Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Herentals te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Herentals heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Herentals u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Herentals of directe omgeving.

60 klanten uit Herentals bevelen een bij Casius in Herentals aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Herentals bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect voor berekeningen en plannen kleine renovatie, architect nodig voor plannen van HOB bebouwing, vergunning voor mantelzorgwoning te bouwen, plan voor nieuwbouw, regularisatie van kelder, regularisatie plan aanbouw, studentenhuis conform maken, architect plannen voor renovatie woning, tekenen plannen verbouwing en aanbouw, meldingsdossier opstellen voor opening in draagmuur, architect voor ontwerp voor een mogelijk dakterras te plaatsen, aanvraag regularisatie voor terras en achterzijde woning, plan tekenen voor aanpassing woning, plannen voor renoveren rijwoning, plannen aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Herentals staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Herentals:

Achterbouw bouwen

We zouden graag bovenop onze achterbouw (keuken) een badkamer willen bouwen. Geen idee of de achterbouw sterk genoeg is om een verdieping te dragen. We zouden kiezen voor een plat dak, eventueel in houtskeletbouw. Omdat we maar 4 m diep mogen gaan, hebben we hulp nodig om alles in te richten. Als we de achterbouw moeten afbreken en opnieuw en steviger moeten bouwen, mogen we die ook maar 8 m diep maken en nu is dat 12 m, dus weer ruimte die we verliezen. Maar we zijn ervan overtuigd dat een architect hier wel een oplossing voor kan zoeken. We wonen met 4 kinderen in dit huis.

Hoekwoning verdelen in appartementen

Ik wil een hoekwoning van 78 m² met 1 verdieping met 3 slaapkamers in twee appartementen VERDELEN,waarvan van elke een apart keuken,toilet moet komen.Geinventariseerd als ERFGOED MAAR niet geklaseerd HOEKWONING verdelen in APPARTEMENTEN

Architectenbureau voor nieuwbouw pastoriestijl

Ik zoek een architect die kennis heeft van pastoriestijl, het gaat over een losstaande woning (afmetingen 8x14m) . Ik ben zelf metser en zal dus alle werken zelf uitvoeren. Ik heb zelf al een basisplan uitgetekend maar had graag advies gekregen van professionele mensen in dit vak. Ook bij het bouwaanvraagdossier, etc... Had ik graag hulp gekregen.

Veranda verbouwen en verdieping bijbouwen

Ik zou graag de bestaande veranda en badkamer verbouwen en een verdieping bij opzetten. Maar moet ik hiervoor een architect en plan voor hebben? Ik kan dit vertellen maar het neerschrijven is wat moeilijker, daarom zou ik meer informatie willen omtrent deze verbouwing.

Plan voor nieuwbouw

Wij zijn op zoek naar een architect die voor ons een nieuwbouw kan tekenen met volgende specificaties. Modern wapper grijze steen of gelijkwaardig -1 kelder 9m breedte 17m lengte volledig waterdicht 0 winkel ruimte met inkomhal prive keuken en toilet 1 inkomhal, woonruimte, toilet, keuken en bergruimte 9m breedte en 13 m lengte op de overige 4m een terras 2 hal, 3 slaapkamers en badkamer 9 meter op 13 meter onder dak hoogte van goot is 6,50m Graag hadden wij de ruimtes zo ruim mogelijk en elke plaats zo goed mogelijk benut. Grond is 15 m breed en 45m lang

Noorderwijk

Het duurzaam verbouwen en uitbreiden van een bestaande open woning naar een energiezuinige woning