Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Dessel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Dessel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Dessel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Dessel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Dessel:

Bouwplannen uittekenen

Ik ben op zoek naar een architect voor een totale verbouwing van ons huis (1953). Enkel de snelbouwstenen zullen blijven, al de rest dient vernieuwd te worden + een stukje uitbreiding (+/- 30m2 beneden en 20m2 boven). Het zou zijn voor ontwerpen verbouwplan, opvolging werken, administratie, indienen bouwdossier,..We hebben een grote tuin en hebben er natuurlijk graag zoveel mogelijk zicht op vanuit de woning.

Plannen opmaken voor renovatie

Wij hebben een oudere woning gekocht en willen deze volledig renoveren. Enkel muren en eventueel dak blijven behouden, overige allemaal vernieuwen. Deel van de woning verhogen zodat het in plaats van 1,5 verdiep een volledige 2 verdiep wordt.Graag hadden we eens met een architect samengezeten om originele inzichten te krijgen. Achteraan de woning liggen velden/natuur. Hier hebben we natuurlijk graag zoveel mogelijk zicht op vanuit de woning.

Architect voor ontwerp garage

Wij zoeken een architect die voor ons de uitbreiding/renovatie van de garage wil tekenen, alsook het indienen vd bouwaanvraag. Het moet een modern, strak en mooi gebouw worden, uitgevoerd in betonblok en bekleed met golfplaten in combinatie met hout. De oppervlakte word 144 m². Dit is toegestaan op onze grond, alles is nagevraagd op de gemeente.

Architect / Studiebureau voor verbouwing/uitbreiding woning

Ik zoek een architect die ons kan helpen bij het tekenen van de plannen. Bouwaanvragen en opvolging van de verbouwingen. Het gaat om een uitbreiding op de eerste etage. Vernieuwing en ophoging van het dak met eventueel een dakkapel. Daarnaast zal de huidige veranda vervangen worden door een vaste ruimte (geen veranda maar volwaardige ruimte) deze grenst namelijk aan de keuken en hier zou dan een bestaande muur verwijderd kunnen worden zodat er een grote keuken eetplaats zou ontstaan. Ook de badkamer zou een renovatie nodig hebben. Ook de verwarming van het volledige huis zou moeten herbekeken worden naar aanleiding van de verbouwing zou de huidige schouw misschien verdwijnen waardoor de enige echte verwarming de houtkachel zou verdwijnen.

Bijgebouw

Bijgebouw achterliggend in tuin. +/- 60m². (vrijstaand) plat dak.

Bouwen van garage in tuin

Bouwen van een vrijstaande garage met een plat dak. Een oppervlakte tussen de 40 en 60 vierkante meter.

Opnieuw bouwen woning

Onze woning is ingestort en hebben ze helemaal gesloopt. Wij zouden nu graag een nieuw plan laten maken. De woning zou water en winddicht gemaakt moeten worden.