Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Ekeren (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Ekeren (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor gelijkaardige projecten:
plannen nodig voor renovatiewerken, opmaken plan voor HOB, architect uitbreiding, plannen voor houtskelet uitbreiding van verdieping, architect plan aanbouw, plan en bouwaanvraag voor nieuwbouw, plan voor huis en garage, architect ter begeleiding dossier bij regularisatie, vertaling plannen naar bouwaanvraag, aanbouw zwevend terras achtergevel (1ste verd.), plannen uittekenen voor renovatie project, uitbouw bel-etage woning, architect nodig voor ondersteuning verbouwing, bijbouwen, plannen tekenen voor totaalrenovatie

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Ekeren (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Ekeren (Antwerpen):

Tekeningen huidige situatie

Ik ben bezig met verbouwingen die nog niet volledig zijn afgerond. Ik heb hiervoor tekeningen nodig van de huidige situatie van mijn woning om een bouwvergunning aan te vragen. Het gaat om een rijhuis.

Tekeningen nodig voor verbouwing

Ik wil een nieuwe trap plaatsen naar zolder en het moet een stuk beton weg gezaagd worden in plafond,dat zijn geen betonpanelen. Plafond is in gietbeton.

Architect voor algemene renovatie

Wij zijn op zoek naar een architect voor algemene renovatie. De zolder zou in twee kamers ingedeeld moeten worden. De benedenverdieping wordt volledig gerenoveerd, plus kleine uitbreiding.

Bouwvergunning voor uitbouw nodig

Ik wel een oud huisje volledig renoveren gelegen te Ekeren. Bouwvergunning noodzakelijk voor eventuele uitbouw. .

Architect voor renovatie en aanbouw

Ik zoek een architect voor een totaalrenovatie en aanbouw.

Aanbouw achter de woning

Wij willen een aanbouw achter onze rijwoning laten bouwen, en dan de gelijkvloers tot een appartement renoveren.

Berekenen van steunbalk

Graag zouden wij een aanbouw plaatsen tegen onze keuken. We zouden graag een bestaande raam, deur en een stukje muur ertussen (+/-25cm) verwijderen om van deze ruimtes 1 grote te creëren. De plannen worden getekend door een technisch tekenaar maar voor het verwijderen van bovenstaande delen is de medewerking van een architect vereist voor de berekening van de draagbalk en het goedkeuren van dit plan. Ons plan wordt door een kennis adviseur voor stedenbouw ingediend tezamen met de regularisatie van andere gebouwdelen. Graag hadden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor de nodige berekening en goedkeuren van het plan aangaande deze steunbalk.

Architect voor aanbouw en verbouwingen

Architect voor aanbouw + verbouwingen tekenwerk en vergunningen

Uitbouw bovenverdieping

Voor de uitbreiding van onze woning willen we de bovenverdiepingen aan de achterkant uitbouwen. Momenteel zijn er 2 slaapkamers op de eerste verdieping en een zolder op de tweede verdieping. In de uitbouw dienen een badkamer en minstens 4 slaapkamers gerealiseerd te worden. Aan de voorgevel verandert er niets.

Bilderdijk

Een bestaande rijhuis woning ,waar een achterbouw aan bijgebouwd word.