Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Hulshout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Hulshout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Hulshout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Hulshout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Hulshout:

Bestaande woning regulariseren

Bestaande woning regulariseren Ik ben eigenaar van een woning gebouwd voor 1955 zonder vergunning. Daar ik deze wil verkopen ben ik op zoek naar iemand opzoek die dit mee volledig in orde kan maken.

Plannen verbouwing tekenen

Ik wil een ontwerp aanvragen voor het verbouwen van een bestaande woning. Ook wens ik hier graag bouwbegeleiding bij. Het gaat om een open bebouwing.

Plan voor nieuwbouw

Gevraagde diensten zijn tekenwerk. Ik wil een nieuwbouw huis laten tekenen 10m breed en 17m diep. Gebouw met plat dak geen garage binnen in huis maar wel een dubbele in het bijgebouw.

Tekenen plan tuin + bijgebouw en zwembad

Ik wil graag een plan van mijn tuin voor een bouwaanvraag, daar er een bijgebouw van 50m², voor meer dan 80m² verharde ondergrond komt en een inbouwzwembad. Het betreft alleen het tekenen van de plannen en het indienen van de aanvraag. Het uitvoeren van de werken gebeurd door ons zelf.Schets ter beschikking.