Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor architect voor aanvraag dakkapel dakuitbouw:

Architect voor aanvraag dakkapel dakuitbouw

Ik heb zelf een ontwerp gemaakt voor een dakkapel op een pannendak. De dakkapel is 4,6m breed en vereist doorsnijdingen van gordingen. Om die reden is voor de vergunningaanvraag de medewerking van een architect nodig. Het voorgestelde balkenplan, voor- en zij aanzicht zijn digitaal beschikbaar. Materiaal: houten kozijn, dakkapel met schuin dakpannendak aan de straat zijde.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Ekeren (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor architect voor aanvraag dakkapel dakuitbouw uit heel België:

Dakuitbouw met dakkapel

We gaan het dak uitbouwen boven de garage + dakkapel in de zolder voor extra ruimte om trap te laten bovenkomen ipv via zolderluik. Zou volledig in houtconstructie zijn. Plan van de architect bijna finaal. Er komt in totaal: extra bureau, extra badkamer en uitbreiding zolder tot extra kamer. Ook dakpannen en dakgoten vervangen.

Plan voor dakkapel/dakuitbouw

Wij zouden graag een dakkapel/dakuitbouw plaatsen op ons dak. Blijkbaar dienen wij hiervoor een plan te laten opmaken door een architect. Kan u mij melden of dit mogelijks is bij jullie en eventueel een richtprijs hierover communiceren aub.

timmer- en dakwerken bij de renovatie ...

timmer- en dakwerken bij de renovatie van een driegevelwoning -vernieuwen van het bestaande pannendak (half schilddak) -uittimmeren van dakuitbouw met plat dak op de verdieping (ca grote dakkapel) -houten dakvloer boven gelijkvloerse aanbouw -isoleren en dichten van de platte daken met bitumen (type derbigum)

Onderdak vervangen door isolerend ...

Onderdak vervangen door isolerend onderdak, afbraak oude dakkapel en schouw, dakuitbouw (houtskelet) in andere dakzijde met aansluitend terras (21m²) op eerste verdieping met glazen vloer, isoleren gemene muur, afbraak en hermetsen deel gemene muur, nieuwe ramen, isolatie. Binnenmuur vervangen door valse wand.