Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Hoboken (Antwerpen):

Plannen opstellen voor renovatie

Bovenverdieping: er moet een volledige verdieping veranderd worden

Architect voor het plaatsen van een aanbouw

De huidige slecht geïsoleerde aanbouw vervangen en uitbreiden van 17.5m² naar ongeveer 25m². Hierin de nodige zaken voorzien voor het zetten van een keuken en badkamer (elektriciteit, loodgieterij)

Regularisatie bestaande toestand woning

Voor het verkrijgen van de woonbonus van de stad Antwerpen dienen we de verbouwingen die in het verleden gebeurd zijn aan de woning te regulariseren.

Architect voor ontwerp en vergunning

Ik zou graag een ontwerp laten maken voor een voorgevel te wijzigen, momenteel zit er op het gelijksvloers een winkelraam en ik zou dit graag terug naar de oorspronkelijke staat brengen. Hiervoor moeten er aan beide kanten van de raam 2 muren gemetst worden van +-80cm en onderaan een halve meter worden opgemetst zodat er terug een kleinere raam in kan. Blijkbaar moet je hiervoor een vergunning aanvragen dus zoek ik iemand die dit op schaal kan uittekenen.

Plannen voor renovatie rijwoning

Ik wil op het gelijkvloers paar muren weg halen om een open ruimte te creëren ook wil ik de trap verzetten omdat die momenteel in het midden van de woning staat. 1ste verdiep wil ik volledig beton gieten en de indeling van de kamers wijzigen. En wil een verdiep bijbouwen van ongeveer 8m/6m.

Transformatie puntdak naar plat dak uittekenen

Ik wil een puntdak verbouwen naar plat dak zodoende een woonkamer of slaapkamer ontstaat. Dit wil ik graag laten uittekenen en nodige vergunningen voor voorzien.

Tekeningen nodig om slaapkamers ombouwen tot woonkamer

Wij willen 2 slaapkamers laten slopen en daarvan een wat grotere woonkamer laten bouwen. Met een groot raam en een deur. Werken op begane grond. Oppervlakte 24 m². Uitreiding tot 2 m naar voren.

Architect voor tekenen van plannen puntdak op plat bestaand dak

Puntdak bouwen op bestaand plat dak. afmeting plat dak 4m x 8m. Dit is een kleine arbeiderswoning die we al lang in bezit hebben. We willen hier nu een puntdak op realiseren.

Plannen voor renovatie appartement

Ik zou een glv appartement renoveren, met aanvraag van een bouwvergunning.

Regularisatie aanvragen voor overdekt terras

We hebben in 2011 ons toenmalig met golfplaten overdekt terras op de 1 ste verdieping laten vernieuwen door een dakwerker (nieuw dak & nieuwe ramen). We gaan nu onze woning verkopen en moeten het laten regulariseren (met architect). Het terras is 6 m op 2,7 m.