Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Merksem of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor gelijkaardige projecten:
plannen nieuwbouw tekenen en vergunningen voorzien, architect voor aanpassing van dakkapellen, plan en dossier voor renoveren, aanvraag voor ramen te vervangen, bouwontwerp maken, ontwerp tekenen voor inrichten van kamers en zolderverdieping tot studio, bouwvergunning voor horecazaak, architect voor renovatieproject, tekeningen voor renovatie van een boerderij met schuur in landelijke stijl, plan tekenen, tekeningen voor sauna en wellness uitbreiding, architect voor regularisatie woning in bosgebied, architect voor dakterras te ontwerpen, berekening draagmuur verwijderen, renoveren van winkelruimte naar appartement

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Merksem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Merksem:

Tekeningen nodig voor verbouwingen

Een nieuw dak leggen met draagbalken een dakkapel maken In de veranda petrels steken dat dat ook bij de woonruimte komt. Graag de mogelijkheden en advies van een architect verschaffen

Aanbouw zwevend terras achtergevel (1ste verd.)

Ik zou graag een zwevend terras aanbrengen bestaande uit metalen constructie aan de achtergevel(1ste verd. ) Ons huis is geen rijwoning maar half open bebouwing. Hiervoor zoeken wij een Architect. Terras L 4 m en 2 m Br.

Assistentie bij dossier van afbreken en opnieuw opbouwen garageboxen

Wegens slechte staat gaan wij een garagebox van 4 afbreken en terug opbouwen. Bent u geïnteresseerd om ons hierin te begeleiden en hebt uw enig idee wat de kostprijs hier voor is? Afmeting: 12m x 5. 6m x 2. 7m (1 grote box van deze afmeting met 4 garage poorten)

Architect nodig voor verbouwing

Ik wil een ontwerp laten maken om van een plat dak naar een punt dak te gaan. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunningen. Vooraan zouden we een hellend dak (nok evenwijdig met de straat/voorgevel), met een uitbouw (de nok loodrecht op straat/voorgevel) en achteraan een grote kijkuit. Dit zijn de bouwvoorschriften die wij hebben doorgekregen van de gemeente. Onze gevel is 5,5m breed en 8m diep.

Achterbouw plaatsen

Wij willen een offerte laten opmaken om een achterbouw te plaatsen, gelijkvloers aanpalend aan de living, met open keuken.

Tekening en aanvraag verbouwing dak

Ik wil mijn dak isoleren,maar ik denk dat het beter is om het geheel te vervangen door een dak met sandwishpanelen en voor en achter een dakkapel. Alsook het integreren van zonnecollectoren.

Bijbouwen op dak

Ik wil een ontwerp laten maken voor bijbouwen op dak. Ook een studie voor het berekenen van studie draagkracht, het nodige vergunningen aanvragen, info en schattingen prijs project met lastenboek. Het zou gaan over een grote ruimte (extra slaapkamer) met een mini badkamer. Ruimte van 5m op 6m (30m2) inclusief badkamertje en hal. Dus enkel ruwbouw winddicht. Buitenkant volledig afgewerkt. Plat dak met roofing en isolatie. Muren in steen met isolatie en afwerking in crepi. 3 ramen en een terrasdeur.

Ontwerp van 3 appartementen

Graag zou ik een ontwerp laten maken om een bestaande zeer grote gezinswoning van 10 slaapkamers te laten omvormen naar een opbrengsteigendom met 3 appartementen. Deze appartement zijn reeds volwaardig maar de woning staat niet ingeschreven als opbrengsteigendom. Ik zoek dus een architect die dit project samen met ons zal uitwerken/aanvragen en ons natuurlijk adviseert en hierbij helpt. De woning heeft geen plannen; ook niet bij het archief van de gemeente.

Grondplan appartement uittekenen

ik heb reeds een basis plan van binnenkant appartement , deze zijn goedgekeurd voor de stedebouwkundige aanvraag van de renovatie. Nu is het pand verkocht maar de notaris melde dat we andere plannen moeten laten maken omdat deze niet conform zouden zijn. Het is een appartementje van 65 m². heb u hier interesse in om opnieuw te maken en hebt u idee ivm de prijs..?

Garageboxen afbreken en nieuwe bouwen

Afbreken van garageboxen en nieuwe bouwen 4 op 8m.

Advies bij wijziging draagstructuur

Momenteel zijn we bezig met de renovatie van ons appartement op de 3 de verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw in Merksem. We willen hierbij de schouw afbreken. Graag willen we weten of deze tot de draagstructuur behoort of niet en hoe we deze dan eventueel kunnen stabiliseren.Foto's ter beschikking.

Stedenbouwkundige aanvraag plaatsen van containers op eigendom

Graag hadden wij een volledige offerte voor de stedenbouwkundige aanvraag voor het plaatsen van containers (3 x 20-voet + 1x 40-voetcontainer) op onze eigendom in een industriegebied te 2170 Merksem,

Haalbaarheidstudie verbouwing Merksem

Wij wensen de 3 leegstaande verdiepingen boven ons handelspand te verbouwen tot een zestal appartementen.

Aanbouw aan te renoveren woning

Wij zouden graag een kamer aanbouwen bovenop onze keuken van 13m2, dit bevind zich aan de achterkant van ons huis. Dit zouden we zelf uitvoeren maar hiervoor hebben we een stedenbouwkundige vergunning voor nodig. Het enige dat we van jullie nodig hebben is dus het plan en de stedenbouwkundige vergunning.

Aanbouw aan de woning

Graag zouden we een aanbouw willen doen aan ons huis. Het gaat over 2 of 3 verdiepingen. Ik zou graag op gelijkvloers een keuken en living willen en 1ste verdieping een slaapkamer en badkamer.

Fabriekshall tot passief exclusief loft ombouwen

Graag voorstellen van ontwerp Fabriekshall met gesloten muren in baksteen van 25m op 24m( inclusief kleine driehoekige tuin van 60 m² in de rechter achterhoek + hangend bureel rechts vooraan). Hoogte 4,40m met plat roofing dak en grote lichtkoepels(enige mogelijkheid tot daglicht). Betonnen vloer en in het midden 4 betonnen steunpilaren waarop de stalen dwarsliggers rusten. De ingang is afgesloten met een rolpoort van 4m op 4m die toegang geeft naar een inrit ( die alleen als doorgang mag gebruikt worden)van 3m op 32m tot de straat. Graag voorontwerp voor bouw van gelijkvloers winkelpand met aanpalend achterliggend magazijn en of parking. Grond voor halfopenbebouwing 5,50m breed op 20m diep. Opmerking op 3m afstand van de open zijgevel staat een officiele muur van 4m hoogte op 20m lengte.

Optrekken van een puntdak

Graag ontvingen wij een offerte van een architect voor het optrekken van een puntdak met 4 veluxramen op een plat dak (houten balken) op het eerste verdiep. Het betreft een rijhuis waarvan de buren een tweede verdieping hebben. Wij wensen een basic ruwbouw aangezien de afwerking, indeling en pas leggen van de vloer door mezelf zou worden gedaan. De breedte bedraagt 7. 50m en de diepte is 8. 10m.

Ombouw handelspand naar woning

Heb handelsglv gekocht maar wil bestemmingswijziging bekomen, hiervoor heb ik een architect nodig. Momenteel beshikt het pand over rudimentaire keuken en wc die ik zou willen herindelen in keuken en BADKAMER met wc.

Bijbouw

We zouden graag in een bestaande woning onze keuken 3meter bijbouwen. Een stuk van de tuin zouden we daarvoor gebruiken. Om een vergunning te bekomen zou ik hiervoor een architect inhuren.

Uitbouw en extra verdieping

Graag had ik de eerste en de tweede verdieping door willen trekken naar achteren toe en was van plan om meteen minimaal een verdieping extra opbouwen

Verbouwing

Ik heb een huisje met op het 1ste verdiep een kleine kamer die ik graag wil vergroten, mits dit op het 1ste verdiep is en i.v.m stabilisatie ben ik verplicht een architect aan te nemen om de plannen en zo aan te passen en waarschijnlijk te begeleiden i.v.m die stabilisatie. Graag had ik een offerte over wat me dat zal kosten. In bijlage enkele foto's van de bouwplannen momenteel om een beetje duidelijkheid te maken. Ik wil de kamer verlengen tot aan de achtergevel gelijk met het gelijkvloers en indien mogelijk een halve tot een meter verbreden. Indien u meerdere foto's of informatie nodig hebt gelieve contact op te nemen via telefoon of e-mail.

Achteruitbouw

Openmaken van de achtermuur door middel van een steunbalk en daar achter een aanbouw maken van circa 24 m² met groendak, via een beperkte dossier samenstelling.

Aanbouw

2 de verdiep op een woning bouwen 6 op 8 plat dak

Nieuwe achterbouw

Nieuwe achterbouw gelijkvloers voor open keuken en living met schuifraam (ong 50m2) . 2de verdiep kleine uitbouw met schuifraam en terras . tuinhuis (30m2) .aanvraag vergunning

Keukenproject

Ik woon op een dakappartement en wens een verbouwing uit te voeren (afbraak van 2 muren -> plaatsing van nieuwe keuken) Er dient door u een attest afgeleverd te worden aan de syndicus van het gebouw dat de stabiliteit van het gebouw garandeert alsook de nodige plaatsbeschrijvingen?