Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Hoboken (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Hoboken (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Hoboken (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Hoboken (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect renovatie, architect voor renovatie & aanbouw, ombouw winkel naar appartement plan tekenen, architect hkb budgetvriendelijk bouwen, uittekenen plan voor moderne woning, ontwerpen inrichting club, uittekenen verbouwing aan ruime woning, plannen tekenen en kostenschatting maken voor renovatie, architect keuken renovatie en verbouwing, verbouwing plus uitbreiding rijwoning, uittekenen van plannen, totaalrenovatie uit te tekenen, architect nodig voor verbouwing, architect uittekenen plannen dakkapellen, renoveren van woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Hoboken (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Hoboken (Antwerpen):

Architect renovatie

Het vergroten van de living gelijkvloers waarbij een binnenmuur moet afgebroken worden . Het verkleinen van de keuken om een grotere terras te creéren. Er moeten nieuwe trappen komen in de living .

Renovatie zolder

Ik wil mijn zolder renoveren. Grootte: +/- 70 m². Nood aan een vaste trap, dakkapel, en een splitsing in 2 compartimenten. (douche en slaapkamer)

Bijbouwen (dak optrekken voor extra kamers 2e verdieping)

We willen ons dak optrekken zodat we op 2e verdieping extra kamer kunnen creëren. Hiervoor hebben we een plan nodig en aanvraag bij de gemeente.

Extra verdieping op plat dak bouwen

Graag hadden we een offerte ontvangen en toelichting ivm. Opbouwen van een verdiep . Het gaat om een oppervlakte van ong 50m² hetzij in zoldervorm of effectieve opbouw. Kan mijn huis dit dragen? Welke vergunningen, plannen,...? En wat is de kostprijs van dit alles?

Regularisatie dossier

Na bezoek van een bouwtoezichter van de stad Antwerpen, zijn er volgende overtredingen bij ons vastgesteld: Uitbreiding langs achterzijde van ongeveer 2. 30m (VCROOok het aanbrengen van crêpe op de voorgevel (BC 11. 3). Ook staat er in de pro justitia een overtreding ivm "de toegankelijkheid van de functie" (BC 12. 1). Wij hebben een oude garagepoort vervangen doe een nieuwe in kunststof, die voor 2/3 kan worden geopend en waarvoor een houten balk van circa 2,50 m. Verwijderd werd. Wij willen dit graag regulariseren. Foto ter beschikking.

Uitbreiding keuken

Graag architect voor: Kleine verbouwing uitbreiding keuken met 10 vierkante meter. Veranderen achtermuur ( raam en deur naar schuifraam van 3 m op 2. 20 ) Adres op aanvraag.

Bouwtekening van dakkapel

We willen het volume van onze zolderverdieping uitbreiden onder schuin dak door plaatsen van dakkapel. Deze dakkapel zou een breedte van 4,70 m en een hoogte van ongeveer 1,60 m moeten hebben. Hier zouden 4 ramen moeten inkomen (2x2). De eerste 2 over een breedte van 2,10 m en de 2de over een breedte van 2,00 meter. Hiervoor hebben we een tekening nodig voor een bouwaanvraag. Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Antwerpen

Dakterras bouwen

Ik zou graag een dakterras willen bouwen en hebben daarvoor een architect voor nodig.

Een plan tekenen van 3 appartementen en 1 winkel

Ik heb een pand gekocht met 3 appartementen en 1 winkel. Voor de aanvraag van een vergunning vraagt de stad een plan te laten tekenen. Ik zoek iemand die dit voor een degelijke prijs kan doen.