Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor architect nodig voor bouwvergunning:

Architect nodig voor bouwvergunning

Aan een pas gekochte woning willen wij 2 kleine wijzigingen aanbrengen, ttz 2 bestaande raamopeningen in de achtergevel groter maken. Een raam van 120cm dient verbreed naar 190cm, het andere van 60cm naar 150a190cm. We hebben kopies vd plannen van de woning uit 1993. Voor de werkzaamheden geldt echter bij navraag bij de technische dienst van de stad Mortsel een "meldingsplicht" en ook dient er een architect ingeschakeld. Zouden we deze hoofdzakelijk administratieve opdracht (opstellen van dossier en indienen ) aan u kunnen toevertrouwen? Waarschijnlijk zou u gebruik kunnen maken van de bouwplannen uit 1993, en wellicht volstaat het de achtergevel te hertekenen en volstaat een controlebezoek voor wat volgens de aannemer een doordeweekse routineklus zou zijn.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Mortsel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor architect nodig voor bouwvergunning uit heel België:

Aanvraag bouwvergunning voor een buitenverblijf

Betreft een recreatiegrond. Hier mag een buitenverblijf van 60m² gezet worden mits bouwvergunning.

Draagmuur vervangen door steunbalk

Op de 10de verdieping van 14 verdiepingen, staan er op het bijgevoegd plan (028) appartement A twee draagkolommen getekend C2 en C10. Graag zou ik C2 willen afbreken tot zo dicht mogelijk bij de ramen en in de plaats een steunbalk steken indien nodig. Ik vermoed dat de muur tussen C2 en C10 geen draagmuur is. Graag zou ik een offerte toegestuurd krijgen voor volgende zaken: - stabiliteitsstudie; - aanvraag bouwvergunning indien nodig; - verwijderen van muur; - plaatsten steunbalk;

Aanpassing plan en aanvraag bouwvergunning

Ik heb een gebouw waarin ik de houten vloeren en trappen wil laten vervangen door beton. Ondertussen heb ik een digitaal plan laten maken op basis van een 3d scan De ingenieur heeft een architect nodig die de aanpassing op plan tekent, en die de bouwvergunning ondertekent.

Bouwvergunning voor constructie dakterras

Ik wil een ontwerp laten maken voor het ombouwen van een plat dak in een dakterras. We willen een dakterras laten leggen op een plat dak van 10 m². Dit op de tweede verdieping waarvoor nu nog een toegangsdeur aangelegd moet worden. Ik wil graag ook hulp en advies voor het indienen van een stedenbouwkundige vergunning.

Regularisatie van bouwovertreding

De vorige eigenaar van het pand heeft een achterbouw gerenoveerd zonder bouwvergunning.

Bouwvergunning regelen voor constructie veranda

Op zoek naar een architect voor de bouwvergunning voor het plaatsen van een veranda van 9 op 3 meter.

Bouwvergunning voor constructie dakterras

Wij willen een bestaand plat dak van 10 m² om bouwen tot een dakterras dat toegankelijk is vanaf onze zolderverdieping. Daar zal dan nog een deur naar buiten gemaakt moeten worden, en het dak zal waarschijnlijk verstevigd moeten worden. Het gaat niet om het creëren van meer ruimte. Op zoek naar een architect voor de vergunning en tekeningen.

Architect voor bouwvergunning

Ik zou graag de draagmuur afbreken om mijn winkel te vergroten. Hiervoor heb ik namelijk een vergunning nodig.