Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Lint te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Lint.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Lint of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Lint die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Lint:

Ontwerp en vergunning opmaken voor totaalrenovatie van oude woning

Ik wil een ontwerp en vergunning laten maken voor een woning gelegen aan de rand van een bosgebied. De vrijstaande woning is aan de spoorweg moet volledig vernieuwd en uitgebreid worden. Maximale volume 1.000 m³ en grondoppervlakte is 11.000 m².

Uitbreinding gezinswoning

Ontwerp, vergunning, opvolging verbouwing voor uitbreiding op gelijkvloers van een gezinswoning. De uitbreiding bevat een slaapkamer, badkamer en wasplaats/stock. Geschat volume: 13m x 3. 5m x 2. 6m.

Opbouw extra verdieping achterkant rijhuis

We wensen offerte aanvragen voor een opbouw op een plat dak (5 x 6 m). Stabiliteitsstudie zal waarschijnlijk nodig zijn. Het oorspronkelijke huis is ong. 100 jaar oud, maar 40 jaar geleden is dit grondig gerenoveerd en het gelijksvloer is uitgebreid. Graag hadden we nu ook de eerste verdieping uitgebreid. Hierbovenop ligt een puntdak dat waarschijnlijk gedeeltelijk zal moeten worden verwijderd. Ook watervoorziening willen we doortrekken naar boven.