Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Mechelen:

Tekening maken voor een verbouwing

Regularisatie van een eerdere bouwaanvraag omwille van kleine wijzigingen in uitvoering. Verbouwing van woning naar studentenkamers. 260m² is de woning ongeveer.

Plannen uittekenen om dak te verhogen

Plannen uittekenen om: - Dak te verhogen om verdieping nuttiger te maken. - Huidig dak vernieuwen. - Bouwvergunningen aanvragen.

Plannen verbouwing tekenen

Wij gaan een huis renoveren waarbij de bestaande veranda achteraan wordt vervangen door (een deel van) de keuken, waardoor de keuken groter wordt. Daarvoor moet de (huidige) veranda wel opgehoogd worden, want die ligt nu iets lager. Onder de (huidige) veranda moet een kruipruimte komen (dus niet gewoon opvullen!). We hebben enkel de plannen nodig, de rest doen we zelf (ik heb ook zelf al plannen van hoe het moet worden maar deze zijn niet officieel). Geen bouwvergunning nodig.

Architect voor verbouwing

Ontwerp voor verbouwen van bestaande woning. Nieuw dak met 2 dakkappellen (indeling als twee volwaardige slpkamers met badkamer en dressing, elektriciteit volledig vernieuwen, verwarming, aanbouw gelijkvloers voor inkomhal met toilet en technische ruimte). Nieuwe ramen en deur.

Attest draagkracht dak voorzien

Attest van draagkracht plat dak om extensieve tuin aan te leggen.

Opstellen plan voor extra verdieping in houtskelet of CLT

Wij willen graag een uitbreiding doen van ons huis met een extra verdieping. We hebben nu een plat dak en zouden er graag eentje bovenopzetten. Voor gewichtsredenen denken wij dat hout aangewezen is. De oppervlakte bedraagt 50m². Voor het opstellen van de plannen zoeken wij hiervoor een architect (met ervaring) die ons kan begeleiden in dit project. Deze begeleiding gaat dan om eventuele aanvragen die moeten gedaan worden, is er een renovatielening mogelijk, zijn de werken zelf überhaupt uitvoerbaar en dergelijke.

Structureel probleem vocht oplossen

Door slechte verbouwing enkele jaren geleden hebben wij last van vocht problemen (vloertegels die kraken, voegen die loskomen, muur die blaasjes maakt, kalkaanslag ). Vermoedelijk ligt de oorzaak bij een slecht aangelegd terras. Ook op de 1ste verdieping (bel-etage) zijn er loszittende tegels in de keuken, waarvan de oorzaak niet direct gekend is. Kunnen jullie helpen?

Plan voor regularisatie

Ik heb een ontwerp laten maken van mijn verbouwing, die vergunbaar is maar niet aangevraagd vroeger. Om de regularisatie compleet te maken moet dit plan door een architect worden bekeken en goedgekeurd. Het plan is reeds opgemaakt volgens de geldende normen.

Meerdere regularisatie aanvragen in 1 ontwerp

Door een architect op te maken ontwerp/plan voor kleinere constructies over de volledige eigendom, alsook regularisaties. Op de infrastructuur foto's staan in het zwart de constructies die geregulariseerd of waar een vergunning voor aangevraagd moet worden. Dit gaat over een bouwovertreding.

Renovatie rijhuis

Wij willen onze huis zelf volledig renoveren. Hiervoor hadden we ons laten bijstaan door een architect. 109m²