Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor berekenen poutrel:

Berekenen poutrel

We willen een binnenmuur verwijderen om van 2 ruimtes 1 te maken. De muur was vroeger een buitenmuur die uitkwam op een ingesloten koertje dat nu overdekt is. Er is dus een raam en deur aanwezig. Er zouden berekeningen moeten gemaakt worden in verband met de poutrel. Het gaat om een muur van ongeveer 3 meter.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Lier (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor berekenen poutrel uit heel België:

Stabiliteit berekenen voor poutrel

Ik wil graag een berekening laten uitvoeren voor een plaatsing van een poutrel. We zouden een klein raam in de buitengevel willen verbreden met 1m voor plaatsing van een schuifraam.

Draagmuur uitbreken

Wij willen een schuifraam plaatsen en hierdoor dient er dus een draagmuur uit te breken. Wij hebben laten berekenen hoe zwaar de poetrel moet zijn. Wij willen graag prijs voor het laten steken van deze poutrel. De muur die weg is is 3,30m op 2,10m. Eens als de poutrel steekt kunnen wij de muur zelf uitbreken en wegvoeren. Wij willen zoveel mogelijk zelf doen om de kosten te sparen maar de poutrel steken vinden we dat gevaarlijk om zelf te doen aangezien wij hier niks van kennen.

Architect nodig voor plaatsing poutrel

Wij zouden meer licht willen in onze woning willen halen dmv het vervangen van de (steun)muur tussen living en keuken, door een poutrel. De steunmuur die we wensen te vervangen (4,5 meter) staat op het gelijkvloers, en draagt een verdieping + zolderverdieping. Voorts dient het terras (plafond van keuken/badkamer) vernieuwd te worden. We willen zoveel mogelijk afbraakwerken zelf uitvoeren, om hier de kosten te drukken. Is voor het berekenen muur, poutrel.

Stabiliteit berekenen voor muur uit te breken

Wij willen een open keuken laten zetten en hiervoor hebben we een ingenieur nodig. Deze zou de stabiliteit moeten berekenen voor het uitbreken van een muur en het plaatsen van een poutrel.

Steunmuur uit te breken

We willen een steunmuur van ongeveer 4 meter lengte verwijderen tussen de slaapkamer en de living. Het gaat hier over een ouder gebouw (nog houten vloeren). Het is het 4e en bovenste appartement (3e verdiep). Het is het dakappartement onder een plat dak, dus er staan geen appartementen meer bovenop. We zijn op zoek naar een architect om te berekenen welke poutrel we moeten gebruiken en alle documenten in orde te brengen voor de bouwaanvraag.

Muur verwijderen en poutrel plaatsen

Wij zouden een steunmuur moeten verwijderen in ons appartement voor een open keuken te bekomen. Hieronder meer informatie: - De volledige lengte van de muur is 4m60 - Aan de rechterkant, zou mag er +-65cm overblijven - aan de linkerkant, liefst zo weinig mogelijk (50cm als dat mogelijk is? ) --> Dus er zou+-3m45 van de muur weg moeten. We bevinden ons op de 2de verdieping van een appartementsgebouw. We krijgen de sleutel 17 Juli. Dus als jullie een bezoek wensen te doen, zal dat hierna moeten. Wij zouden graag een offerte krijgen om 1. Deze muur te verwijderen, 2. Een poutrel te steken, (+ poutrel op 2e verdiep krijgen) 3. Om dat mooi af te werken. We hebben ook nog de volgende vraagjes: - Moet er een stabiliteitsingenieur komen om de poutrel te berekenen o

Architect voor aanvraag stedenbouw

Ik wil 2 poutrels steken op gelijkvloers . 1 muur steunt holle welfsels en 1 muur op 1ste verdiep , dak rieten puntdak . Andere poutrels steunt achtergevel 1 ste verdiep en dak . Huis heeft lengte van 9 meter op 6 meter . Achterste poutrel rond de 5 meter en poutrel tussen living en keuken is ongeveer 4 meter . Deze komen samen in T vorm horizontaal . De bedoeling is voor het berekenen en tekenen en aanvraag stedenbouw . Graag richtprijs van architect .

Verbouwing van woning : steken van poutrel

Ik ga een muur uitbreken, en een poutrel steken, om er zeker van te zijn dat de boel achteraf niet naar beneden komt, ben ik op zoek naar een vakman/ architect. . . . Die mij kan komen berekenen wat voor poutrel ik juist moet bestellen, en wat dit kost. .