Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bestaande woning regulariseren:

Bestaande woning regulariseren

Bestaande woning regulariseren Ik ben eigenaar van een woning gebouwd voor 1955 zonder vergunning. Daar ik deze wil verkopen ben ik op zoek naar iemand opzoek die dit mee volledig in orde kan maken.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Hulshout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande woning regulariseren uit heel België:

Overkapping regulariseren voor verkoop

Eiken overkapping met langs één zijde een muur ingebouwd met BBQ en voor en rechterzijde met glazen schuifpanelen van 33,4 ². C onstructietekening, inplantingsplan, grondplan bestaande woning en foto's zijn opgemaakt zonder muur met BQQ maar nooit gemeld geweest. Deze is gebouwd aan de achterkant van het huis op 220 CM van de perceelgrens. De nokkhoogte van de eiken overkapping is 316 cm hoog en kroonlijsthoogte 299cm. De schouw van de BBQ komt op een hoogte van +- 550cm hoog.

Regularisatie van veranda en garage

Wij hebben in 1997 een veranda aangebouwd aan onze woning en een houten garage ( stijl tuinhuis), beiden zonder vergunning. Veranda is ong. 10 m2 groot en garage ong. 28 m2. Onze woning is een open bebouwing, gelegen in een verkaveling en beide onvergunde constructies staan voldoende ver van de perceelsgrenzen. Graag wou ik deze laten regulariseren omwille van de gemoedsrust.

Regularisatie van veranda

Mijn ouders hebben ongeveer 20 jaar geleden een veranda laten bijbouwen aan hun woning. Deze veranda is net geen 23 vierkante meter. Zij willen dit laten regulariseren doordat ze graag in de nabije toekomst andere tuinwerken willen laten uitvoeren (aanleg zwembad, terras). Alvorens met deze werken te starten, willen ze de huidige toestand regulariseren.

Regulariseren van bouwovertreding

Wij wonen in een rijwoning. In 2008 hebben we onze keuken een 4m² groter gemaakt, hiervoor is er een buitenmuur afgebroken en een steunbalk geplaatst om het plat dak te ondersteunen. Door die werken werd onze keuken groter. Nu is de woning verkocht en willen we de werken regulariseren. We zoeken iemand die ons snel kan verder helpen aangezien de woning reeds verkocht is en de akte voorzien is binnen een 4-tal maanden.

Regularisatie van bouwovertreding bij gebouw

Regulariseren van een bouwovertreding, bijgebouw is vergund voor 4op5 maar staat nu op 5op15. Voor de verkoop van onze woning zou deze regularisatie zo spoedig mogelijk in orde moeten zijn,zodat de akte op 15/07/2019 kan getekend worden.

Regularisatie bestaande toestand woning

Voor het verkrijgen van de woonbonus van de stad Antwerpen dienen we de verbouwingen die in het verleden gebeurd zijn aan de woning te regulariseren.

Plan regularisatie aanvragen

Toen ik de woning kocht, bestond die uit 3 appartementen (gelijkvloers en 2 verdiepingen) maar met maar 1 huisnummer. Vanaf toen werd het huis opgesplitst in 2 wooneenheden. Er zijn vergunde plannen van bij de oorspronkelijke bouw 1928, van 1929 na herbouw door brand en van het gelijkvloers van 1994 voor een uitbouw . Ik wil de huidige woonsituatie graag regulariseren en busnummers verkrijgen.

Regulariseren van veranda-zwembad

Verkoop woning. Regulariseren veranda minder dan 40 vierkante meter, overkoepeling van zwembad meer dan 40 vierkante meter, een carpool en afdak. Dit alles zou moeten gebeuren tegen neerleggen van akte bij de notaris en dit binnen de 4 maanden vanaf heden. Bij navraag op gemeentehuis is er geen studie van stabilisatie nodig.