Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Deurne heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Deurne u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Deurne of directe omgeving.

185 klanten uit Deurne bevelen een bij Casius in Deurne aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Deurne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect voor renovatie & aanbouw, ombouw winkel naar appartement plan tekenen, architect hkb budgetvriendelijk bouwen, uittekenen plan voor moderne woning, ontwerpen inrichting club, uittekenen verbouwing aan ruime woning, plannen tekenen en kostenschatting maken voor renovatie, architect keuken renovatie en verbouwing, verbouwing plus uitbreiding rijwoning, uittekenen van plannen, totaalrenovatie uit te tekenen, architect nodig voor verbouwing, architect uittekenen plannen dakkapellen, renoveren van woning, bouwontwerp verbouwingen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Deurne:

Architect nodig voor verbouwing

Wij zijn opzoek naar een architect voor verbouwingen. Aanbouw terras op een bel etage woning.

Regularisatiedossier indienen

Betreft een gebouw 6 verdiepingen met 4 appartementen (24). Vergund in 1967. De aannemer vraagt in 1968 een vergunning voor een technische ruimte op de 7de verdieping blijkbaar voor een zogezegde droogruimte-technische ruimte. Aannemer maakt van deze ruimte 4 studio-appartementen. Sedert een 46 jaar zijn deze appartementen-studio 's bewoont door eigenaars en huurders. 2 studio's van 35 m2 en 2 appartementen van 38 m2. Blijkbaar is de hoogte in de appartementen niet de oorspronkelijk aangevraagde hoogte van 2 meter maar is dit nu 2,47 m. Hoog. Verleden week PV ontvangen wegens bouwmisdrijf. Vraag is kan dit gelegaliseerd worden en hoeveel gaat dit ongeveer kosten voor elke eigenaar. Iedere eigenaar heeft ongeveer 35 tot 38 m2.

Bijbouwen van achterchevel

Het uitbreiden van een achtergevel op 1e en 2e verdieping tot het niveau van de aanpalende eengezinswoningen op 2e bijbouwen van 2 slaapkamers en 1 extra badkamer.

Renovatie van woning

Wij hebben in 2009 een oud huis gekocht waarin we al heel wat gerenoveerd hebben (centrale verwarming, dubbele beglazing, dakisolatie, laminaat kamers,...). Nu willen we de keuken, badkamer en toilet renoveren, met het oog op de verkoop van onze woning na renovatie. We zouden graag de muren tussen de keuken, de eetkamer en de berging uitbreken voor meer lichtinbreng en een 'leefkeuken' te maken. Aangezien dit een steunmuur is, zal er ook een vergunning voor nodig zijn, vermoeden we. We zijn dus op zoek naar iemand die ons kan adviseren over welke werken een reële meerwaarde voor het huis zullen opleveren, en het uitvoeren v.d. werken (of aanbevelen van nodige vakmannen hiervoor).

Extra kamer op plat dak bouwen

Graag wil ik een extra kamer van 300cm X 400cm boven mijn keuken (plat dak)

Regularisatie verbouwing

Voor de verbouwing van 1 puntdak en 2 platte daken aan achterbouw. De werken zijn reeds uitgevoerd, maar blijkbaar moest er een verbouwing aanvraag ingediend worden, en omdat het pand 1 vierkante meter te groot is moet er met een architect gewerkt worden.

Bijbouwen van kamer

Een kamer en een douche maken in een gebouw op de eerste verdieping. Bijbouwen aan gebouw. Vergunning van de stedenbouwkundige nodig of niet?

Verplaatsen keuken herenhuis

Ik wil in mijn nieuw appartement de keuken naar de living verplaatsen, die ligt er net naast, om zo een berging/wasplaats te creëren. De afvoer zou wel via de schacht van de schouw of tussen de steunbalken moeten lopen want ik wil de originele parket in tact laten. Het is ook nogal dringend want alle werken staan hierdoor in hold en ik kan niet lang meer in mijn huidige woning blijven. Het appartement is op het eerste verdiep. Graag iemand die er ervaring mee heeft.

Architect voor regularisatie bouw

Ik ben op zoek naar een architect, zodat ik bij dienst stedenbouw een melding kan doen van het volgende: "Regularisatie voor het wegbreken van muur tussen keuken en leefruimte is nodig. Een stedenbouwkundige vergunning is nodig als de scheimuren worden opgetrokken" Het betreft een confortahuisje waarin dit ooit gewijzigd is, maar niet op plannen is gezet.

Uitbreiden eerste verdieping en gelijkvloers

Wij zouden graag ons eerste verdiep uitbouwen. Indien mogelijk ook het gelijkvloers. We hebben plannen nodig om een dossier aan te vragen bij de gemeente.

Ontwerp façade

Ik wil graag een ontwerp laten maken van de afmetingen van mijn huis (buiten). De gemeente heeft me laten weten dat ik hiervoor een vergunning nodig heb. Er moet namelijk ook een tekening gemaakt worden dus heb ik hiervoor een architect nodig. Gelieve contact op te nemen met me voor bijkomende info.

Nakijken dragende muur

Graag advies voor dragende vloer.

Uitbreiding met veiligheidsvoorschriften

Wij zijn een religieus centrum (categorie gebedshuis) in Antwerpen dat het aantal toegelaten personen wil maximaliseren. Er zijn 2 ingangen, 2 trappen, 3 bouwlagen, 1 appartement, mogelijk extra nooduitgangen. Architect in kwestie moet hiervoor de Antwerpse bouwcode innig kennen, zoals de afmetingen van de gangen optellen. Dit betreft een adviserende opdracht om te weten wat mogelijk is.

Architect dakrenovatie

Wij hebben een gemeenschappelijk dak met 37 woningen (2 delen). Deze daken moeten dringend geïsoleerd (liefst dit jaar nog) worden en zoeken een architect voor het lastenboek en de werfopvolging.

Garages ombouwen tot appartementen

Ik heb een appartementsgebouw met 6 appartementen. Op het gelijkvloers bevinden zich garages. Deze garages zouden ook omgebouwd moeten worden tot appartementen.

Bijbouwen van verdieping

Ik wens extra verdiep laten bijbouwen indien mogelijk.

Opbouw slaapkamer op bestaande woning

Graag hadden we een extra slaapkamer (van A tot Z) laten bijbouwen bovenop onze woning.

Kleine verbouwing van een rijwoning

Wij willen een bestaande, onvergunde veranda vervangen door een uitbouw. De idee is een plat dak met lichtkoepel te laten bouwen, en dicht te maken met zoveel mogelijk lichtinval. De vloer zou uitgegraven moeten worden en voorzien worden van een geïsoleerde vloer. De ideeën zijn er al, we zoeken vooral hulp voor het ontwerp en de aanvraag van de eenvoudige bouwvergunning. De werken zelf willen we uit laten voeren door een aannemer. Dit is geen totaalrenovatie.

Aanmaken dossier meldingsplicht en renovatie woning

-Vervangen van bestaande veranda door degelijke "lichte" aanbouw. -vloer isolatie in veranda? -aanmaken dossier meldingsplicht reeds bestaand gevelopening. -renovatie keuken,ideeën en offerte welkom. -Afbraak overbodige schouw binnenhuis ,herstelling muren en plafonds, nodige schilderwerken. -plaatsen houten parket op gelijkvloers. -interieur: strak laaghangend wandmeubel ,televisie hoek. -gevel isolatie (schelp) -kortom diverse weliswaar samen hangende werken.

Bouwontwerp om keuken te vergroten

Ik wil graag een ontwerp laten maken voor het vergroten van mijn keuken daarvoor zou de achtermuur open moeten en 2m van de tuin weggenomen worden om zo een groter keuken te bekomen. Ik heb ook hulp en advies nodig voor het aanvragen van de nodige vergunningen.

Plan uittekenen voor verbouwing

Ik wil een ontwerp laten maken om een zolderverdieping op ons huis te laten bouwen. Graag iemand die goed op de hoogte is van alle mogelijke voordelen en premies, die ons daarbij kan helpen.

Renovatie en aanbouw

Aangaande een renovatie project (+eventuele aanbouw achterzijde) van een belle-etage woning (bouwjaar 1960)

Bouwaanvraag voro bestaand terras

Bouwaanvraag voor bestaand dakterras ( is een appartement) Ik heb een appartement gekocht waar al een dakterras staat maar geen vergunning voor is dus ik zou een architect moeten hebben die me kan helpen met de aanvraag aangezien dat vereist is.

Uitbreiding van woning met een bijkomende verdieping

Ik ben eigenaar van een woning in de gemeente Deurne Een huis met op de gelijkvloers, een grote living een keuken en tuin. Wij zijn van plan om een verdiep hogerop bij te bouwen bestaande uit 3 slaapkamers

UItbreiden volledige achterkant rijhuis

Wij zijn op zoek naar een aannemer/architect die ons project op zich kan nemen, namelijk een uitbreiding aan de achterkant van ons rijhuis (bel-etage) door de 1e en 2e verdieping door te trekken op de huidige gelijkvloers. De inham op gelijkvloers wordt verwijderd en de muur doorgetrokken over de volledige breedte van het huis (+/- 6m). Daarop zou dan de gevel moeten verder doorgetrokken worden tot en met de 2e verdieping (+/- 1,5m extra diepte). Op de eerste verdieping is een losstaande veranda geplaatst op dat gelijkvloers, die weg moet.