Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor plannen tekenen verbouwing van bel-étage:

Plannen tekenen verbouwing van bel-étage

Ik wens weldra een grondige renovatie uit te voeren op een nieuw aangekochte woning. Voornaamste werken: _Bel-etage woning omvormen naar een gelijk vloerswoning (garagepoort vervangen door raam en volledige structuur op gelijkvloers opentrekken tot de tuin)
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Edegem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plannen tekenen verbouwing van bel-étage uit heel België:

Plannen complete renovatie herenhuis

Graag plannen tekenen van een herenhuis dit is voor een volledige renovatie.

Plan tekenen nieuwbouw pastoriestijl

Plannen te tekenen : Vrijstaande woning in pastorijstijl en volledig onderkelderd. Gevel 10 meter x 13 meter en kroonlijsthoogte 5,5 meter en dan hellend zadeldak van ongeveer 45 graden.

Plannen tekenen voor aanvraag bouwvergunning

Voor het uitbreken van een buitenmuur en binnenmuur wens ik graag een architect voor de berekeningen van poutrelles en de bouwvergunning doet.

Plannen tekenen HOB Pastorie stijl

Ontwerp, plannen tekenen: Wij willen een half open nieuwbouwwoning zetten stijl pastorie, landelijk, begijn. Gelijkvloers diepte 15 m en B 9 m. 1e verdiep diepte 10 m en B 9 m, 2e verdiep onder zadeldak.

Plannen tekenen en bouwaanvraag indienen

Een kleine rijwoning in Hasselt met zadeldak te renoveren naar : OPTIE'S : 1) plat dak ( zelfde hoogte als buren ) met balkon voorzijde) zadeldak vernieuwen en dak kappel achter en pui voor met balkon voorzijde.

Rioleringswerken uitvoeren

Volledig nieuwe riolering aanleggen ,graafwerken voer ik zelf uit mits juiste begeleiding door een vakman. Graag wel iemand die ook de plannen kan tekenen die nodig zijn bij de keuring.

Plannen voor bouw garage

Ik zou graag een nieuwe garage bouwen. De gewenste afmetingen zijn 6. 5 m breed en 13 m lang. De bedoeling is deze garage te kunnen gebruiken als werkplaats. Graag plannen uit tekenen.

Plannen tekenen en bouwaanvraag indienen

Ik ben opzoek naar een architect die me wil helpen bij de renovatie van mijn huis . De verbouwingswerken zal ik zelf uitvoeren, maar ik heb iemand nodig om de plannen te tekenen en een bouwaanvraag in te dienen. Ik wil de bouwaanvraag zo snel mogelijk indienen opdat ik de werken binnenkort kan starten. De werken die moeten gebeuren zijn : - De voordeur verplaatsen naar de zijkant van het huis - De veranda gelijk zetten met deze van de buren - Op het eerste verdiep 2 à 3 meter vooruitschuiven voor een groter woonoppervlakte, net zoals de buren hebben gedaan. - Raam aan de voorgevel verkleinen.

Partners

Partners van Casius