Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Merksem:

Tekening maken voor de indeling van een te renoveren appartement

Op zoek naar een architect voor een plan te maken voor de indeling van mijn appartement. Dit is een appartement dat wordt gerenoveerd. Appartement van 90 m².

Hertekenen van stukje opbouw zonder vergunning en indienen aanvraag omgevingsvergunning

op de keuken is er een stukje opgebouwd wat moet geregulariseerd worden, ook een afdak , ik krijg een toelage op voorwaarde dat dit geregulariseerd wordt.

Plan en vergunning indienen voor aanbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor een aanbouw achteraan de woning. Tuinkant acheteraan. Het betreft een oppervlakkte van ongeveer 4m op 8m

Uittekenen toevoeging extra verdieping

Op een bestaand pand met 1 verdiep een tweede verdieping toevoegen. De oppervlakte is 90 m² Dient om een soort appartement of opslagruimte van te maken .

Plannen tekenen voor bijbouw

Ik ga verbouwen en wil enkele poutrellen plaatsen en een bijbouw zetten. Hiervoor ben ik op zoek naar een architect om dit uit te tekenen en eventueel stabiliteitsberekening te maken.

Tekeningen nodig voor verbouwingen

Een nieuw dak leggen met draagbalken een dakkapel maken In de veranda petrels steken dat dat ook bij de woonruimte komt. Graag de mogelijkheden en advies van een architect verschaffen

Aanbouw zwevend terras achtergevel (1ste verd.)

Ik zou graag een zwevend terras aanbrengen bestaande uit metalen constructie aan de achtergevel(1ste verd. ) Ons huis is geen rijwoning maar half open bebouwing. Hiervoor zoeken wij een Architect. Terras L 4 m en 2 m Br.

Assistentie bij dossier van afbreken en opnieuw opbouwen garageboxen

Wegens slechte staat gaan wij een garagebox van 4 afbreken en terug opbouwen. Bent u geïnteresseerd om ons hierin te begeleiden en hebt uw enig idee wat de kostprijs hier voor is? Afmeting: 12m x 5. 6m x 2. 7m (1 grote box van deze afmeting met 4 garage poorten)

Architect nodig voor verbouwing

Ik wil een ontwerp laten maken om van een plat dak naar een punt dak te gaan. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunningen. Vooraan zouden we een hellend dak (nok evenwijdig met de straat/voorgevel), met een uitbouw (de nok loodrecht op straat/voorgevel) en achteraan een grote kijkuit. Dit zijn de bouwvoorschriften die wij hebben doorgekregen van de gemeente. Onze gevel is 5,5m breed en 8m diep.

Achterbouw plaatsen

Wij willen een offerte laten opmaken om een achterbouw te plaatsen, gelijkvloers aanpalend aan de living, met open keuken.