Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Geel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Geel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Geel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Geel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Geel:

Renovatie indeling woning

Plannen uittekenen voor: Leefruimte vergroten met ong. 75cm: Achtergevel van 4m x 2.6m uitbreken en muur van aanbouwbadkamer gebruiken als nieuwe gevel. In de gevel van leefruimte is ook een raam van ong. 3m breed. Tussen de uit te breken gevel met raam en aanbouw is ruimte van ong. 75cm die men wil benutten voor leefruimte. Boven die 75cm glazen dak plaatsen voor lichtinval. Schuifdeur plaatsen in achtergevel aan keuken. Muur tussen leefruimte en keuken uitbreken zodat het 1 open ruimte is. Ook plafond van volledige benedenverdiep (+-70m²) opnieuw bekleed te worden (met Gyproc). Huidig plafond bestaat uit houten planken. Nieuwe keuken te plaatsen (zie situatieplan in bijlage). Oude open haard te moderniseren (misschien nieuwe plaatsen) en strakker te maken. Parket vloer op te schuren. Deze werken dienen ook allemaal uitgevoerd te worden door een aannemer.

Architect voor verbouwing

Ik wil een ontwerp laten maken van de aanbouw van onze woning waarvoor ook vergunningen moeten worden aangevraagd. Op het gelijkvloers moet een garage komen met daarbovenop een extra verdiep met een plat dak. In totaal dus twee verdiepingen met elk een afmeting van ongeveer 5 op 9 meter.

Uittekenen bouwontwerp

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een huis van maximum afmeting 9X17 . Dit huis moet deels dienen voor praktijkruimte op het gelijkvloers vooraan met afmeting 9x8 en privé woning vanachter en verdieping. Ik heb ook advies nodig bij de nodige vergunning voor de bouw.

Berekening maken weghalen steunmuur

Ik wil een deel van een steunmuur verwijderen op het gelijkvloers om de keuken naar de eetkamer open te trekken. In de muur is reeds een ruime (iets meer dan 1m) deuropening zonder deur. De lengte van het te verwijderen gedeelte is ongeveer 3,3 m lang, de totale lengte van de muur is 7,5 m. Op zoek naar een architect voor de berekening te maken van deze actie.

Renovatie lang gevelhoeve

Wij willen het oude schuurgedeelte renoveren tot een keuken-leefruimte met daarbij nieuwe grote ramen. Momenteel is daar geen water, goede elektriciteit, isolatie, goede vloer... We moeten ook nog putten voor afvalwater plaatsen. Wij zoeken iemand om tekeningen en de nodige vergunningen in orde te maken.

Woning volledig renoveren

Ik zou mijn woning volledig willen renoveren maar ik ben niet vertrouwd met wat er kan en mag. Ik zou bijvoorbeeld ook graag een kelder willen laten gieten maar geen idee hoe dit mogelijk is met de woning hiernaast.

Regularisatie bestaande woning

Ik zoek een architect voor de regularisatie van mijn woning die grondig verbouwd werd. De gelijkvloerse verdieping werd open getrokken en er werd een achterliggende ruimte aangebouwd. De eerste verdieping werd uitgebreid en het zadeldak werd vervangen door een hoornboom dak. De constructieve werken werden afgerond in 2009. Er is geen PV of aangifte van overtreding.

Steunbalk draagmuur

Voor het berekenen en plaatsen van steunbalk in draagmuur 345 cm.

Verbouwing en nieuwbouw

Huis van 60 jaar oud, graag deze willen verbouwen en een nieuwbouw tegen aanbouwen, alsook onderkelderen. Liefst in landelijke, cottage stijl. Heel gezellig, met hout afgewerkt, oude materialen gebruiken.

Regularisatie van bestaande aanbouw en carport

regularisatie van bestaande aanbouw en carport