Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Mechelen:

Regularisatie van bouwovertreding

Wij hebben een rijwoning gekocht uit 1947 in het centrum van Mechelen. Nu blijk de aanbouw (keuken) op de gelijksvloers het terras dat op het platte dak hiervan gelegen is, niet op de originele plannen staan en niet vergund zijn. Echter is dit wel al heel lang geleden gebouwd, vermoedelijk voor 1970. Maar via luchtfoto's is het niet mogelijk dit te zien. Wij willen het huis renoveren en hierdoor zullen we ook een bouwaanvraag moeten doen.

Architect voor totaalrenovatie

Totaalverbouwing: woning die al 20 jaar leeg staat. 14x4.6m/8x4.6m/8x4.6m + zolder. Uitbouw is plat te smijten en te heropbouwen, met dakkoepel en groot schuifraam Mogelijks vervangen van houten verdiepingen tot betonplaten (?). Dak structureel OK, maar uiteraard ook best zelf eens te onderzoeken. Mogelijkheid tot dakkapel op 2e verdieping? Poutrellen voor uitlopers van steunmuren te vervangen. Plan en vergunning aanvragen voor totaalrenovatie

Bouwaanvraag en plannen voor het bijbouwen van een badkamer

Wij willen een badkamer bijbouwen boven de keuken. Hierbij komt ook een berging voor de cv-ketel en wasmachine. De nieuwe ruimte moet maximaal 15 m² zijn. Er is ook 1 raam in de bijbouw gewenst. Op zoek naar een architect om deze plannen uit te tekenen.

Tekeningen voor reconstructie achterbouw

De achterbouw, momenteel 27 m², van een rijhuis moet volledig opnieuw gezet worden. Het betreft enkel een gelijkvloers oppervlakte met een plat dak waarin een lichtkoepel zou moeten komen. De ruimte zou een grote ruimte moeten zijn met uitzondering van een toilet. De ruimte zou dienen als living/eetkamer.

Opmeten en tekenen inplantingsplan voorgevel

Voorgevel schilderen maar heb daar een inplantingsplan voor nodig en een geveltekening op schaal van vorige toestand en nieuwe toestand. Op de tekening moet aangeduid worden wat het oorspronkelijke materiaal was en wat het nu zal worden.

Architect nodig voor plannen opstellen om muur op te hogen

Voor aanleg nieuw terras moet gemeenschappelijke muur met buren verhoogd worden. De gemeenschappelijke muur zou moeten verhoogd worden. De muur is momenteel 1.80 meter en er zou 1 meter moeten bijkomen.

Architect voor verguningaanvraag en berekening deuropening in draagmuur

Met het oog op een rechtstreekse doorgang van de leefruimte naar de keuken, wensen wij een deuropening in de dragende muur tussen beide ruimtes te maken. De verwarming dient hiervoor verhangen te worden. Een stabiliteitsbureau raadde ons aan hiervoor met een stalen balk te werken aan de boven- en zijkanten van de deuropening. Aangezien wij hiervoor bij de stad ook een bouwvergunning moeten aanvragen, wensen wij graag een offerte om dit werk te laten bereken en indienen door een architect. Op de muur waar de deuropening dient te komen rusten nog twee (houten) verdiepen. Naast de deuropening bevindt zich een raampartij en de hal.

Berekenen van steunbalk

Een muur van 3,5meter moet uitgebroken worden en een steunbalk geplaatst. Graag berekening van balk voor deze overspanning.

Bouwontwerp en verbouwplan opstellen

Ik wil graag een bouwontwerp laten voor het verbouwen van een bestaande woning. Er zijn geen plannen van de woning in zijn huidige staat. De woning is een oude arbeiderswoning in Mechelen, en heeft ooit al eens een uitbouw gekregen. Deze zouden wij willen aanpassen en de indeling van de woning op het gelijkvloers (badkamer, keuken, woonruimte) aanpassen. We zijn dus op zoek naar het maken van een bouwplan, hulp bij de inplanning van de ruimtes (en het aanpassen van elek. /waterleidingen,... ), en hulp bij het opstellen van een verbouwplan in fasen (we willen er graag tegelijk in wonen). De verbouwingen zouden moeten gebeuren binnen een welbepaald en strak budget, met zoveel mogelijk DIY. Bij het contact zou een inschatting van de kosten hiervoor geapprecieerd worden.

Architect renoveren

Graag plannen voor een verbouwing. Veranda zal volwaardige woonruimte worden. Dan nog ruimte uitbreiden.