Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Kontich te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Kontich.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Kontich of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Kontich die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Kontich:

Bouwontwerp, aanvraag vergunning en opvolging tot winddicht

Bouwontwerp maken voor aanbouw van ong. 40m² waarvan 2 zijmuren van 4m gemetst zijn en een raampartij van 10m waarvan vloer tot plafond met schuifraam van 6m en 4m raam vanaf 1.11m boven de vloer tot plafond. Dak in houtskelet. Vergunningen aanvragen en opvolgen tot winddicht.

Plannen tekenen en bouwaanvraag indienen

Ik ben opzoek naar een architect die me wil helpen bij de renovatie van mijn huis . De verbouwingswerken zal ik zelf uitvoeren, maar ik heb iemand nodig om de plannen te tekenen en een bouwaanvraag in te dienen. Ik wil de bouwaanvraag zo snel mogelijk indienen opdat ik de werken binnenkort kan starten. De werken die moeten gebeuren zijn : - De voordeur verplaatsen naar de zijkant van het huis - De veranda gelijk zetten met deze van de buren - Op het eerste verdiep 2 à 3 meter vooruitschuiven voor een groter woonoppervlakte, net zoals de buren hebben gedaan. - Raam aan de voorgevel verkleinen.

Kostenschatting voor renovatie + aanvraag bouwvergunning

Ik ben op zoek naar een architect voor het opstellen van een renovatieplan voor mijn huis. Het gaat om een rijwoning met een bewoonbare oppervlakte van 120 m² verdeeld in 2 verdiepen met een kelder. Originele plannen zijn er niet. Huis nog niet aangekocht.

Architect voor nieuwbouw gesloten bebouwing

Nieuwbouw gesloten bebouwing.Terrein aangekocht. Wenst plan te laten opmaken door architect. Ook indienen van dossier en opovolging van werf.

Architect nodig voor bouwvergunning

Ik ben op zoek naar een architect om een bouwvergunning aan te vragen bij de gemeente voor onze leefveranda. Momenteel staat er een veranda deze word afgebroken en er word een nieuwe geplaatst met lichtstraat. De blijven dezelfde bouwdiepte behouden gaan enkel de buitenmuren iets optrekken. Wat zou ons dit ongeveer kosten?

Berekenen van steunbalk

We gaan een draagmuur tussen onze leefruimte en keuken wegbreken om de ruimte te vergroten. De draagmuur bevat dus ook een raam met rolluik. Moeten hiervoor een architect aanstellen voor het meldingsdossier bij de gemeente. De keuken werd door de vorige eigenaars achteraf bijgebouwd aan de buitenmuur. Hebben een architect nodig voor dit project.

Aanvraag bouwvergunning voor veranda

Bouwvergunning voor veranda moet volgens gemeente Kontich met hulp van architect. Zoek architect om papierwerk in te vullen.

Renovatie project

Ik heb onlangs een oud huis gekocht in Kontich. Dit huis wordt volledig gerenoveerd. De verbouwingen zijn gepland om te beginnen vanaf februari 2015. Ik wil hier wel bij vermelden dat dit voornamelijk een doe-het-zelf gebeuren zal zijn. Aangezien in een later stadium de achterbouw wordt vervangen (meldingsplicht bij de gemeente met goedkeuring architect) en ook om zeker te zijn dat al mijn verbouwingen voldoen aan de eisen om de nodige premies te krijgen, zou ik nu reeds alles in orde willen hebben qua plan en dergelijke. Wat staat er te gebeuren - vervangen dak, ramen, verwarming (nu op gaskachels), elektriciteit, water, plaatsen van badkamer Enkel dak en ramen zullen vervangen worden door vakmensen - vanaf ten vroegste 2016 zal de achterbouw (40m²) afgebroken en

Berekening van constructie

Constructie berekening, tekening en/of advies dragende muur opvangen

Verbouwing van de zolder

Wij zoeken een architect die ons wil bijstaan bij de verbouwing van onze zolder. Het betreft een rijwoning met een klein puntdak dat we zouden willen afbreken en vervangen door een nieuw een hoger puntdak. Er dient ook een nieuwe trap geplaatst te worden naar de zolderverdieping.