Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor opmaken lastenboek:

Opmaken lastenboek

Lastenboek opmaken om met aannemer tot heldere afspraken te komen.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Edegem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor opmaken lastenboek uit heel België:

Lastenboek opmaken en opvolging werf

Lastenboek opmaken aan de hand van onze plannen en opmetingen. Opzoeken van een bekwame en ernstige dakwerker en de uitvoering van de werken begeleiden en controleren. Oud herenhuis met een dak van 10 op 10 m.EPDm dak gelegd.

Aanbouw uit te tekenen en lastenboek op te maken

Houten aanbouw met veel glas. 11 x 4 m - achterzijde woning - uittekenen plannen - en lastenboek opmaken

Verbouwen

Wij willen graag volgend jaar voor 1 april starten met onze verbouwingen. In de bijlage kan je onze huidige toestand van het huis zien alsook het ontwerp hoe het huis er in de toekomst grotendeels zal uitzien. Zijn jullie geïnteresseerd in dit project en past de startdatum ook in jullie agenda? De architect is het plan nog in detail aan het uittekenen alsook de meetstaat en lastenboek aan het opmaken.

Indienen van de bouwaanvraag te Gent van ...

Indienen van de bouwaanvraag te Gent van een rechthoekige aanbouw (zonder kunstwerken) aan de huidige woning van een 70m² met een plat dak. Er dienst een opmeting gebeuren van de bestaande toestand en een nieuwe wordt opgemaakt. Opmaken van een lastenboek van de werken. Dit voor een prijs rond 2000 euro incl btw.

We zoeken een architect voor een sleutel ...

We zoeken een architect voor een sleutel op de deur woning met de firma ARB Genk.Het voorontwerp hebben we zelf klaar . We gaan ervan uit dat dit dus een gedeeltelijke opdracht is vermits de firma gekozen is en die het lastenboek en de meetstaat opmaken maar ook de verantwoordelijkheid hiervan nemen.Bouwlocatie is Herselt bij Aarschot .Voorwaarde is dat we de bouwaanvraag nog willen indienen voor 1-1-2006.