Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwontwerp, aanvraag vergunning en opvolging tot winddicht:

Bouwontwerp, aanvraag vergunning en opvolging tot winddicht

Bouwontwerp maken voor aanbouw van ong. 40m² waarvan 2 zijmuren van 4m gemetst zijn en een raampartij van 10m waarvan vloer tot plafond met schuifraam van 6m en 4m raam vanaf 1.11m boven de vloer tot plafond. Dak in houtskelet. Vergunningen aanvragen en opvolgen tot winddicht.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Kontich (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwontwerp, aanvraag vergunning en opvolging tot winddicht uit heel België:

Bouwontwerp maken loods

Ik wil een ontwerp laten maken van een loods. Te bouwen op een agrarisch gebied naast onze woning. De loods zou 100m² moeten zijn. Mijn man is dakwerker en kan dit zelf bouwen in houtskelet. We hebben een plan nodig om een vergunning aan te vragen. De vergunning kunnen we zelf op omgevingsloket aanvragen. We zouden wel wat tips willen omtrent wat volgens de wet mag en wat niet in de hoop dat de vergunning goedgekeurd wordt.

Bouwontwerp maken voor aanbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het renoveren van een aanbouw. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. De afmetingen van de te renoveren aanbouw zijn 6m op 10m. Materiaal: stenen, dakpannen en kunstof ramen.

Bouwontwerp en aanvragen vergunning

Ik wil een bouwontwerp laten maken voor het bouwen van een bel-etage woning. Ik heb ook hulp en advies nodig voor het aanvragen van de nodige vergunningen en eventueel de inrichting. Het is een oude rijwoning die volledig zal afgebroken worden en omgebouwd tot een bel-etage woning.

Uittekenen bouwontwerp

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een huis van maximum afmeting 9X17 . Dit huis moet deels dienen voor praktijkruimte op het gelijkvloers vooraan met afmeting 9x8 en privé woning vanachter en verdieping. Ik heb ook advies nodig bij de nodige vergunning voor de bouw.

Bouwontwerp voor renovatie van rijhuis

Ik wil een bouw ontwerp laten maken voor een renovatie aan mijn huis. Ik heb reeds een duidelijke tekening van mijn huis (inclusief de funderingen). Ik heb ook advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. De volgende renovaties zijn gewenst: - Uitbreiding gelijksvloers met veranda - Uitbreiding 1e verdieping - Toevoegen 2e verdieping

Bouwontwerp maken achterbouw

Een ontwerp voor de achterbouw met plat dak en raam. 4 op 7 maken . Ook hulp bij de vergunning van de achterbouw en nieuwe ramen aan voorgevel. (Beschermd erfgoed) Het gaat over een oud herenhuis en een gesloten bebouwing.

Bouwontwerp maken voor autostaanplaatsen

Ik heb hulp nodig voor de omvorming van een grote winkelruimte tot auto staanplaatsen en de aanvraag van de nodige vergunning. Leegstaande winkel van 420 m², met bijhorende koer van +/- 40 m². Graag berekenen hoeveel mogelijke staanplaatsen er kunnen gecreëerd worden, bouwontwerp voor de inrichting, inrit, de nodige veiligheidsmaatregelen en de vergunningen.

Bouwontwerp en vergunning voor extra verdieping

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een budgetvriendelijke, extra verdieping als extensie op het bestaande zadeldak van een rijwoning, Ik heb ook hulp nodig bij het aanvragen van een vergunning. De gevelbreedte van de woning is ca. 5 meter. De diepte variërend tussen ca. 4,5 meter (kortste zijde) en ca. 5,5 meter. Het betreft een quasi onregelmatige en gigantische dakkapel (zie bijgevoegde schets) die constructief bij voorkeur uit lichte materialen (zoals hout en osb) bestaat.