Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwvergunning en tekeningen voor plaatsen dakkapellen:

Bouwvergunning en tekeningen voor plaatsen dakkapellen

Plannen opmaken om dakkapel te plaatsen. Vergunningen aanvragen.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Ekeren (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwvergunning en tekeningen voor plaatsen dakkapellen uit heel België:

Bouwvergunning voor constructie dakterras

Wij willen een bestaand plat dak van 10 m² om bouwen tot een dakterras dat toegankelijk is vanaf onze zolderverdieping. Daar zal dan nog een deur naar buiten gemaakt moeten worden, en het dak zal waarschijnlijk verstevigd moeten worden. Het gaat niet om het creëren van meer ruimte. Op zoek naar een architect voor de vergunning en tekeningen.

Bouwvergunning aanvragen en tekeningen voor plaatsen dakkapellen

Ik wil graag een bouwvergunning aanvragen. Hiernaast wil ik ook tekeningen voor het plaatsen van 3 dakkapellen.

Tekeningen voor renovatiewerken en bouwvergunning

Architect : Het is een half open bebouwing huis van 1959. Wij willen een petrel laten steken tussen 2 livingen van 4 x 4 m, in de keuken en veranda moet 1 grote open ruimte worden van 6 m x 7 m waar dan nieuw keuken in komt met schuifraam van 3 m en deur met zicht in de tuin ,het dak moet volledig vernieuwd worden naar 1 geheel wat nu in 2 delen is , er moet dan ook volledig nieuw stroomkabels gelegd worden en afvoer wc keuken , we hebben ook een wateropvangput voor regenwater van 2 x 2 x 2 m waar we gebruik van willen maken ( wc doorspoelen en tuin besproeien )

Tekeningen huidige situatie

Ik ben bezig met verbouwingen die nog niet volledig zijn afgerond. Ik heb hiervoor tekeningen nodig van de huidige situatie van mijn woning om een bouwvergunning aan te vragen. Het gaat om een rijhuis.

Bouwvergunning dakterras

Op het plat dak van onze badkamer (2e verdieping - achterbouw) laten wij graag een dakterras aanleggen. Wij zoeken een architect die ons de nodige technische tekeningen maakt (ifv bouwvergunning) en ons begeleidt in de vergunningsprocedure. Foto's ter beschikking.

Tekeningen voor vervangen voorgevel

Onze voorgevel moet eruit en nieuwe erin. Deze werken moeten uitgevoerd worden met architect omwille van bouwvergunning. De breedte van de gevel meet ongeveer 8 meter. De hoogte is 4 meter.

Tekeningen en bouwvergunning werden ...

Tekeningen en bouwvergunning werden reeds goedgekeurd. Betreft een woning te Ittre met bebouwbaar oppervlak van 150 m2(grondopp) op een terein van ong 14 are. Begane grond bevat living, TV, practijkruimt, keuken. doorgang naar wijnkelder. garage ernaaste met doorgang via de keuken. 1ste verdiep: 2 badkamers, wc, 3 grote slaapkamers en een bibliotheek en dressing.Doorgang tot boven garage voor 4de slaapkamer. Op zorder aansluiting voor wc en extra douche.

Rijhuis leuven. Twee in onbruik zijnde ...

Rijhuis leuven. Twee in onbruik zijnde achterbouwtjes worden afgebroken en de aanliggende ruimte wordt naar achter uitgebreid. Afbraak van achterbouw en dak, fundering en metselwerk voor nieuwe muren, isolatie voor nieuwe muren en plat dak met lichtstraat, installatie nieuw plat dak en schuifraam. Technische tekeningen en (contacten met) werkpersoneel zijn aanwezig; goedkeuring van architect nog nodig voor bouwvergunning.