Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Edegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Edegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Edegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Edegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Edegem:

Opmaken lastenboek

Lastenboek opmaken om met aannemer tot heldere afspraken te komen.

Architect voor berekening plaatsing poutrel

Wij zijn aan het renoveren en willen graag 2 poutrels laten steken. Wij zijn op zoek naar een architect die ons hiermee kan helpen. Poutrel tussen living en gang en tussen living en keuken.

Tekeningen opmaken voor het verbouwen van een woning

Plannen opmaken voor de verbouwing van onze woning van bouwjaar 1983. Het is een bel-etage en verbouwing zou zijn om leefruimte naar beneden te brengen, nieuw aan te bouwen aan bestaande kamer door buitenmuur te doorbreken. Ook nieuwe keuken te bouwen. Hiervoor eerste verdieping herindelen naar een slaapkamer, badkamer en 1 of 2 andere kamers. Het is een rijhuis met gevelbreedte 7 meter, 10 meter diep en we mogen zowel op benedenverdieping als 1ste verdieping tot 17 meter uitbouwen.

Opmeten en tekenen inplantingsplan garage

Ik wil een ontwerp laten maken voor het aanbouwen van een garage aan onze woning. De zijmuren van de garage zijn de bestaande muren van de aanpalende rijhuizen. De gewenste afmeting van de garage is 6,5 m op 4 m. Materiaal: baksteen, roofing en kunststof raam en deur achteraan en garagepoort vooraan 2,5 op 2m. Ik heb ook hulp nodig bij het aanvragen van de vergunning. Documenten die momenteel nog ontbreken in ons dossier zijn: inplantingsplan, doorsnede, verschil tussen bestaande en gewenste toestand. We zijn in het bezit van een plan met de exacte afmetingen, opgemaakt door de landmeter.

Ontwerp voor renovatie maken

Renovatie en uitbreiding van een rijwoning. 7m langer naar achter op 2 verdiepingen.

Plannen tekenen verbouwing van bel-étage

Ik wens weldra een grondige renovatie uit te voeren op een nieuw aangekochte woning. Voornaamste werken: _Bel-etage woning omvormen naar een gelijk vloerswoning (garagepoort vervangen door raam en volledige structuur op gelijkvloers opentrekken tot de tuin)

Tekeningen verbouwing

Plaatsen van dakkapel tussen twee steunmuren, nok gaat eruit en hier een extra slaapkamer bouwen van 4 x 8 meter. Daarnaast een ander dak met twee veluxen die wegmoeten en dit optrekken om hier ook normale hoogte te verkrijgen. Bouwaanvraag is al in mijn bezit.

Architect voor berekeningen en plannen totaalrenovatie

Voor wij tot aankoop willen overgaan van een woning uit 1901(originele staat) zouden wij graag een kostenberekening hebben voor een totaalrenovatie. De woning telt 3 verdiepen(kelder, gelijkvloers, 1ste verdiep en 2de verdiep)

Architect nodig om steunmuur uit te breken

Ik wil een steunmuur uitbreken tussen de living en de aangebouwde keuken. Het is een HOB met 2 verdiepingen gebouwd in de jaren 1920 (volle muur, +/- 30 cm).

Plan opvolging ruwbouw

Wij hebben zopas een huis gekocht en hiervoor zijn we op zoek naar een geschikte architect voor de aanbouw van een bijwoning van 6,5m op 4m (schatting). Tijdens de werken zouden we graag een beroep doen op uw coördinerende diensten. In een latere fase is het mogelijk dat we nog een trap bijplaatsen naar de zolder, maar we willen graag beginnen met het begin. Vanaf begin november beginnen we aan de werken.