Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor opmeten van volledige woning + tekenen gevelaanzicht:

Opmeten van volledige woning + tekenen gevelaanzicht

We hebben een gebouw in het Mechelse gekocht waarvan geen plannen terug te vinden zijn . De geschatte oppervlakte is 400 m². Het gebouw bestaat uit een kelder, gelijkvloers, 2 verdiepingen en een zolder. De deadline van oplevering van de prestaties is half januari 2017.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Mechelen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor opmeten van volledige woning + tekenen gevelaanzicht uit heel België:

Opmeten en plan tekenen volledige woning

Graag had ik mijn woning laten opmeten in de staat dat het zich nu bevindt. We zouden graag verbouwingen doen, en starten dan het liefst van de correcte afmetingen. In bijlage zijn de originele plannen te vinden van de woning. Het huis wijkt echter iets af van de originele plannen.

Houten tuinhuis plaatsen

Graag zouden wij op het einde van onze tuin een tuinhuis plaatsen dit voor de volledige breedte. Ons achterpoortje zou dan onderdeel worden van het tuinhuis, zodat onze fietsen direct in het tuinhuis staan. Verder moet er dan ook nog een deur zijn op van het tuinhuis op ons terras terecht te komen. De geschatte afmetingen zijn om en bij 5 m op 3 m op 3 m. Word natuurlijk pas echt duidelijk bij het effectieve opmeten.

Opmeten en tekenen volledige woning

We wensen onze woning te verbouwen / stuk bijbouwen. Hiervoor hebben we een ontwerp nodig en ook de oorspronkelijke situatie. Er zijn echter geen plannen terug te vinden van de woning.

Opmeten en tekenen volledige woning

Van onze woning bestaan er geen plannen, vandaar de vraag van onze architect ...Bestaande woning uit te breiden.

Volledige afwerking zolder-vaste trap-trapgat...

Prijsindicatie: Graag zouden wij de zolder volledig willen afwerken wij zoeken een aannemer. Momenteel nog gewoon balken. Oppervlakte 55 m² vloer , hoogte 2 m 40. Graag prijs voor plaatsen vaste trap met deur beneden. Vloer zolder, zijpanelen zolder plafond zolder, elektriciteit en een verwarmingselement. Wij begrijpen dat de prijs onder voorbehoud is; maar hebben een raming nodig om naar de bank te stappen. Kunnen later dan ter plaatse af spreken en opmeten natuurlijk.

Opmeten en tekenen volledige woning

We wensen 2 aanliggende panden te laten opmeten (café's gelegen op een markt met kelder, grondverdieping, 1ste + 2de verdieping + zolder) en dit op een plan laten uittekenen. Kan u een offerte bezorgen?

Opmeten en tekenen volledige woning

Onlangs zijn wij een zaak begonnen in Mol Rouw. Daar er vroeger in dit pand al een zaak is geweest, zou een eenvoudig plannetje genoeg zijn voor regularisatie, maar nu moeten we opeens ons volledig huis laten opmeten en tekenen door een architect. Dit huis is al 17 jaar mijn eigendom.

Renovatie woning -vloeren

Voor de renovatie van onze woning zoeken wij een vloerder om de volledige benedenverdieping opnieuw te vloeren. Nu ligt er vloerbekleding en zijn er niveauverschillen. Deze niveauverschillen moeten weggewerkt worden en er moet overal dezelfde vloer komen. Graag advies en prijzen. Vloeren zal ongeveer voor april zijn, opmeten kan nu al.