Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor plannen voor bestaand terras te vergroten:

Plannen voor bestaand terras te vergroten

Bestaand terras vergroten. Nu is het terras : 2 m op 1m en moet 2m op 3 m.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plannen voor bestaand terras te vergroten uit heel België:

Vergunning voor uitbreiding bestaand dakterras

Uitbreiding bestaand dakterras ingewerkt in het schuine dak van een duplexappartement. Willen een stukje schuin dak verder wegnemen zodat het terras tot aan de dakgoot kan lopen, mits plaatsen van ballustrade. Kleine ingreep maar door volumewijziging is vergunning nodig. Zoek architect om vergunning met nodige plannen in te dienen.

Chappe en vloeren van terras

Een terras aan te leggen ( ong. 50m²) . Het zou hier gaan over 2 rechthoekige stukken ( 3x4m en 8x4 m) te chappen en te vloeren. Ik wil ook nog meegeven dat ik in een rijwoning woon die dicht is langs beide kanten, dus alles zal door het huis moeten gebeuren. We zouden dit graag, indien mogelijk, rond april willen plannen of toch liefst voor de zomer. Terras met tegels. Keramische tegel van 1 cm dikte , 61 cm op 61 cm. Nu een betonplaat aanwezig en er dient chape te worden gegoten.

Architect nodig voor plannen opstellen om muur op te hogen

Voor aanleg nieuw terras moet gemeenschappelijke muur met buren verhoogd worden. De gemeenschappelijke muur zou moeten verhoogd worden. De muur is momenteel 1.80 meter en er zou 1 meter moeten bijkomen.

Oprit en terras nieuwbouwwoning aanleggen

Voor onze nieuwbouwwoning plannen we een oprit/terras te plaatsen. De woning is modern (witte crepi) dus het materiaal dat we gaan kiezen zal daarbij aansluiten. Betonproducten zijn wel onze stijl, zoals ook blauwsteen bv want dat sluit daarbij aan qua uitzicht. Daar primeert het gebruiksgemak en belastbaarheid. De oprit is 105 m² en is terras 64 m².

Oude boorput terug in gebruik nemen

Bij het aanleggen van mijn nieuw terras heb ik ontdekt dat ik een boorput heb (waar ik niets van wist maar na controle van de plannen van het huis zag ik dat hij er idd op staat). Ik zou er eventueel de wasmachine en toilet op willen aansluiten. Daarom had ik graag info hierover, ook over eventuele formaliteiten zoals vergunningen en zo die ik zou moeten aanvragen.

Plannen voor bouwen van buitenkeuken

Bouwen van een buitenkeuken van +/- 8 m x 4 m. Hier zou een toilet, douche en keuken erin moeten komen. De lange zijde naar de tuin zou volledig open moeten kunnen. Plat dak met een oversteek van 3m dat als overdekt terras dient. Gedacht aan een betonplaat met gemetste muren. Gevel zou ik graag bekeleden met hout. De linkse muur van 4 zou doorlopen zodat het terras daar volledig dicht is. Hier zou een open haard in komen. Plan en dossier vergunning in te dienen.

Plannen voor dakterras te plaatsen

Ik heb een plat dak (van ongeveer 40m²) en zou er graag een terras op laten maken, maar heb daaromtrent nog enkele vragen: - Eerst zou ik willen weten of het al dan niet mogelijk is om dit te doen? (Kan het dak dit dragen en wat zou de meerkost zijn om deze eventueel te verstevigen? ) - Ik zou graag een toegang (met trap) creëren langs binnen, via een lichtkoepel/straat. - Daarna ben ik er nog niet uit in welk materiaal het terras net af te werken, maar hout geniet op dit moment m'n voorkeur. (Wat zou u hiervoor kunnen aanraden? ) - Graag zou ik ook een omheining laten maken. Zou het mogelijk zijn om voor de verschillende onderdelen een prijs op te maken? (Testen indien dak voor terras kan dienen, het steken van een doorgang, afwerking in hout én balustrade)

Plannen voor extra verdieping

Wij zouden graag een extra verdieping willen bijbouwen op ons huis. Bestaan uit 1 grote slaapkamer met terras.