Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor advies en uittekenen van bouwplannen hob:

Advies en uittekenen van bouwplannen HOB

Advies en uittekenen van bouwplannen. Betreft een halfopen bebouwing. Grootte bouwgrond 396 m2 Grootte bouwoppervlakte 8m op 15m.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Minderhout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor advies en uittekenen van bouwplannen hob uit heel België:

Uittekenen tuinplan

Wij zouden graag een plan willen hebben voor onze kleine tuin (net geen 2 are), waarin we toch nog een vrij grote tuinberging willen gaan plaatsen. Alsook hebben we advies nodig over beplanting en tuinpaden.

Renovatie halfopen bebouwing

Wij willen graag een renovatie van onze halfopen woning, bouwjaar rond 1960. We zijn hiervoor op zoek naar een Architect die ons kan helpen in: - vormgeving van gebruik van de ruimte - advies kan geven in keuzes en mogelijkheden - kosten raming - uittekenen van concrete verbouwingsplannen en lastenboek - begeleiden van de verbouwingsaanvraag - instaan voor de coördinatie en de planning van de werken Onze plannen bestaan uit : - Dak terras op plat dak (boven de keuken) - 1 muur afbreken in de keuken voor volledige schuiframen - Veranda dat aangrenst aan de keuken vernieuwen en toevoegen aan de keuken (muur ertussen deels afbreken) - Deuropening tussen keuken en living breder & hoger maken - Deur tussen living en inkomhal breder & hoger maken

Renovatie halfopen bebouwing Schelle

Wij willen graag een renovatie/uitbreiding van onze halfopen woning, bouwjaar 1988, ondernemen in het voorjaar van 2017. We zijn hiervoor op zoek naar een Architect die ons kan helpen in: - vormgeving van gebruik van de ruimte - advies kan geven in keuzes en mogelijkheden - kosten raming - uittekenen van concrete verbouwingsplannen en lastenboek - begeleiden van de verbouwingsaanvraag - opvolging van de realisatie van de structurele werken Onze plannen bestaan uit : verplaatsen inkom, uitbreiden gelijkvloers met 24m², wijziging trappenhal We zoeken een gemotiveerde architect om deze renovatie/uitbreiding aan te pakken.

Ontwerp verbouwingen en vergunningsaanvraag

Ik zou graag advies willen ivm onze verbouwing en alsook de plannen laten uittekenen voor de vergunningsaanvraag. Het gaat over een volledige gelijkvloers en het plat maken van een zadeldak van de achterbouw om een ruime 2de verdieping te bekomen. Foto's ter beschikking.

Plan uittekenen voor verbouwing

Wij kochten een oude hoeve, die we nu graag zouden verbouwen met behoud van de originele elementen, maar toch met een unieke toets. Het volume behouden we, maar hadden graag wat advies wat betreft de indeling en lichtinval. We zouden veel zelf doen, dus zijn we op zoek naar een architect die ideeën kan aanbrengen en een plan kan uittekenen waarmee we aan de slag kunnen. De uitvoering en opvolging van de werken nemen wij voor ons rekening.Foto ter beschikking.

Uittekenen plan verbouwingen

Als jonge starters hebben wij een HOB aangekocht waarin nog heel wat moet verbouwd/ gerenoveerd worden. Wij zijn op zoek naar een architect die ons advies kan geven bij de ideeën die we tot nu toe hebben en de plannen hiervoor kan uittekenen. De werken voeren wij zelf uit.

Renovatie keuken

Advies gevraagd voor het halfopen maken van keuken (oppervlakte vloer: 6,27m²) in appartement. Uittekenen plan en opmaken bestek voor nieuwe keuken (inclusief nieuwe toestellen, verlichting, etc.).

Wij willen een plat dak achteraan ons ...

Wij willen een plat dak achteraan ons rijhuis (deels) omvormen tot dakterras. Voor een deel van het dak (+/- 2.5m op 2m) zou volgens Stedenbouwkundige Dienst een vergunning mogelijk zijn. Wij zoeken een architect voor uittekenen van het plan + advies over uitvoering.