Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Mechelen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor gelijkaardige projecten:
tekeningen nodig voor nieuwbouw, tekeningen nieuwbouw, totale verbouwing van huis uittekenen, tekeningen nieuwbouw, architect voor nieuwbouwproject, plannen tekenen voor nieuwbouw, renovatie en bijbouw uittekenen, plan maken voor een aanbouw, tekeningen verbouwing, architect nodig voor afbraak varkensstallen, dossier in te dienen, dossier op te maken, vergunning voor uitbreiding nodig, architect voor bouwaanvraag, renovatie uittekenen en regularisatie veranda

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Mechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Mechelen:

vergunning voor uitbreiding nodig

Vergunning: aanpassing aan de gevel gedaan en nu vraagt de gemeente een vergunning.

Vergunning bijbouwen badkamer

Vergunning voor het bijbouwen van een badkamer boven de keuken.

Vergunning indienen voor verbouwing

Zijgevel met crepi en voorgevel hydrofuge. Volgens normenboek geen vergunning nodig daar zijgevel. Volgens de verordening van de stad Mechelen, is een voorgevel een gevel dit zich richt naar de weg waar het perceel aan grenst. In het geval van open of halfopen bebouwing, beschouwen we en de voorgevel en de zijgevels als voorgevel. En daarvan de zijgevel in priveweg

Architect voor renovatie

We wensen onze keuken te renoveren, Aanpassen van de dakhelling (we wensen een plat dak) zodat deze over de volle oppervlakte volledig kan gebruikt worden. (+/- 5. 50 op 5m) Verwijderen van een steunpaal die midden in de keuken staat met als gevolg dat er waarschijnlijk een poutrelle moet worden gestoken. In de achtergevel een groot schuifraam plaatsen om een lichtrijke ruimte te creeren ipv de twee bestaande vensters (ook hier een poutrelle warrschijnlijk) . Ik zoek een architect die een plan kan uittekenen, de juiste berekeningen kan doen en ons adviseren met betrekking tot vergunnings/meldings aanvragen

Vergunning indienen voor verbouwing

Aanpassen van de dakhelling zodat deze over de volle oppervlakte volledig kan gebruikt worden. In de muur zoveel mogelijk ramen verwerken zodat er een lichtrijke ruimte ruimte ontstaat.

Afbraak en plan terug opbouwen van achterbouw

Volledige achterbouw afbreken en opnieuw bouwen. Nieuwe keuken, badkamer en groot schuifraam.

Vergunning indienen voor verbouwing + berekenen stabilisatie/draagstructuur

De achterbouw die nu bestaat uit keuken en badkamer, willen we afbreken. Daar zou dan een nieuwe achterbouw komen met een grote keuken en berging. Boven op de achterbouw willen we dan een badkamer. De grootte van de achterbouw is ongeveer 35m². De grootte van de badkamer 10m². Een aannemer hebben we reeds. Er zouden nog wel plannen getekend moeten worden en de nodige papieren om de bouwvergunning in te dienen alsook de berekening van de draagstructuur.

Plan tekenen voor aanpassing woning

Graag het plan van ons huis tekenen met een aanvraag (in bouwdienst van het stadhuis Mechelen) van verandering gevel (garagepoort als inkomdeur te gebruiken, maar de eerste bedoeling is te isoleren,natuurlijk).

Plannen voor renoveren rijwoning

Ik heb een kostenraming nodig voor de verbouwings/renovatiewerken voor mijn kredietaanvraag. We willen de woning renoveren van boven tot beneden. Trappen verplaatsen als dit mogelijk is. En boven de keuken willen we een extra slaapkamer bouwen zodat we de huidige slaapkamer kunnen gebruiken als badkamer. Als dit natuurlijk mag van de stedenbouwdienst. We willen zelf zoveel mogelijk doen om de kosten te drukken. Is het introductiegesprek gratis?

Architect nodig voor plannen van HOB bebouwing

Wij zoeken een architect die ons in eerste instantie een raming van de bouwkosten kan maken voor een halfopen bebouwing die we grotendeels zelf gaan bouwen. Dat hebben wij nu nodig om een kredietaanvraag erdoor te krijgen het budget is dan inclusief btw. Het gaat om een halfopen bebouwing met 2 slaapkamers en een garage met bouwdiepte 17m en breedte 7,35m. De gesloten kant van de woning bevindt zich links. Daarna, eenmaal we een lening krijgen, willen we graag verder werken om een degelijke plan te maken die voortgaat op de oorspronkelijke basisplan.

Plannen nodig om woning af te breken en herop te bouwen

Ik heb een huis met 3 verdiepen . Ik zou graag de voorkant van het gelijkvloer een handelspand van maken met een apparte ingang. De achterkant van het gelijkvloer een living met open keuken en appart toillet en ook als het mogelijk is om met een deel van het terras living te vergroten. Eerste verdiep 1 slaapkamer, badkamer met wc. 2de verdiep 2 slaapkamers.

Dossier indienen voor bouwvergunning

Wij zijn op zoek naar een architect die een bestaand voorontwerp goed op plan uittekend en het dossier voor de bouwaanvraag kan indienen. Het gaat om uitbreken van een dragende muur, vergroten bestaand terras en vergroten raampartijen aan de achterzijde van onze woning. Voorlopig zijn dat de enige diensten die we nodig hebben. Graag een totaalprijs voor deze geleverde diensten.

Plannen en verbouwen

De indeling van het eerste verdiep is zeer slecht! Ik zou willen weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Ik heb de bouwplannen van de originele woning in mijn bezit. Is het mogelijk mij te contacteren om dit alles samen te bespreken. Ik wil de geleverde prestaties/raad zeker vergoeden.

Architect uittekenen plannen dakkapellen

Ik wil een ontwerp laten maken voor twee dakkapellen. Het dak wordt sowieso vernieuwd, het oude gebinte moet aangepast worden om de dakkapellen te realiseren. De dakkappellen worden even hoog als die van beide buren, dit eveneens over de volledige gevelbreedte (4m). Ik heb de architect nodig die de bouwaanvraag doet en aanwijzingen geeft voor de uitwerking van de werken.

Plan maken voor verbouwing

Ombouwen, verbouwen terras tot een gesloten ruimte waarin badkamer en WC moet komen. Plan nodig om dit project te realiseren.

Architect nodig

Wij zouden graag samen met een architect een plaatsbezoek doen in een woning die te koop staat in Mechelen om: - De algemene staat van de woning te kennen (welke werken dienen er te gebeuren, zijn er (verborgen) gebreken, …) - Te weten of het mogelijk is om een extra buitendeur te plaatsten op een plaats waar momenteel een klein venster is - De mogelijkheid tot het plaatsen van een binnendeur op een bepaalde plaats te kennen

Architect voor verguningaanvraag werken aan dragende muur

Ik heb een de achtergevel een raam van 1. 20m en een deuropening van 80cm. Dragende muur aan de kant van raam is 105cm en aan de linkerkant 125 cm. Wat ik wil gaan doen is het raam verkorten naar 60cm vaste glaswerk en van beide kanten dragende muur laten staan van 80cm. Op deze manier creëren we een grotere woonkamer. Ook een kleine raam aan de rechterzijde bevind willen we dichtmaken een in het midden een nieuwe opening maken voor een nieuwe raam. Ben zelf heel handig en al dat werken ga ik zelf ook uitvoeren. We hebben hulp nodig van een architect voor het opmaken van deze plan en voor het aanvraag van een vergunning. Mijn vraag is wie kan ons hierbij helpen en hoeveel gaat het kosten voor het aanvragen van een vergunning door een architect.

Verbouwing bovenverdieping met aanleg badkamer en dakterras

Ik wil een ontwerp laten maken en laten uitvoeren voor de verbouwing van de bovenverdieping van onze rijwoning met aanleg van een dakterras. In 2010 hebben we de bestaande woning reeds deels verbouwd(hier moest geen bouwvergunning voor worden afgeleverd),maar nu zouden we de bovenverdieping verder willen aanpakken (nieuwe badkamer e.d. ,met bijplaatsen van een trap die toegang geeft tot het plat dak ,waar we een dakterras -Daktuin )plannen. Oppervlakte bovenverdieping en dak is ongeveer 35 m²

Regulariseren van bouwovertreding

Ik heb van een plat dak achteraan een terras gemaakt ongeveer 5 meter op 5 meter in 2012. Vandaag heb ik elders een huis gekocht en mijn huis is onder tussen ook verkocht. Er is ondertussen een aankoop belofte en een compromis getekend. Nu blijkt op mijn woning een bouwmisdrijf te zitten en moet dat opgeheven worden met behoud van het terras. Ik zou dat u willen regulariseren.

Plan laten maken renovatie

We gaan de keuken en badkamer verplaatsen, moeten nieuwe aansluitingen verbinden voor water en afvoer. Aangezien de plafond te laag is, ik wou de mogelijkheden bekijken om de platte dak boven de keuken te verhogen, de dak moet eraf, bij metsen, nieuwe steunbalken paltsen en nieuw dak + onderdak.

Renovatie 2 appartementen

2 appartementen te renoveren in Mechelen.

Opmeten van volledige woning + tekenen gevelaanzicht

We hebben een gebouw in het Mechelse gekocht waarvan geen plannen terug te vinden zijn . De geschatte oppervlakte is 400 m². Het gebouw bestaat uit een kelder, gelijkvloers, 2 verdiepingen en een zolder. De deadline van oplevering van de prestaties is half januari 2017.

Plaatsing aanbouw

Ik wil een aanbouw plaatsen van 35m2 en zou graag bijgestaan worden door een architect om het dossier op te stellen en de werken op te volgen. Ik heb zelf geen plannen van het huis.

Plan voor dakkapel/dakuitbouw

Wij zouden graag een dakkapel/dakuitbouw plaatsen op ons dak. Blijkbaar dienen wij hiervoor een plan te laten opmaken door een architect. Kan u mij melden of dit mogelijks is bij jullie en eventueel een richtprijs hierover communiceren aub.

Opmeten en tekenen inplantingsplan + gevelaanzicht

Voor het indienen van een melding bij de gemeente ben ik op zoek naar iemand die voor mij een inplantingsplan van het huis kan tekenen en de gevelaanzichten. Graag had ik van u een prijsofferte ontvangen.