Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Mechelen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Mechelen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Mechelen of directe omgeving.

244 klanten uit Mechelen bevelen een bij Casius in Mechelen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Mechelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: uittekenen plan voor moderne woning, ontwerpen inrichting club, uittekenen verbouwing aan ruime woning, plannen tekenen en kostenschatting maken voor renovatie, architect keuken renovatie en verbouwing, verbouwing plus uitbreiding rijwoning, uittekenen van plannen, totaalrenovatie uit te tekenen, architect nodig voor verbouwing, plan Renovatie rijhuis, ontwerp nieuwbouwwoning, bouwontwerp verbouwingen, regularisatie van hoeve, hOB te bouwen, assistentie bij dossier van afbreken en opnieuw opbouwen garageboxen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Mechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Mechelen:

Architect nodig

Wij zouden graag samen met een architect een plaatsbezoek doen in een woning die te koop staat in Mechelen om: - De algemene staat van de woning te kennen (welke werken dienen er te gebeuren, zijn er (verborgen) gebreken, …) - Te weten of het mogelijk is om een extra buitendeur te plaatsten op een plaats waar momenteel een klein venster is - De mogelijkheid tot het plaatsen van een binnendeur op een bepaalde plaats te kennen

Architect voor verguningaanvraag werken aan dragende muur

Ik heb een de achtergevel een raam van 1. 20m en een deuropening van 80cm. Dragende muur aan de kant van raam is 105cm en aan de linkerkant 125 cm. Wat ik wil gaan doen is het raam verkorten naar 60cm vaste glaswerk en van beide kanten dragende muur laten staan van 80cm. Op deze manier creëren we een grotere woonkamer. Ook een kleine raam aan de rechterzijde bevind willen we dichtmaken een in het midden een nieuwe opening maken voor een nieuwe raam. Ben zelf heel handig en al dat werken ga ik zelf ook uitvoeren. We hebben hulp nodig van een architect voor het opmaken van deze plan en voor het aanvraag van een vergunning. Mijn vraag is wie kan ons hierbij helpen en hoeveel gaat het kosten voor het aanvragen van een vergunning door een architect.

Verbouwing bovenverdieping met aanleg badkamer en dakterras

Ik wil een ontwerp laten maken en laten uitvoeren voor de verbouwing van de bovenverdieping van onze rijwoning met aanleg van een dakterras. In 2010 hebben we de bestaande woning reeds deels verbouwd(hier moest geen bouwvergunning voor worden afgeleverd),maar nu zouden we de bovenverdieping verder willen aanpakken (nieuwe badkamer e.d. ,met bijplaatsen van een trap die toegang geeft tot het plat dak ,waar we een dakterras -Daktuin )plannen. Oppervlakte bovenverdieping en dak is ongeveer 35 m²

Regulariseren van bouwovertreding

Ik heb van een plat dak achteraan een terras gemaakt ongeveer 5 meter op 5 meter in 2012. Vandaag heb ik elders een huis gekocht en mijn huis is onder tussen ook verkocht. Er is ondertussen een aankoop belofte en een compromis getekend. Nu blijkt op mijn woning een bouwmisdrijf te zitten en moet dat opgeheven worden met behoud van het terras. Ik zou dat u willen regulariseren.

Plan laten maken renovatie

We gaan de keuken en badkamer verplaatsen, moeten nieuwe aansluitingen verbinden voor water en afvoer. Aangezien de plafond te laag is, ik wou de mogelijkheden bekijken om de platte dak boven de keuken te verhogen, de dak moet eraf, bij metsen, nieuwe steunbalken paltsen en nieuw dak + onderdak.

Renovatie 2 appartementen

2 appartementen te renoveren in Mechelen.

Opmeten van volledige woning + tekenen gevelaanzicht

We hebben een gebouw in het Mechelse gekocht waarvan geen plannen terug te vinden zijn . De geschatte oppervlakte is 400 m². Het gebouw bestaat uit een kelder, gelijkvloers, 2 verdiepingen en een zolder. De deadline van oplevering van de prestaties is half januari 2017.

Plaatsing aanbouw

Ik wil een aanbouw plaatsen van 35m2 en zou graag bijgestaan worden door een architect om het dossier op te stellen en de werken op te volgen. Ik heb zelf geen plannen van het huis.

Plan voor dakkapel/dakuitbouw

Wij zouden graag een dakkapel/dakuitbouw plaatsen op ons dak. Blijkbaar dienen wij hiervoor een plan te laten opmaken door een architect. Kan u mij melden of dit mogelijks is bij jullie en eventueel een richtprijs hierover communiceren aub.

Opmeten en tekenen inplantingsplan + gevelaanzicht

Voor het indienen van een melding bij de gemeente ben ik op zoek naar iemand die voor mij een inplantingsplan van het huis kan tekenen en de gevelaanzichten. Graag had ik van u een prijsofferte ontvangen.

Verbouwen garage bel-etage-tuinhuis vervangen door garage

Architect met ervaring en visie in houten skelet: Wij hebben een bel-etage gekocht waar we de garage willen toevoegen aan de woonruimte en het tuinhuis willen vervangen door een garage (toegang via service weg achteraan het tuinhuis). De bedoeling is om de huidige eerste verdieping (woon/eetkamer en keuken) naar beneden te verplaatsen waar nu de garage + wasruimte (aansluitingen voor water) is. En op termijn op de huidige eerste verdieping een slaapkamer, dressing en badkamer te maken. De garage gaat over de lengte van het huis en is ongeveer 31 m².Komen kijken ter plaatse.

Heraanbouw van keuken

Graag had ik een offerte ontvangen voor de heraanbouw van de keuken op gelijkvloers. Deze zou eveneens enkele meters moeten worden verlengd. De draagmuur tussen keuken en woonruimte zou moeten worden afgebroken om een half open keuken te kunnen creëren. Bovenop de keuken zou een slaapkamer moeten worden aangebouwd. De badkamer komt op de plaats waar momenteel de slaapkamer zich bevindt. De nodige vergunningen dienen ook nog te worden aangevraagd.

Totale renovatie appartement

Ontwerp en plannen voor de renovatie van een dubbel appartement. 2 badkamers (één als wasruimte de andere met inloopdouche, inclusief Leidingen), nieuwe (open? ) keuken. Nieuw (geïsoleerd) plafond met lichtlijsten en homecinema voorzieningen. Nieuwe radiatoren inclusief leidingen. Open haard op gas (is nu echte). Nagaan of er muren weg mogen ten voordele van de inrichting ed. Nieuwe muurbezetting.

Verbouwing + uitbreiding

Gelijkvloers 17m, 1ste verdiep uitbreiding tot 13m. Rijwoning verbouwing en renovatie

Bestemmingswijziging van woning

Bestemmingswijziging een gezinswoning 350 m² uitbreiden voor behoeften van een socio-culturele vereniging, een vzw: voor kantoor, vergaderzalen, lessen enz. Volgend budgetjaar mogelijk verbouwingen.

Verbouwen van een gesloten bebouwing

Verbouwen van een gesloten bebouwing, uitbreiding achteraan de woning.Ontwerp en aanvraag stedenbouwkundige vergunning reeds in bezit. Zoek een architect voor de uitvoering.

Bouwontwerp maken voor studio

Ik wil een ontwerp laten maken voor de studio in mijn zolder,en ook een advies voor aanvragen voor nodige vergunning.

Op zoek naar architect voor klein project (Mechelen)

Ik heb onlangs een woning aangekocht in Mechelen. De woning moet grondig gerenoveerd worden, er dienen geen grote structurele werken te worden uitgevoerd. In de bestaande achterbouw dient enkel een grote schuifraam geplaatst te worden, volgens de bouwdienst Mechelen is een architect noodzakelijk. Ben op zoek naar een architect die voor een plan kan zorgen en me kan bijstaan voor de opvolging van de werken. Kleine kanttekening, het is redelijk dringend.

Opmeten en tekenen volledige woning

We wensen 2 aanliggende panden te laten opmeten (café's gelegen op een markt met kelder, grondverdieping, 1ste + 2de verdieping + zolder) en dit op een plan laten uittekenen. Kan u een offerte bezorgen?

Ingenieur/architect voor stabiliteit te berekenen

Graag hadden wij een steunmuur laten weghalen tussen de keuken en de woonkamer. Wij zouden deze werken graag op een correcte (wettelijke) manier laten berekenen en uitvoeren. De muur in kwestie is 3. 60 m lang.

Plan en aanvraag tot verbouwing

Pand gekocht dat bestaat uit 2 woningen . Vorige eigenaar heeft dat herleid naar 1 woning. Plannen maken voor verbouwing tot 1 woning en opstellen vergunning Stadhuis.

Architect nodig voor plaatsing poutrel

Ik zoek een architect die ons kan bijstaan om een bestaande binnenmuur 4 m op het gelijkvloers te vervangen door een poutrel. Incl berekening, bouwaanvraag, ...

Plannen voor nieuwbouw hob

Plannen uittekenen voor nieuwbouw woning HOB HOB - Perceel 40A 2 Bouwlagen , bouwdiepte 15 m 5 Slaapkamers , 2 badkamers , bureel etc .....

Architect voor aanbouwadvies

Architect voor advies aanbouw, verbouwen van woning.

Verbouwing garage tot zorgwoning

Het zou gaan om een deel van m'n garage te verbouwen tot een kleine zorgwoning. Hiervoor hebben we al toestemming gevraagd en gekregen op de bouwdienst van Mechelen. De bestaande garage zou dus een deel verbreed en verlengd moeten worden met nieuwe ramen en deuren en met de nodige isolatie. Ze zou moeten voorzien zijn van nieuwe elektriciteit, water aan- en afvoer, vloeren en verwarmingsaansluitingen. Dus het gaat hier om een totale renovatie. Hierbij een plan met de bestaande toestand en hoe het er ongeveer zou uitzien, enkel de lengte mag max. 17 meter bedragen. Ook moeten er ramen voorzien worden in de zijgevel. Heb het plan al een beetje aangepast enkel de schaal in de lengte komt niet overeen omdat het eerste plan gemaakt was op 17,40 meter.