Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Lier te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Lier.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Lier of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Lier die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Lier:

Bouwen van hangterras

Ik wil graag een hangterras laten plaatsen aan de achtergevel van mijn appartement gelegen op de derde verdieping. De ramen zijn reeds tot op de grond gemaakt, het gaat enkel over het plaatsen van het terras zelf. 5x2m zou het ongeveer moeten worden.

Berekenen poutrel

We willen een binnenmuur verwijderen om van 2 ruimtes 1 te maken. De muur was vroeger een buitenmuur die uitkwam op een ingesloten koertje dat nu overdekt is. Er is dus een raam en deur aanwezig. Er zouden berekeningen moeten gemaakt worden in verband met de poutrel. Het gaat om een muur van ongeveer 3 meter.

Administratief plan en bouwaanvraag opmaken voor vervanging dak

Ik wil mijn dak van mijn woning volledig laten vervangen en uitbreiden met 2 dakkapellen. Ik zoek een architect om het plan te tekenen en de de bouwaanvraag in te dienen.

Plannen tekenen voor afbraak steunmuur

Op zoek naar architect berekeningen voor uitbraak steunmuur. Muur van 6 meter en 32 cm dik die 2 verdiepingen draagt.

Uittekenen van plan zolderverbouwing

Graag willen we een ontwerp laten maken om onze zolder te verbouwen. We zouden meer ruimte willen maken voor onze drie kinderen die samen op zolder slapen Oppervlakte zolder 28 m².

Plan en aanvraag tot vergunning

Bijgebouw van 50m². Ruwbouw met half plat dak en ramen.

Bouwaanvraag voor schuifraam

Bouwaanvraag om grote schuifraam te maken in achtergevel; Vergunning nodig.

Regularisatie aanvraag van bijgebouw

Bouwvergunning aangevraagd en verkregen. Voor het bijgebouw hebben we de optie gekozen om met prefab te werken. Daarom zijn er wijzigingen gebeurd in de gevelvlakken (zowel voor-, zij- als achtergevel). Hiervoor moet een regularisatie aanvraag ingediend worden. Plannen digitaal ter beschikking.

Bouwontwerp maken achterbouw

Een ontwerp voor de achterbouw met plat dak en raam. 4 op 7 maken . Ook hulp bij de vergunning van de achterbouw en nieuwe ramen aan voorgevel. (Beschermd erfgoed) Het gaat over een oud herenhuis en een gesloten bebouwing.

Plannen uitekenen

Tekenen van het bouwplan(Dit is momenteel niet aanwezig) 2 steunmuren willen uitbreken en vervangen door poutrels... 2 uitbouw ideeën in gedachten maar hebben advies nodig daarover... De voordeur willen verplaatsen van vanvoor naar de zijkant van de woning.