Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Lille te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Lille.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Lille of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Lille die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Lille:

Architect nodig voor plannen en vergunningen

Plannen opmaken om nieuwbouwwoning 9m x 10m met 2 verdiepen en zolder voor bestaande woning te maken en daarna oude woning af te breken. Graag bakstenen. Vergunningen aanvragen.

Bouwontwerp maken om in te dienen

Ik wil graag een ontwerp laten maken voor een chalet in massieve houtbouw in een recreatiezone. De grootte is 60m2, nokhoogte 5m, zijhoogte 3,5m. En deze moet uiteraard voldoen aan de wettelijke energienormen, maar wil hier niet in overdrijven. Ik wil ook deze chalet opnieuw zelf bouwen. Plannen beschikbaar

Achterbouw 50 vierkante meter

Momentel staat er een achterbouw aan onze woning (veranda) waar ook onze keuken en deel van de leefruimte in gelegen is. Deze is ongeveer 13 jaar geleden geplaatst en is in de zomer een bron van hitte en in de winter van koude. Wij zouden graag een achterbouw plaatsen met een geisoleerd plat dak (eventueel met lichtstraat) en rondom ramen van 2m60 hoog voor een gunstige lichtinval. Voor de aanvraag van de vergunning blijkt een plan van een architect noodzakelijk.

Renovatie en nieuwbouw

1.van bestaande grote 37 jaar oude woning 2 moderne appartementen maken 2.energiezuinige nieuwbouw op aangrenzend bouwperceel

Nieuwbouw chalet

chalet van 6m op10m met verdieping, nok hoogte max 5m, bovenkant kroonlijst of onderkant dakoverstek: max 3,50m. Benedenverdieping met woonkamer en open keuken, wc, inkomhalletje,berging. Bovenverdieping: 2 grotere kamers, 1 kleinere kamer, badkamer.

Nieuwbouw

open bebouwing pastorij stijl, gegoten kelder, L vorm, dubbele garage