Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bijbouwen dubbele garage aan vrijstaande woning:

Bijbouwen dubbele garage aan vrijstaande woning

Ik zoek assistentie voor het aanvragen van een wijziging verkavelingsvergunning voor het bouwen van een dubbele garage aan onze vrijstaande woning in Ekeren - Antwerpen (+/- 6m x 6m). Indien deze wijziging van de verkavelingsvergunning wordt goedgekeurd, ook assistentie bij het indienen van de bouwaanvraag en bij de werken. De aannemer is nog niet gekozen.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Ekeren (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bijbouwen dubbele garage aan vrijstaande woning uit heel België:

Aanvraag bijbouw garage

Aanvraag tot bijbouwen van een dubbele garage bij vrijstaande woning. Garage zou bij voorkeur worden geplaatst op de perceelsgrens hoewel de voorschriften specifiëren dat er een vrije zijstrook dient gelaten te worden van 3 meter.

Badkamer bijbouwen met inloopdouche

Ik wil graag een extra badkamer vlak naast de bestaande badkamer: een inloopdouche, 1 wasbak en toilet. De nieuwe badkamer grenst aan de bestaande waar toilet en dubbele wasbak reeds aanwezig zijn. De deur van de kamer voor nieuwe badkamer wordt toegemaakt. Oppervlakte is ongeveer 6 m².

Renoveren van een oude woning

Aannemer voor volgende werken: voor een zeer oud huis: bouwjaar ongeveer 1950. Graag totaal kostenplaatje. Living en keuken uitbreiden. Gelijkvloers: nieuwe ramen insteken met dubbele glas. Bovenverdieping: nieuwe ramen insteken met dubbele glas. In totaal 15 ramen. Garage afbreken en opnieuw zetten. Muren afbreken zodat het een grote ruimte worden. Een 1 ste verdiep bijbouwen. Graag ter plaatse komen kijken voor te zien hoeveel dit ons gaat kosten, aan hoeveel kunnen wij ons verwachten.

Bijbouwen van garage groter dan 40m2 vast aan huis.

Aanbouwen van een dubbele garage groter dan 40m2. Geen plat dak.

We zijn geïnteresseerd in een woning met ...

We zijn geïnteresseerd in een woning met bouwjaar 1950. Het huis heeft al dubbele beglazing, maar nog geen isolatie in de muren. Daarnaast zouden we graag een aantal dingen willen aanpassen/bouwen: - een garage herbouwen en een andere garage bijbouwen - een open haard installeren - (eventueel) een sauna verwijderen - muren isoleren - zolderruimte afwerken vanaf isolatie - achterkamertje isoleren - oplossing zoeken voor het water in de kelder. Daarnaast zouden we graag advies hebben over de staat van het huis en de kosten die eraan verbonden zullen zijn om het huis in orde te maken.

Ik zoek iemand die een bestaande perfect ...

Ik zoek iemand die een bestaande perfect in staat - keuken kan ombouwen naar mijn zin. Een zware travertin lavabo + afvoer moet verplaatst worden, eventueel een raam bijzetten en een nieuwe dubbele keukenlavabo plaatsen voor het raam. De kookplaats op eiland moet verplaatst worden en de travertin steen van de vorige lavabo moet gebruikt worden om het gat te vullen, ingebouwde kasten moeten gezaagd en geverfd worden, de gesloten ruimte onder het kookeiland moet open ruimte worden + schilderwerken en afwerkingen (kastjes bijbouwen, tegeltjes plaatsen,...) Mvg Anne-Sophie

vernieuwen en vergroten bestaande ...

vernieuwen en vergroten bestaande terras: -oud terras opnieuw betegelen eventueel vernieuwing ballustrade -nieuw hangend terras met ballustrade bijbouwen boven inrit dubbele ondergrondse garage en voor de keuken; met verbinding trap bestaande terras en trap naar de tuin -doorgang maken naar de keuken via bestaand raam keuken -bestaande radiatorleidingen in de keuken verplaatsen om doorgang naar terras met terrasdeur mogelijk te maken

afbraak veranda van 12 op 3,5 m, ...

afbraak veranda van 12 op 3,5 m, vervangen door metselwerk ytong met buitenbezetting, pannendak en dubbele beglazing uitbreken steunende buitenmuur, aanbrengen constructie versteviging ter uitbreiding van de keuken ruimte met 5 op 3,5 m inrichting keuken en bijhorende sanitaire voorzieningen bijbouwen van berg en was plaats (bijkomende uitbreiding) vervangen alle bestaande ramen en buitendeuren afbraak inkomsthal (houten constuctie) en vervangen door metselwerk met buitenbezetting binnenschrijnwerkerij voor inbouw kasten inkomsthal binnenschrijnwerkerij voor binnen schuifdeuren