Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor uitbreiding bel-etage met terras op 1ste verdiep:

Uitbreiding bel-etage met terras op 1ste verdiep

Wij wonen in een bel-etage. We zouden graag een terras achter onze living bouwen. raam wordt schuifraam, UPN tussen 2 uitbouwen van buren,.. Ik ben zelf industrieel ingenieur bouwkunde van opleiding en heb de nodige voorberekeningen gedaan. Ik zou deze willen laten nakijken om zo een bouwaanvraag in te dienen. Opvolging hoeft niet perse voorzien te worden.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Mortsel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbreiding bel-etage met terras op 1ste verdiep uit heel België:

Plannen opstellen voor renovatie

Voor de renovatie van mijn mijn bel-etage rijwoning zoek ik een architect voor een ontwerp en planning. Wijziging richting van de trap, uitbreiding keuken, overdekken koer, toegang tot het dak om buitenruimte te creëren.

Renovatie en uitbreiding van terras bel étage

Uitbreiding van onze bel etage woning. Ik zou mijn terras op het eerste verdiep willen uitbreiden naar achter toe dmv steunpilaren te plaatsen in mijn tuin naast het bestaande terras. De trap die er nu staat, zou ik laten verwijderen en vervangen. De diepte van het terras zou dan gelijklopend zijn met de achterbouw van de buren. Hoogte van het terras +/- = 2,35 meter. Binnen zou ik de living en de keuken willen groter maken door bestaande muren afbreken en het bestaande terras open trekken met de living en keuken. Nieuwe vloeren te plaatsen in de keuken en living. Ook dubbel schuifraam naar het terras.

Verbouwing bel-etage woning

Wij willen onze bel-etage woning van 1983 verbouwen om leefruimte naar beneden te brengen, met ook nieuw aangelegde keuken. We kunnen zowel op gelijkvloers als 1ste verdieping 7 meter uitbouwen, beneden zou achtergevel dan deels moeten verwijderd worden voor nieuw aan te leggen leefruimte + keuken. Op eerste verdieping uitbreiding om slaapkamer + 1-2 aparte kamers en huidie keuken om vormen naar badkamer.

Uitbreiding terras bel etage + buitentrap plaatsen

Wij zijn 4 maand geleden in onze nieuwe woning komen wonen. Graag zouden wij ons bestaand terras willen laten uitbreiden met een aanbouw van een buitentrap. Wij wonen in een hoeve en willen graag dat de stijl aanleunt bij de woning dus geen industriële look. Ook dient er rekening gehouden worden met onze dieren, dus geen geperforeerd staal als traptrede. Wij zien graag gegalvaniseerd staal en hout (of aanverwant).

Renovatie en uitbreiding van terras bel étage

Ik zou mijn terras op het eerste verdiep willen laten renoveren, met uitbreiding naar achter toe dmv steunpilaren te plaatsen in mijn tuin naast het bestaande terras (de trap die er nu staat, zou ik laten verwijderen). De diepte van het terras zou dan gelijklopend zijn met de achterbouw van de buren. Hoogte van het terras = 2,35 meter.

Uitbreiding woning gelijkvloers

Ik wil mijn woning (bel-etage) op het gelijkvloers uitbreiden over de volledige perceelbreedte (6m) op een diepte van 5 à 6m. Het gaat hier dus over een oppervlakte van 30-36m². Deze ruimte zal samen met de bestaande ruimte een living en een open keuken worden. Betreft de ruwbouw van de aanbouw: leidingen, elektriciteit en andere nutsvoorzieningen. Plat dak met roofing en afvoer. Ramen en deuren. Verdere afwerking wordt door ons verzorgd

Uitbreiding terras bel etage

Aanleg hoogte terras van belle etage. Met trap en balustrade graag in composiethout.

Aanbouw in ytong

Wij zouden een aanbouw willen plaatsen aan ons bestaande woning, ongeveer 40 m². Daarvoor zijn we enkele denkpistes aan het verkennen en één van die denkpistes is een aanbouw in Ytong. Concreet zou onze aanbouw er als volgt uitzien: ongeveer 6,5 m breed en 7 m lang. De vorm is simpel: een rechthoek. Het meest complexe punt - volgens onze beknopte kennis - is het feit dat aangezien het een uitbreiding is van de bestaande woning, deze aanbouw aan de bestaande woning moet worden gekoppeld. Ons huis is een bel-etage uit de jaren het mogelijk om eens een ruwe schatting in een offerte te geven voor deze aanbouw?