Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Hove te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Hove.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Hove of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Hove die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Hove:

Ontwerp maken voor verbouwing achtergevel

Ontwerp maken voor uit te voeren verbouwing van achtergevel. Ook indienen bouwvergunning. Het betreft een uitbreiding van om en bij de 27m².

Architect voor vergunning dubbele deur naar terras vergroten

Mijn vriendin en ik zouden graag de dubbele deur vergroten naar het terras van de woning die wij gekocht hebben (op de foto rechts boven). Deze is nu ca 1m60 breed en we zouden willen gaan naar een breedte van ten minste 2m20 (breder indien mogelijk) om er een grote schuifdeur van te kunnen maken.

Plannen maken voor isoleren

Wij wensen advies om onze gerenoveerde woning (5 jaar) opnieuw te isoleren tegen luidruchtige buren. Vooral kant v/d slaapkamers: opnieuw nieuwe ramen, luiken, airco? Graag advies/tips architect i.v.m. zeer vervelende geluidshinder buren (6m verder).

Opmeten en tekenen volledige woning

Van onze woning bestaan er geen plannen, vandaar de vraag van onze architect ...Bestaande woning uit te breiden.

Aanbouw achter de woning

Wij willen onze bestaande woning van 1975 uitbouwen langs de achterkant. De afmetingen van de uitbouw zijn 5 meter op 8 meter. Deze ruimte dient om de keuken te vergroten, een living te creëren en een extra wc te zetten. Hierbij is het belangrijk dat we voldoende natuurlijk lichtinval hebben.

Aanbouw op verdieping

Aanbouw op de eerste verdieping, bovenop de keuken en eetkamer, totale oppervlakte 17. 5m2, met plat dak