Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor architect nodig voor bouwvergunning:

Architect nodig voor bouwvergunning

Aan een pas gekochte woning willen wij 2 kleine wijzigingen aanbrengen, ttz 2 bestaande raamopeningen in de achtergevel groter maken. Een raam van 120cm dient verbreed naar 190cm, het andere van 60cm naar 150a190cm. We hebben kopies vd plannen van de woning uit 1993. Voor de werkzaamheden geldt echter bij navraag bij de technische dienst van de stad Mortsel een "meldingsplicht" en ook dient er een architect ingeschakeld. Zouden we deze hoofdzakelijk administratieve opdracht (opstellen van dossier en indienen ) aan u kunnen toevertrouwen? Waarschijnlijk zou u gebruik kunnen maken van de bouwplannen uit 1993, en wellicht volstaat het de achtergevel te hertekenen en volstaat een controlebezoek voor wat volgens de aannemer een doordeweekse routineklus zou zijn.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Mortsel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor architect nodig voor bouwvergunning uit heel België:

Bouwen van een dubbele garage

Wij zijn buren en wensen onze houten garages te vervangen door een aaneengebouwde dubbele garage . De plannen zijn klaar en de bouwvergunning is verleend.

Bouwvergunning aanvragen voor constructie dakterras

We willen een dakterras laten leggen op een plat dak van 10 m². Dit op de tweede verdieping waarvoor nu nog een toegangsdeur aangelegd moet worden.

Plan landelijke nieuwbouwwoning

Uitwerken van een landelijke nieuwbouwwoning in houtskelet. Is een open bebouwing met kroonlijsthoogte 4m. Ook mee helpen bij het aanvragen van de bouwvergunning (zo snel mogelijk). Ondertussen hebben we wel al een goed zicht op hoe wij onze woning willen indelen en welke uitstraling deze zou moeten hebben.

Bouwvergunning aanvragen voor renovatie garage

Tijdens de storm begin maart is de dakbedekking van mijn garage weggewaaid, waardoor een nieuw dak moet worden geplaatst. De renovatie van de garage stond eigenlijk pas over 2 jaar op de planning , maar nu ben ik min of meer gedwongen hier eerder aan te beginnen. Concreet , een nieuwe gevel aan de straat kant, een nieuwe garagepoort , een gevel met raam en deur aan de zijkant (eigen terrein) garage ongeveer 10-20 cm verhogen indien nodig om een sectionale garagepoort te kunnen plaatsen . extra dakbalken plaatsen ,een nieuw aflopend dak plaatsen. Ik wil de werken grotendeels zelf uitvoeren . de afmetingen zijn 9 meter op 4.6 en 2.75 hoog

Houten dakterras leggen

We wonen in het centrum van de stad op de bovenste (4e) verdieping van een appartementsgebouw. We dromen van een dakterras dat toegankelijk is via een luik met trap of ladder. Naast de constructie zijn er waarschijnlijk nog formaliteiten, zoals de goedkeuring van de medebewoners en een bouwvergunning van Stad Antwerpen.

Bouwvergunning voor aanbouw

ik wens een klein kantoorgebouw en een opslagplaats in het hout aan te bouwen. Vermoedelijk hebben we een architect nodig voor het aanvragen van de bouwvergunnng. het totale project zal een 40-50 m² in beslag nemen.

Bouwvergunning voor aanbouw garage

Ik wil enkel een vergunning om in orde te zijn voor stedenbouw. Het gaat om een aanbouw garage aan voorzijde van het huis. Van 3 m op 4 m

Aanvraag bouwvergunning renovatie

Ik wil een bouwaanvraag laten opmaken en laten indienen voor een uitbouw van een bestaande woning, 6m breed en 5m diep. Alsook zou de bouwaanvraag een nieuw dak moeten bevatten in de aanvraag, het dak is 6m breed en 11m diep, het is een zadeldak.