Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor plannen tekenen verbouwing van bel-étage:

Plannen tekenen verbouwing van bel-étage

Ik wens weldra een grondige renovatie uit te voeren op een nieuw aangekochte woning. Voornaamste werken: _Bel-etage woning omvormen naar een gelijk vloerswoning (garagepoort vervangen door raam en volledige structuur op gelijkvloers opentrekken tot de tuin)
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Edegem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plannen tekenen verbouwing van bel-étage uit heel België:

Architect voor tekenen van plannen puntdak op plat bestaand dak

Puntdak bouwen op bestaand plat dak. afmeting plat dak 4m x 8m. Dit is een kleine arbeiderswoning die we al lang in bezit hebben. We willen hier nu een puntdak op realiseren.

Plannen tekenen en kostenschatting maken voor renovatie

Ik wil een ontwerp laten maken voor het renoveren en het uitbreiden van de living/keuken. Uitbreidingsproject: halve garage moet een volwaardige worden.

Tekenen van plan voor nieuwbouw

Recent hebben wij een bouwgrond gekocht waar we zo snel mogelijk op willen gaan bouwen. We hebben zelf al het volledige ontwerp getekend en zullen ook de volledige uitvoering van de bouw op ons nemen. Wat wij zoeken is een architect die de plannen die wij hebben kan omzetten in officiële plannen waarmee de omgevingsvergunning kan aangevraagd worden. Dus enkel wat wettelijk noodzakelijk is om onze woning te bouwen. Morderne stijl. Bouwgrond van 475 m².

Plannen tekenen nieuwbouw

Ik wil een één gezinswoning nieuwbouw op een hellend terrein bouwen. Het mag ook een halfopen bebouwing zijn maar liefst vrij open bebouwing. Op zoek naar een architect voor uittekenen plannen en bijhorende vergunningen.

Bouwontwerp maken en de aanvraag indienen

Ik wil de plannen laten tekenen van een aanbouw van ongeveer 20 m², Achteraan de woning van een rijhuis. Hiervoor is de aanvraag van een bouwvergunning nodig. Ik heb eerder via de procedure melding een aanvraag ingediend, maar nu blijkt dat een melding niet volstaat. Ik heb al een aannemer voor de werken, en opvolging van de werken is niet nodig. Dus enkel het indienen van de bouwvergunning met plannen

Plannen tekenen voor bijbouw

Ik ga verbouwen en wil enkele poutrellen plaatsen en een bijbouw zetten. Hiervoor ben ik op zoek naar een architect om dit uit te tekenen en eventueel stabiliteitsberekening te maken.

Plannen complete renovatie herenhuis

Graag plannen tekenen van een herenhuis dit is voor een volledige renovatie.

Plan tekenen nieuwbouw pastoriestijl

Plannen te tekenen : Vrijstaande woning in pastorijstijl en volledig onderkelderd. Gevel 10 meter x 13 meter en kroonlijsthoogte 5,5 meter en dan hellend zadeldak van ongeveer 45 graden.

Partners

Partners van Casius