Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor veranda regulariseren:

Veranda regulariseren

Bij aankoop van mijn huis had dit een veranda volledig onder dak. Bij opzoeken van plannen bleek het laatste plan van 1954 te zijn en daar was de veranda smaller en was er een koepel naast. Dit zou ik willen laten regulariseren
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor veranda regulariseren uit heel België:

Gerealiseerde aanbouw regulariseren

Wij hebben 10 jaar geleden op het gelijkvloers een stukje aangebouwd , niet verder dan de bouwlijn (boven was er ook al een vergunde veranda) dus gewoon naar onderen gebouwd en lijn doorgetrokken. Ook boven hebben we studie bureau laten komen, muren weg gebroken en poutrel laten steken . Deze werken willen we nu laten regulariseren.

Regulariseren van veranda-zwembad

Verkoop woning. Regulariseren veranda minder dan 40 vierkante meter, overkoepeling van zwembad meer dan 40 vierkante meter, een carpool en afdak. Dit alles zou moeten gebeuren tegen neerleggen van akte bij de notaris en dit binnen de 4 maanden vanaf heden. Bij navraag op gemeentehuis is er geen studie van stabilisatie nodig.

Veranda en garage van woning regulariseren

Regularisatie nodig voor veranda en garage. Beide meer dan 10 jaar oud

Omgevingsvergunning nodig

Bijbouwen van een veranda 30 m². Er dient een omgevingsvergunningaanvraag voor het regulariseren van deze uitgevoerde werken met medewerking van een architect. De woning is niet uitgevoerd conform ,de vergunde bouwplannen (andere indeling van de woning, de raamopeningen in de gevel werden gewijzigd). De totale oppervlakte van het huis 100m².

Regularisatie van bouwovertreding

Ik woon in een rijwoning van 6 m gevel breedte x 9 m diepte en een achterbouw van 6 m diepte op 3 x breedte. In de achterbouw bevindt zich onze keuken, toilet en berging. In 2001 hebben we een deel van het terras (4 m diepte x 3 m breedte) overdekt met een veranda en de buitenmuur afgebroken en een steunbalk geplaatst om het plat dak te ondersteunen. Om de veranda te kunnen plaatsen hebben we de scheidingsmuur moeten verhogen. Door die werken werd onze keuken groter. In 2012 hebben we het veranda dak en het bestaand dak van de achterbouw vernieuwd en geïsoleerd. Nu willen we de woning verkopen en de werken regulariseren.

Regularisatievergunning veranda

Ik heb een woningbrand gehad en we hebben nu bij de wederopbouw onze veranda 1,45 naar achter geplaatst. Hiervoor moeten we echter een regularisatievergunning hebben. We zijn op zoek naar een architect die dit kan regulariseren.

Regularisatie veranda opstellen

Wij willen een veranda regulariseren en volledig renoveren. Deze veranda is ongeveer 5 x 10 meter. Ook willen we een plan of mogelijkheden bekijken voor de renovatie van heel de benedenverdieping.

Regularisatie nodig voor aanbouw veranda

Een bestaande overkoepeling van een terras laten regulariseren.