Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor stabiliteitsberekening maken voor afbraak draagmuur:

Stabiliteitsberekening maken voor afbraak draagmuur

Graag had ik een draagmuur willen weghalen tussen de veranda en de keuken. Hiervoor ben ik op zoek naar een specialist om de berekening te maken.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Mechelen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor stabiliteitsberekening maken voor afbraak draagmuur uit heel België:

Plannen tekenen voor bijbouw

Ik ga verbouwen en wil enkele poutrellen plaatsen en een bijbouw zetten. Hiervoor ben ik op zoek naar een architect om dit uit te tekenen en eventueel stabiliteitsberekening te maken.

Architect stabiliteitsberekening

Graag een architect voor de algemene stabiliteit van de woning onderzoekt en nagaat of het mogelijk is een opening en trap te maken vanuit de kelder naar de tuin.

Bouwontwerp maken

Ik wil een klein rijhuis van 1930 volledig renoveren. Oorspronkelijke lengte van het huis was 7. 5m. Hier is een 10 tal meter kotterij aan bijgebouwd die afgebroken wordt. Hier wil ik graag terug een bijbouw op zetten. Enkel gelijkvloers. Het dak is goed en heeft een onderdak. De meeste werken willen we zelf uitvoeren. Stabiliteitsberekening te maken. Engerietest eveneens.

Stabiliteitsberekening draagmuur

Ik wil een draagmuur laten weghalen tussen de living en de keuken zodat dit een open geheel wordt. Hiervoor zijn we op zoek naar architect voor de stabiliteitsberekening op te maken van een meldingsdossier.

Stabiliteitsberekening transformatie dak maken

Het dak dient geïsoleerd te worden, maar we willen graag laten bekijken of de dakspanten verhoogd of gedeeltelijk verwijderd kunnen worden. Op zoek naar een architect om te berekening of een verhoging mogelijk is.

Stabiliteitsberekening maken

Graag specialist voor de studies inzake EPB, stabiliteit en indien nodig voor ventilatie aangevraagd. Men moet 2 poutrellen herberekenen en ook de berekening maken voor het plaatsen van een nieuwe poutrel om de doorsteek naar de aanbouw te overbruggen.

Stabiliteitsberekening maken

Opstelling meldingsdossier werken aan steunmuur. Ik zoek een architect om de stabiliteitsberekening te maken.

Stabiliteitsberekening maken voor plaatsen van enkele dakkapellen

Wij willen graag 3 dakkapellen laten plaatsen, in de slaapkamers. De steunbalken, moeten verplaatst worden. Dus belangrijk dat het constructie van het dak, niet word beïnvloed door het verplaatsen van steunbalken. Hiervoor zoeken wij iemand die de stabiliteitsberekening voor deze werken kan maken.