Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Ekeren (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Ekeren (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Ekeren (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Ekeren (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: plannen tekenen voor nieuwbouwwoning en indienen bouwaanvraag, verkavelingsaanvraag, ontwerp en bouwaanvraag indienen voor 2 bouwloten, plan voor nieuwbouw nodig, dak met lichtstraten vervangen van atelierruimte, plan voor bouw tuinhuis, plan tekenen, een kamer boven keuken bijbouwen, architect nodig voor verbouwing, plannen maken voor verbouwen woonhuis, ontwerp nodig om dakkapel te bouwen, dossier indienen voor bouwvergunning, bouwontwerp maken, tekeningen maken voor aanbouw, plannen nodig voor uitbreiding en renovatie keuken, regularisatie van plan en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Ekeren (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Ekeren (Antwerpen):

Architect voor renovatie en aanbouw

Ik zoek een architect voor een totaalrenovatie en aanbouw.

Aanbouw achter de woning

Wij willen een aanbouw achter onze rijwoning laten bouwen, en dan de gelijkvloers tot een appartement renoveren.

Berekenen van steunbalk

Graag zouden wij een aanbouw plaatsen tegen onze keuken. We zouden graag een bestaande raam, deur en een stukje muur ertussen (+/-25cm) verwijderen om van deze ruimtes 1 grote te creëren. De plannen worden getekend door een technisch tekenaar maar voor het verwijderen van bovenstaande delen is de medewerking van een architect vereist voor de berekening van de draagbalk en het goedkeuren van dit plan. Ons plan wordt door een kennis adviseur voor stedenbouw ingediend tezamen met de regularisatie van andere gebouwdelen. Graag hadden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor de nodige berekening en goedkeuren van het plan aangaande deze steunbalk.

Architect voor aanbouw en verbouwingen

Architect voor aanbouw + verbouwingen tekenwerk en vergunningen

Uitbouw bovenverdieping

Voor de uitbreiding van onze woning willen we de bovenverdiepingen aan de achterkant uitbouwen. Momenteel zijn er 2 slaapkamers op de eerste verdieping en een zolder op de tweede verdieping. In de uitbouw dienen een badkamer en minstens 4 slaapkamers gerealiseerd te worden. Aan de voorgevel verandert er niets.

Bilderdijk

Een bestaande rijhuis woning ,waar een achterbouw aan bijgebouwd word.