Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwen van hangterras:

Bouwen van hangterras

Ik wil graag een hangterras laten plaatsen aan de achtergevel van mijn appartement gelegen op de derde verdieping. De ramen zijn reeds tot op de grond gemaakt, het gaat enkel over het plaatsen van het terras zelf. 5x2m zou het ongeveer moeten worden.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Lier (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwen van hangterras uit heel België:

Bouwen van hangterras

- Fase 1: Verwijderen van bestaand balkon en plaatsen van hangterras. (337cm breed, 250cm diep) - Fase 2: Voorzien van balustrade met poortje voor trap - Fase 3: Plaatsen van metalen trap die in tuin uitkomt Geen vergunning nodig.

Architect hangterras of zweefterras

Ik wil een zwevend terras laten bouwen aan de achterzijde van mijn appartement op de tweede verdieping. Er zou ook best een (schuif)deur ipv het raam komen. Ik houd van een balkon met veel karakter, type frans balkon met houten planken. Het betreft een lichte constructie die eventueel een overkapping moet kunnen dragen. Zie bijlage voor de schets op het grondplan. Vandaag langs geweest bij stedenbouw en die zagen het zitten.

Hangterras maken achterzijde appartement

Ik wil een zwevend terras laten bouwen aan de achterzijde van mijn appartement op de tweede verdieping. Er zou ook best een (schuif)deur ipv het raam komen. Ik houd van een balkon met veel karakter, type Frans balkon met houten planken. Het betreft een lichte constructie die eventueel een overkapping moet kunnen dragen. Zie bijlage voor de schets op het grondplan. De uitvoering ervan zou in de eerste 3 weken van januari 2016 moeten gebeuren.Plan ter beschikking.