Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor plan voor verbouwingen:

Plan voor verbouwingen

Wij hebben een woning gekocht gelegen te Mortsel en zoeken een architect om ons bij te staan bij de nodige plannen en aanvraag vergunning. Even de werken schetsen : Gelijkvloers: - alles opentrekken (keuken, living, veranda), - in de bestaande bijbouw zouden we graag een grote zijraam steken + achteraan schuifraam (mogelijkheden met u te bekijken). Boven: - grote dakkapel steken (achteraan) voor meer ruimen te creëren in badkamer/slaapkamer, - slaapkamers opnieuw opsplitsen (momenteel 2 grote slpks veranderen naar 3 normale slpks) - raam zijgevel vergroten zodat er meer licht is in nieuwe kamer komt. Ondertussen al samengezeten met de gemeente en de werken die we zouden uitvoeren zijn geen probleem.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Mortsel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plan voor verbouwingen uit heel België:

Architect voor plan aanvraag dossier verbouwing

Ik heb dus een woning gekocht, en ga deze woning volledig renoveren. Het gaat om een huis van 1927, en regio Aarschot. De verbouwingen die ik wens uit te voeren zijn het vernieuwen van het volledige dak, (plat dak en hellend dak) het gebouw een stukje optrekken, zodat het dak gelijk komt en extra kamers kan bij maken onder het hellend dak, graag had ik ook gekeken of het mogelijk was voor op het plat dak een dakterras aan te leggen. En een paar ramen bij te creëren. Als er dingen zijn die ik zelf kan uitvoeren of mee met helpen hoor ik het graag. De werken ga ik allemaal zelf uitvoeren met behulp van vrienden en familie die in de bouw werken.

Bouwontwerp maken voor HOB renovatie

Wij willen binnenkort starten met renovaties. Wij wonen in een HOB, een bungalow gebouwd in 1968. Wij willen de kamers herverdelen en open trekken. Hiervoor moeten enkele muren afgebroken worden + wordt er plaats gecreëerd voor een schuifraam. In de keuken, living en badkamer zal er grondverwarming voorzien worden. Alsook moet er rekening gehouden worden met waterleidingen die verplaatst worden. Wij zouden graag energiezuinig wonen en weten voor welke premies wij in aanmerking komen. Wij zijn van plan om de verbouwingen zelf uit te voeren

Tekeningen voor verbouwingen

Ik wil mijn dak vernieuwen,wilde een dakkapel plaatsen aan de achterzijde van mijn dak,van 7m br/2m hoogte. Dit mag echter niet zonder plan architect,dus in overleg is het dan iplv een kapel de zijmuren optrekken voor rechte kamers te verkrijgen.

Architecten nodig voor basisplan op te maken

We zoeken een architect die een basisplan kan opmaken van een bestaande, aangekochte woning (bewoonbare op. 850 m ²) omdat, na de aankoop, blijkt dat er geen betrouwbare plannen bestaan. Het zou dus enkel gaan om een basis plan, nadien zien we nog om veranderingen aan te passen in samenspraak met architect. De eventuele aanpassingen en kleine verbouwingen die zullen voorzien worden kunnen dan nadien besproken worden. De eerste vereiste is een duidelijk basisplan te hebben met binnenindeling, vloer en plafondhoogtes, doorsnedes en gevel zichten.

Opmeten en plan tekenen volledige woning

Graag had ik mijn woning laten opmeten in de staat dat het zich nu bevindt. We zouden graag verbouwingen doen, en starten dan het liefst van de correcte afmetingen. In bijlage zijn de originele plannen te vinden van de woning. Het huis wijkt echter iets af van de originele plannen.

Bouwontwerp verbouwingen

Ik wil plan voor verbouwingen die ik, waar mogelijk, zelf of met hulp van vakman zou willen uitvoeren. Het meeste van idee van hoe er alles zou moeten uitzien bestaat al. Huis is ongeveer 160 m2 enkel gelijkvloers, bedoeling is om 3 kamers naar boven te verhuizen onder het dak met een helling van 30° en hoogte van ongeveer 2,83m zijn. Op zoek naar een vaste prijs en niet naar % van een onbekend bedrag....

Oude woning renoveren naar ruwbouw

Graag hadden wij hulp gekregen bij het renoveren van een oude woning naar een ruwbouw, vooral met ideeën en informatie omtrent bepaalde verbouwingen. Zelf hebben we al een plan opgesteld en hebben we al een aantal concrete ideeën. Ook voor aanvraag vergunningen zouden wij een architect nodig hebben. Wij zijn van plan om vooral veel zelf te doen in ons huis.

Poutrels plaatsen

Wij hebben een woning gekocht en willen graag de grootste verbouwingen uit handen geven. We hebben het plan van de woning voorhanden maar aangezien de akte maar pas binnen 4 maanden verlijdt, zijn we nu reeds op zoek naar een vakman voor het plaatsen van poutrellen zodanig dat vanaf dat we verhuizen kunnen beginnen met de werken. Wij willen graag een poutrel plaatsen tussen de living en de keuken en ook tussen de keuken en de berging. Moeten we hiervoor een bouwaanvraag indienen? Een architect inschakelen? Ik kan zelf ook wel wat werk doen, maar zie het niet zitten om zelf een poutrel te steken.In bijlage vindt u het plan van de woning.