Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Herenthout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Herenthout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Herenthout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Herenthout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Herenthout:

Renovatie en bijbouw met dakterras

Bijbouw ontwerpen. Binnen in de woning advies geven ivm verwijderen van muren. Vergunningen aanvragen.

Plannen opstellen voor achterbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw opgemaakt uit steen met kunststof ramen. Deze gaat op de plaats komen waar nu het terras is achter het huis en zal zo'n 6m op 4m worden. Het dak zou indien mogelijk stevig genoeg moeten zijn om een dakterras te kunnen maken.

Architect voor bouwaanvraag

Ik ben op zoek naar een architect voor uitbreiding / renovatie van mijn badkamer. Het is enkel nodig om een plan te tekenen, de bouwaanvraag etc. Wordt verder geregeld door mijn schoonbroer

Verbouwing + vergroting

- oudere woning van het jaar 1950. - 2 jaar geleden gekocht + nieuwe elektriciteit + ramen vooraan. - achterbouw (= keuken, badkamer en kleine veranda moeten vernieuwd worden + op plat dak boven woonkamer zouden 2 kamers moeten bijkomen