Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor architect nodig voor verbouwing:

Architect nodig voor verbouwing

Ik wil een ontwerp laten maken om van een plat dak naar een punt dak te gaan. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunningen. Vooraan zouden we een hellend dak (nok evenwijdig met de straat/voorgevel), met een uitbouw (de nok loodrecht op straat/voorgevel) en achteraan een grote kijkuit. Dit zijn de bouwvoorschriften die wij hebben doorgekregen van de gemeente. Onze gevel is 5,5m breed en 8m diep.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Merksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor architect nodig voor verbouwing uit heel België:

Voegwerken uitvoeren

Voegen van gevel na verbouwing. Het is een aanbouw die gevoegd moet worden.

Kleine verbouwingen uitvoeren aan woning

Woning is onderverdeeld in 2 appartementen. De verbouwing zou plaatsvinden op het gelijkvloers. 1. één poutrel plaatsen die een steunmuur onder veranda vervangt. 2. Twee steunbalken plaatsen, één onder de hierboven beschreven poutrel en één een paar meter verder om een onderverdeling te maken. Uiteindelijk zou er een deur en 2 ramen moeten worden geplaatst tussen de geplaatste steunbalken en de muren aan weerszijde. Uitlijning zoals het verdiep erboven (zie foto) 3. Terras plaatsen op hoogte aansluitend aan veranda op eerste verdiep. 4. Eventueel connecties om ramen te laten opmeten en plaatsen is mooi meegenomen.

Architect voor een verbouwing

Ik wil een ontwerp voor het verbouwen van de bovenverdieping (in het dak) alsook voor het dak. Eventueel met de vraag of het mogelijk is en wat de prijs zou zijn voor het veranderen van de dakconstructie (achteraan ook een dakkapel). Ook hulp nodig voor de aanvraag van vergunningen. Oppervlakte is ongeveer 6x9m

Vloerplaat gieten

Voor de verbouwing van ons huis zouden we een nieuwe vloerplaat nodig hebben aangezien de huidige vloer in de zavel ligt. Het gaat om een oppervlakte van 90m² met een dikte van 10 cm. Ik weet niet of het juist is de aangegeven dikte.

Architect voor verbouwing

Ik wil mijn bestaande woning in 2 delen en elk apart kunnen verhuren. Vorige eigenaar had deze 2 woningen 1 gemaakt en nu wil ik ze terug scheiden.

Levering en plaatsing kitchenette

Omwille van een verbouwing van onze masterkeuken wens ik een kitchenette te laten leveren installeren op de 3e verdieping. Moet bestaan uit : spoelbak, 2 kookplaten en kleine frigo. Leidingen en afvoer beschikbaar op het verdiep, maar extra loodgieterswerk vereist om kitchenette aan te sluiten.

Afbreken aanbouw en opnieuw heropbouwen

Grondige verbouwing bestaande woning Beperkte aanpassingen aan huidige woning (1956), afbraak achterbouw en stallingen, nieuwe aanbouw in kalkzandsteen met (prefab)kelder, en bruto vloeropp van ca. 160 m² (gelijkvloers + kleiner deel 1e verdieping).

Gaslek opsporen en herstellen

We zijn bezig met verbouwing, maar zitten met een gaslek. De gasteller zakt geleidelijk aan, dus hebben we de kraan toegedraaid. Er is al iemand geweest om een stuk van de leiding aan te passen. Die zei dan dat er vlasdraad ipv gasdraad gebruikt is. Een ander lek is toen niet gevonden, maar dat zit er dus wel nog. Vermoedelijk dus in de leiding die van beneden in het appartement naar boven loopt. Die leiding is van stalen gelaste leiding.