Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Deurne of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor gelijkaardige projecten:
tekeningen nodig voor nieuwbouw, tekeningen nieuwbouw, totale verbouwing van huis uittekenen, tekeningen nieuwbouw, architect voor nieuwbouwproject, plannen tekenen voor nieuwbouw, renovatie en bijbouw uittekenen, architect nodig voor afbraak varkensstallen, dossier in te dienen, dossier op te maken, vergunning voor uitbreiding nodig, architect voor bouwaanvraag, renovatie uittekenen en regularisatie veranda, bouwaanvraag renovatie rijwoning, tekeningen voor verdieping bijbouwen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Deurne:

Renovatie uittekenen en regularisatie veranda

We gaan een kleine rijwoning van ongeveer 130 vierkante meter renoveren. Hiervoor op zoek naar een architect om enkele tekeningen te maken aangezien er enkele muren worden gesloopt. Ook voor de regularisatie van een veranda en badkamer die nog niet aanwezig is.

Tekeningen voor verdieping bijbouwen

Wij zouden graag een extra verdieping willen bijbouwen. Het zou bestaan uit 3 slaapkamers en badkamer. Architect heeft door omstandigheden afgebeld dus we zoeken naar iemand die ons wel verder kan helpen. Opstart + opvolging van de werken.

Plannen voor aanbouw van twee extra slaapkamers

Graag een architect voor plannen te tekenen: Extra twee slaapkamers bouwen bovenop de bestaande kamers. Oppervlakte van ongeveer 10- 20 vierkante meter.

Plannen voor dak te vernieuwen en zolderkamers te maken

We willen ons zadeldak (verdieping 9x7,5m, daknok ong 4m hoog) vernieuwen (incl ramen, isolatie,... )+ zolderverdieping inrichten met kamers/sanitair

Plannen voor vergunning

Architect plannen voor vergunning voor het plaatsen van twee stalen liggers en het plaatsen van een aanbouw van een twaalftal vierkante meter. Poutrelle steken, en aanbouw vergunning, plannen.

Architect gezocht voor berekeningen en plannen kleine renovatie

Om de beschikbare ruimte in ons huis beter te benutten en om extra licht binnen te halen zouden we de draagmuur tussen de keuken en de glazen veranda gedeeltelijk willen weghalen. De glazen veranda zouden we willen vervangen door een dak met Velux en uiteraard een groot raam, op dezelfde oppervlakte. De muur is 260 cm De veranda is ca. 244 op 230 cm Voor het meldingsdossier bij de gemeente, zoeken we een architect die de berekeningen wil doen en de plannen wil uittekenen. Een aannemer hebben we al.

Architect voor het indienen van een stedenbouwkundig dossier

Ik zou graag een stedenbouwkundige dossier indienen maar blijkbaar moet het via een architect gebeuren. Eéngezinswoning daarbij een extra keuken geplaatst.

Woning uitbreiden

Graag tekeningen , plannen voor uitbreiding achterzijde huis extra ruimte voor kamer van te maken. Ongeveer een 10 m² uitbreiden.

Dak met lichtstraten vervangen van atelierruimte

Het vervangen van het dak van een atelierruimte op. Ongeveer 60 m². Lichtstraten vervangen door koepelramen.

Architect nodig voor verbouwing

Wij zijn opzoek naar een architect voor verbouwingen. Aanbouw terras op een bel etage woning.

Regularisatiedossier indienen

Betreft een gebouw 6 verdiepingen met 4 appartementen (24). Vergund in 1967. De aannemer vraagt in 1968 een vergunning voor een technische ruimte op de 7de verdieping blijkbaar voor een zogezegde droogruimte-technische ruimte. Aannemer maakt van deze ruimte 4 studio-appartementen. Sedert een 46 jaar zijn deze appartementen-studio 's bewoont door eigenaars en huurders. 2 studio's van 35 m2 en 2 appartementen van 38 m2. Blijkbaar is de hoogte in de appartementen niet de oorspronkelijk aangevraagde hoogte van 2 meter maar is dit nu 2,47 m. Hoog. Verleden week PV ontvangen wegens bouwmisdrijf. Vraag is kan dit gelegaliseerd worden en hoeveel gaat dit ongeveer kosten voor elke eigenaar. Iedere eigenaar heeft ongeveer 35 tot 38 m2.

Bijbouwen van achterchevel

Het uitbreiden van een achtergevel op 1e en 2e verdieping tot het niveau van de aanpalende eengezinswoningen op 2e bijbouwen van 2 slaapkamers en 1 extra badkamer.

Renovatie van woning

Wij hebben in 2009 een oud huis gekocht waarin we al heel wat gerenoveerd hebben (centrale verwarming, dubbele beglazing, dakisolatie, laminaat kamers,...). Nu willen we de keuken, badkamer en toilet renoveren, met het oog op de verkoop van onze woning na renovatie. We zouden graag de muren tussen de keuken, de eetkamer en de berging uitbreken voor meer lichtinbreng en een 'leefkeuken' te maken. Aangezien dit een steunmuur is, zal er ook een vergunning voor nodig zijn, vermoeden we. We zijn dus op zoek naar iemand die ons kan adviseren over welke werken een reële meerwaarde voor het huis zullen opleveren, en het uitvoeren v.d. werken (of aanbevelen van nodige vakmannen hiervoor).

Extra kamer op plat dak bouwen

Graag wil ik een extra kamer van 300cm X 400cm boven mijn keuken (plat dak)

Regularisatie verbouwing

Voor de verbouwing van 1 puntdak en 2 platte daken aan achterbouw. De werken zijn reeds uitgevoerd, maar blijkbaar moest er een verbouwing aanvraag ingediend worden, en omdat het pand 1 vierkante meter te groot is moet er met een architect gewerkt worden.

Bijbouwen van kamer

Een kamer en een douche maken in een gebouw op de eerste verdieping. Bijbouwen aan gebouw. Vergunning van de stedenbouwkundige nodig of niet?

Verplaatsen keuken herenhuis

Ik wil in mijn nieuw appartement de keuken naar de living verplaatsen, die ligt er net naast, om zo een berging/wasplaats te creëren. De afvoer zou wel via de schacht van de schouw of tussen de steunbalken moeten lopen want ik wil de originele parket in tact laten. Het is ook nogal dringend want alle werken staan hierdoor in hold en ik kan niet lang meer in mijn huidige woning blijven. Het appartement is op het eerste verdiep. Graag iemand die er ervaring mee heeft.

Architect voor regularisatie bouw

Ik ben op zoek naar een architect, zodat ik bij dienst stedenbouw een melding kan doen van het volgende: "Regularisatie voor het wegbreken van muur tussen keuken en leefruimte is nodig. Een stedenbouwkundige vergunning is nodig als de scheimuren worden opgetrokken" Het betreft een confortahuisje waarin dit ooit gewijzigd is, maar niet op plannen is gezet.

Uitbreiden eerste verdieping en gelijkvloers

Wij zouden graag ons eerste verdiep uitbouwen. Indien mogelijk ook het gelijkvloers. We hebben plannen nodig om een dossier aan te vragen bij de gemeente.

Ontwerp façade

Ik wil graag een ontwerp laten maken van de afmetingen van mijn huis (buiten). De gemeente heeft me laten weten dat ik hiervoor een vergunning nodig heb. Er moet namelijk ook een tekening gemaakt worden dus heb ik hiervoor een architect nodig. Gelieve contact op te nemen met me voor bijkomende info.

Nakijken dragende muur

Graag advies voor dragende vloer.

Uitbreiding met veiligheidsvoorschriften

Wij zijn een religieus centrum (categorie gebedshuis) in Antwerpen dat het aantal toegelaten personen wil maximaliseren. Er zijn 2 ingangen, 2 trappen, 3 bouwlagen, 1 appartement, mogelijk extra nooduitgangen. Architect in kwestie moet hiervoor de Antwerpse bouwcode innig kennen, zoals de afmetingen van de gangen optellen. Dit betreft een adviserende opdracht om te weten wat mogelijk is.

Architect dakrenovatie

Wij hebben een gemeenschappelijk dak met 37 woningen (2 delen). Deze daken moeten dringend geïsoleerd (liefst dit jaar nog) worden en zoeken een architect voor het lastenboek en de werfopvolging.

Garages ombouwen tot appartementen

Ik heb een appartementsgebouw met 6 appartementen. Op het gelijkvloers bevinden zich garages. Deze garages zouden ook omgebouwd moeten worden tot appartementen.

Bijbouwen van verdieping

Ik wens extra verdiep laten bijbouwen indien mogelijk.