Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Hoboken (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor gelijkaardige projecten:
tekenen nieuw landelijk te bouwen woning, plannen voor bijbouw, architect bouwaanvraag, renovatie lang gevelhoeve, tekeningen voor verbouwing, tekeningen huidige situatie, tekeningen voor keuken in veranda te veranderen, bouwaanvraag uitbreiding woongelegenheden, berekening vaste trap naar zolder en indeling zolder, architect voor ontwerp te maken en alle nodige vergunningen aanvragen, plannen voor renovatie uittekenen, bouwaanvraag in orde maken, architect voor stabiliteit te berekenen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Hoboken (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Hoboken (Antwerpen):

Bouwontwerp veranda nodig

Graag uw hulp bij tekenen en vergunnen van vervanging aangebouwde veranda op 1ste verdiepeing bel-étage door uitbouw woonkamer (vergroting). 7m breed op 2. 5m diep.

Plannen nodig voor extra verdieping

Een kamer op het dak plaatsen. Rijhuis. Plannen nodig en bouwaanvraag indienen.

Ontwerp garage bouwen

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bij bouwen van een garage tussen 2 woningen. Een garage met plat dak, met een oppervlakte van 33 m².

Plannen en opvolging voor dakopbouw of extra verdieping

Dakopbouw of optopping: Extra verdiep op plat dak bouwen. Voor een extra badkamer en slaapkamer.

Architect nodig voor opvolging van werken

We gaan een woning verbouwen in Hoboken. Het plan is reeds getekend en de bouwvergunning is goedgekeurd. Voor de controle op de werken, tot de fase winddicht, willen we beroep doen op een andere architect.

Een kamer boven keuken bijbouwen

Ik ben op zoek naar een architect om te komen kijken of het mogelijk is om boven het dakvan de keuken een extra kamer en badkamer te bouwen en een aanvraag tot bouwvergunning in te dienen.

Vergunning opstellen

Ik heb een pand in Antwerpen waar ik een extra domicilie wil aanvragen. Ik wens mijn woning te vergunnen en er is geen laatst vergunde toestand ( laatste vergunning met duidelijke plannen) dus moet ik aantonen dat de woning reeds voor het invoeren van het gewestplan heeft bestaan en dat de woning toen reeds gebruikt werd als 2 appartementen, hiervoor zal ik ook plannen moeten opmaken .

Uitbreken binnenmuur

Ik zou advies van een architect of bouwkundig ingenieur willen over het uitbreken van een binnenmuur op de eerste verdieping van mijn woning, ik vermoed dat het geen draagmuur is, maar 1 steen dik, en op de verdieping erboven en de gelijkvloers eronder is er geen muur aanwezig, maar mogelijk heeft deze muur wel een belangrijke functie in de samenhang van de hele woning. Ik wil zekerheid en vakkundig advies hoe dit te (laten) doen zonder de stabiliteit van de woning in gedrang te brengen. Gelieve mij niet telefonisch te contacteren maar via email.

Architect renovatie

Het vergroten van de living gelijkvloers waarbij een binnenmuur moet afgebroken worden . Het verkleinen van de keuken om een grotere terras te creéren. Er moeten nieuwe trappen komen in de living .

Renovatie zolder

Ik wil mijn zolder renoveren. Grootte: +/- 70 m². Nood aan een vaste trap, dakkapel, en een splitsing in 2 compartimenten. (douche en slaapkamer)

Bijbouwen (dak optrekken voor extra kamers 2e verdieping)

We willen ons dak optrekken zodat we op 2e verdieping extra kamer kunnen creëren. Hiervoor hebben we een plan nodig en aanvraag bij de gemeente.

Extra verdieping op plat dak bouwen

Graag hadden we een offerte ontvangen en toelichting ivm. Opbouwen van een verdiep . Het gaat om een oppervlakte van ong 50m² hetzij in zoldervorm of effectieve opbouw. Kan mijn huis dit dragen? Welke vergunningen, plannen,...? En wat is de kostprijs van dit alles?

Regularisatie dossier

Na bezoek van een bouwtoezichter van de stad Antwerpen, zijn er volgende overtredingen bij ons vastgesteld: Uitbreiding langs achterzijde van ongeveer 2. 30m (VCROOok het aanbrengen van crêpe op de voorgevel (BC 11. 3). Ook staat er in de pro justitia een overtreding ivm "de toegankelijkheid van de functie" (BC 12. 1). Wij hebben een oude garagepoort vervangen doe een nieuwe in kunststof, die voor 2/3 kan worden geopend en waarvoor een houten balk van circa 2,50 m. Verwijderd werd. Wij willen dit graag regulariseren. Foto ter beschikking.

Uitbreiding keuken

Graag architect voor: Kleine verbouwing uitbreiding keuken met 10 vierkante meter. Veranderen achtermuur ( raam en deur naar schuifraam van 3 m op 2. 20 ) Adres op aanvraag.

Bouwtekening van dakkapel

We willen het volume van onze zolderverdieping uitbreiden onder schuin dak door plaatsen van dakkapel. Deze dakkapel zou een breedte van 4,70 m en een hoogte van ongeveer 1,60 m moeten hebben. Hier zouden 4 ramen moeten inkomen (2x2). De eerste 2 over een breedte van 2,10 m en de 2de over een breedte van 2,00 meter. Hiervoor hebben we een tekening nodig voor een bouwaanvraag. Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Antwerpen

Dakterras bouwen

Ik zou graag een dakterras willen bouwen en hebben daarvoor een architect voor nodig.

Een plan tekenen van 3 appartementen en 1 winkel

Ik heb een pand gekocht met 3 appartementen en 1 winkel. Voor de aanvraag van een vergunning vraagt de stad een plan te laten tekenen. Ik zoek iemand die dit voor een degelijke prijs kan doen.