Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Hoboken (Antwerpen):

Opmeten en tekenen inplantingsplan voorgevel

Een inplantingsplan nodig voor een geveltekening op schaal van vorige toestand en nieuwe toestand. Op de tekening moet aangeduid worden wat het oorspronkelijke materiaal was en wat het in de toekomst zal worden.

Architect voor aanpassing bestemming gebouw

Op papier is de ruimte een magazijn. We willen deze zelf omtoveren tot privé sauna en zouden de werken zelf uitvoeren. We hebben een architect nodig die voor ons op twee plekken in een ruimte een zwembad tekent en de aanvraag doet.

Ontwerp maken voor aanbouw en vergunningen aanvragen.

Ontwerp maken voor aanbouw van leefruimte op gelijkvloers van bel-etage. Aanvragen van vergunningen.

Plannen voor aanbouw zijgarage

Ik wil advies over een aanbouw van een zij garage waarbij ik een deel van mijn draagmuur zal moeten opbreken om deze breed genoeg te kunnen krijgen voor een auto. En hulp nodig bij het aanvragen van de juiste vergunningen en bouwplan op maken.

Vergunningen en advies voorzien voor totaalrenovatie woning

Bel-etage woning van 1935 die reeds een keer gerenoveerd is. Er moet nu ook een herindeling van verschillende kamers gebeuren. Ook meerdere ruimtes renoveren en mogelijks aanbouw of kleine veranda op te maken. Hiervoor op zoek naar een architect voor de nodige vergunningen en dergelijke te voorzien.

Ontwerp maken voor renovatie woning

Ik wil een ontwerp voor de renovatie van mijn vrijstaande woning van 300 m² Dit voor 3 verdiepen, huis van 10m op 12 meter.

Plannen opstellen voor renovatie

Bovenverdieping: er moet een volledige verdieping veranderd worden

Architect voor het plaatsen van een aanbouw

De huidige slecht geïsoleerde aanbouw vervangen en uitbreiden van 17.5m² naar ongeveer 25m². Hierin de nodige zaken voorzien voor het zetten van een keuken en badkamer (elektriciteit, loodgieterij)

Regularisatie bestaande toestand woning

Voor het verkrijgen van de woonbonus van de stad Antwerpen dienen we de verbouwingen die in het verleden gebeurd zijn aan de woning te regulariseren.

Architect voor ontwerp en vergunning

Ik zou graag een ontwerp laten maken voor een voorgevel te wijzigen, momenteel zit er op het gelijksvloers een winkelraam en ik zou dit graag terug naar de oorspronkelijke staat brengen. Hiervoor moeten er aan beide kanten van de raam 2 muren gemetst worden van +-80cm en onderaan een halve meter worden opgemetst zodat er terug een kleinere raam in kan. Blijkbaar moet je hiervoor een vergunning aanvragen dus zoek ik iemand die dit op schaal kan uittekenen.