Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor renovatie rijhuis:

Renovatie rijhuis

Wij willen onze huis zelf volledig renoveren. Hiervoor hadden we ons laten bijstaan door een architect. 109m²
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Mechelen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie rijhuis uit heel België:

Renovatie klein dakterras

een rijhuis met op 1 ste verdieping een uitstekende gedeelte die dienst doet als kamer en daarop ligt er een terras. Vloer van terras is roofing. Deze dient vervangen te worden : 2 m². Ook daarrond is er een hekwerk

Plannen tekenen voor complete renovatie van een rijhuis

Wij wensen ons rijhuis volledig te renoveren naar de hedendaagse normen. We willen een praktisch en modern huis. Hiervoor zijn wij op zoek naar een architect om de renovatie uit te tekenen.

Bouwontwerp voor renovatie van rijhuis

Ik wil een bouw ontwerp laten maken voor een renovatie aan mijn huis. Ik heb reeds een duidelijke tekening van mijn huis (inclusief de funderingen). Ik heb ook advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. De volgende renovaties zijn gewenst: - Uitbreiding gelijksvloers met veranda - Uitbreiding 1e verdieping - Toevoegen 2e verdieping

Fundering uitmeten en herstellen

Wij zijn bezig met renovatie, nu merkten we dat de vloeren op de 1ste verdieping scheef lopen en zijn opzoek naar de oorzaak. Vermoeden een verzakking van de fundering in het rijhuis die dus graag willen laten herstellen.

Renovatie corniche uitvoeren

Wij hebben een oude rijhuis waar de afvoer in de corniche aan de straatkant door het zolderverdiep naar de achterkant van het huis loopt. De buis die door de zolderverdiep loopt is niet meer in goede staat. Aan de voorgevel is er wel een verticale buis naar beneden waar de afvoer van de cornich op aangesloten zou moeten worden. De afvoer (11m) die nu nog naar achter loopt moet verwijderd worden en de gaten in het dak hierdoor moeten dicht gemaakt worden.

Renovatie van rijhuis

De volledige badkamer renoveren, betegelen, badkamermeubel en douche plaatsen. Keuken plaatsen , volledige keuken plaatsen met inbouwtoestellen. Dak leggen. Laminaat leggen op de gelijkvloers en bovenverdieping. Elektriciteit vervangen. Ramen plaatsen op gelijkvloers en eerste verdieping. Een vaste trap naar zolder plaatsen , graag een houten trap , komt tegen een muur te staan.

Stuccen en gyproc wanden plaatsen in rijhuis

Renovatie van een rijhuis. In het volledige huis moeten er zowel pleisterwerken worden uitgevoerd als gyproc wanden worden geplaatst. Dit is voor gans het huis, en de zolder.

Architect nodig voor renovatie

Plannen van een architect. Dit is een rijhuis. De oppervlakte is ongeveer 200 m². Grote renovatie, dak werken, elektriciteit, isolatie, keuken, badkamer. Alles moet worden verbouwd, gerenoveerd, doortrekken van een achterbouw.