Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Merksem:

Verbouwing magazijn tot appartement

Ik zoek een architect om de gelijkvloerse verdieping van een appartementsgebouw die momenteel als magazijn gebruikt wordt om te bouwen tot een appartement. Futureproof (regenwater recup., warmtepomp, solar,...) Bouwvergunning aanvragen Plannen tekenen

Plan voor nieuw dak uittekenen

Plan voor nieuw dak met balken uittekenen.

Ontwerp maken aanbouw dak

Ik wil een ontwerp laten maken van de aanbouw van onze dak waarvoor ook vergunningen moeten worden aangevraagd ik heb en huis met en oppervlak van 45 vierkant meter en een dak met ongeveer 30 vierkante meter. Ik wil dat dak vernieuwen, muren en dak groter bouwen om een groter zolder te hebben.

Uitbreiden van bestaand balkon

Ik woon op het tweede en hoogste verdiep en zou mijn bestaand balkon willen uitbreiden tot dezelfde grootte als het terras op het eerste verdiep.Mijn bestaand balkon is 3m lang en 1m diep en zou willen uitbreiden tot 5m lang en 2m diep.Het is mogelijk om een steunbalk of paaltje te steken tot het eerste verdiep.

Tekening maken voor de indeling van een te renoveren appartement

Op zoek naar een architect voor een plan te maken voor de indeling van mijn appartement. Dit is een appartement dat wordt gerenoveerd. Appartement van 90 m².

Hertekenen van stukje opbouw zonder vergunning en indienen aanvraag omgevingsvergunning

op de keuken is er een stukje opgebouwd wat moet geregulariseerd worden, ook een afdak , ik krijg een toelage op voorwaarde dat dit geregulariseerd wordt.

Plan en vergunning indienen voor aanbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor een aanbouw achteraan de woning. Tuinkant acheteraan. Het betreft een oppervlakkte van ongeveer 4m op 8m

Uittekenen toevoeging extra verdieping

Op een bestaand pand met 1 verdiep een tweede verdieping toevoegen. De oppervlakte is 90 m² Dient om een soort appartement of opslagruimte van te maken .

Plannen tekenen voor bijbouw

Ik ga verbouwen en wil enkele poutrellen plaatsen en een bijbouw zetten. Hiervoor ben ik op zoek naar een architect om dit uit te tekenen en eventueel stabiliteitsberekening te maken.

Tekeningen nodig voor verbouwingen

Een nieuw dak leggen met draagbalken een dakkapel maken In de veranda petrels steken dat dat ook bij de woonruimte komt. Graag de mogelijkheden en advies van een architect verschaffen