Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Mortsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Mortsel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Mortsel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Mortsel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Mortsel:

Plannen uittekenen renovatie appartement

Ik wil advies en eventueel plannen laten uittekenen voor de renovatie van een appartement op het 2e verdiep. Voornamelijk uitbreken muur tussen keuken en woonkamer voor plaatsen nieuwe keuken. Vervanging van alle ramen. Uitbreken van ingebouwde kast om badkamer te vergroten en vernieuwing van badkamer.

Uittekenen plannen verbouwingen

Ik heb een tweede (rij)woning die momenteel verhuurd wordt. Deze staat tussen twee hogere gebouwen. De bedoeling was om er 2 of 3 appartementen van te maken, maar bij navraag op de technische dienst van de stad mag dit niet wegens te kleine oppervlakte. Nu zouden we er één grote gezinswoning van willen maken door een verdieping erbovenop en achteruit te bouwen.

Uitbreiding bel-etage met terras op 1ste verdiep

Wij wonen in een bel-etage. We zouden graag een terras achter onze living bouwen. raam wordt schuifraam, UPN tussen 2 uitbouwen van buren,.. Ik ben zelf industrieel ingenieur bouwkunde van opleiding en heb de nodige voorberekeningen gedaan. Ik zou deze willen laten nakijken om zo een bouwaanvraag in te dienen. Opvolging hoeft niet perse voorzien te worden.

Plan voor verbouwingen

Wij hebben een woning gekocht gelegen te Mortsel en zoeken een architect om ons bij te staan bij de nodige plannen en aanvraag vergunning. Even de werken schetsen : Gelijkvloers: - alles opentrekken (keuken, living, veranda), - in de bestaande bijbouw zouden we graag een grote zijraam steken + achteraan schuifraam (mogelijkheden met u te bekijken). Boven: - grote dakkapel steken (achteraan) voor meer ruimen te creëren in badkamer/slaapkamer, - slaapkamers opnieuw opsplitsen (momenteel 2 grote slpks veranderen naar 3 normale slpks) - raam zijgevel vergroten zodat er meer licht is in nieuwe kamer komt. Ondertussen al samengezeten met de gemeente en de werken die we zouden uitvoeren zijn geen probleem.

Stabiliteit berekenen voor verbouwingswerken

Draagmuur berekenen Schouw verwijderen berekenen Muur (geen draagmuur) berekenen.

Stabiliteit berekenen

Ik wil graag weten hoe stabiel mijn woning nog is na de afbraak van het aanpalend huis. De woning dateert rond 1914 en werd samen gezet met het afgebroken pand. Mijn binnenmuur (scheidingsmuur) bedraagt 1steen en is nu een buitenmuur afgewerkt met latten en leien. De muur bevat nog steeds gaten achter de leien van de vloerbalken, dus op verschillende plaatsen nog een halve steen . De woning is ongeveer tot aan de nok een 16 meter hoog +- 200m².

Architect nodig voor renovatie

Plannen van een architect. Dit is een rijhuis. De oppervlakte is ongeveer 200 m². Grote renovatie, dak werken, elektriciteit, isolatie, keuken, badkamer. Alles moet worden verbouwd, gerenoveerd, doortrekken van een achterbouw.

Architect nodig voor bouwvergunning

Aan een pas gekochte woning willen wij 2 kleine wijzigingen aanbrengen, ttz 2 bestaande raamopeningen in de achtergevel groter maken. Een raam van 120cm dient verbreed naar 190cm, het andere van 60cm naar 150a190cm. We hebben kopies vd plannen van de woning uit 1993. Voor de werkzaamheden geldt echter bij navraag bij de technische dienst van de stad Mortsel een "meldingsplicht" en ook dient er een architect ingeschakeld. Zouden we deze hoofdzakelijk administratieve opdracht (opstellen van dossier en indienen ) aan u kunnen toevertrouwen? Waarschijnlijk zou u gebruik kunnen maken van de bouwplannen uit 1993, en wellicht volstaat het de achtergevel te hertekenen en volstaat een controlebezoek voor wat volgens de aannemer een doordeweekse routineklus zou zijn.

Renovatie oude woning Mortsel

Bij de renovatiewerken van onze nieuwe woning in Mortsel zouden wij graag enkele binnenmuren laten wegnemen. Aangezien het een oude woning betreft, is het aangewezen om ons hierbij deze werken te laten opvolgen door een Ingenieur Architect. Verder zullen de werken uitgevoerd worden door verschillende aannemers. We zouden dan ook beroep willen doen door een veiligheidscoördinator om deze werken op te volgen. Kan u mij hiervoor enkele mogelijkheden aanreiken om eventueel een offerte te laten opmaken? Ook aanvraag.

Architect voor aanvraag stedenbouw

Ik wil 2 poutrels steken op gelijkvloers . 1 muur steunt holle welfsels en 1 muur op 1ste verdiep , dak rieten puntdak . Andere poutrels steunt achtergevel 1 ste verdiep en dak . Huis heeft lengte van 9 meter op 6 meter . Achterste poutrel rond de 5 meter en poutrel tussen living en keuken is ongeveer 4 meter . Deze komen samen in T vorm horizontaal . De bedoeling is voor het berekenen en tekenen en aanvraag stedenbouw . Graag richtprijs van architect .