Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Muizen (Mechelen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Muizen (Mechelen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Muizen (Mechelen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Muizen (Mechelen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Muizen (Mechelen):

Meerdere regularisatie aanvragen in 1 ontwerp

Door een architect op te maken ontwerp/plan voor kleinere constructies over de volledige eigendom, alsook regularisaties. Op de infrastructuur foto's staan in het zwart de constructies die geregulariseerd of waar een vergunning voor aangevraagd moet worden. Dit gaat over een bouwovertreding.

vergunning voor uitbreiding nodig

Vergunning: aanpassing aan de gevel gedaan en nu vraagt de gemeente een vergunning.

Architect voor renovatie

We wensen onze keuken te renoveren, Aanpassen van de dakhelling (we wensen een plat dak) zodat deze over de volle oppervlakte volledig kan gebruikt worden. (+/- 5. 50 op 5m) Verwijderen van een steunpaal die midden in de keuken staat met als gevolg dat er waarschijnlijk een poutrelle moet worden gestoken. In de achtergevel een groot schuifraam plaatsen om een lichtrijke ruimte te creeren ipv de twee bestaande vensters (ook hier een poutrelle warrschijnlijk) . Ik zoek een architect die een plan kan uittekenen, de juiste berekeningen kan doen en ons adviseren met betrekking tot vergunnings/meldings aanvragen

Vergunning indienen voor verbouwing + berekenen stabilisatie/draagstructuur

De achterbouw die nu bestaat uit keuken en badkamer, willen we afbreken. Daar zou dan een nieuwe achterbouw komen met een grote keuken en berging. Boven op de achterbouw willen we dan een badkamer. De grootte van de achterbouw is ongeveer 35m². De grootte van de badkamer 10m². Een aannemer hebben we reeds. Er zouden nog wel plannen getekend moeten worden en de nodige papieren om de bouwvergunning in te dienen alsook de berekening van de draagstructuur.

Architect voor verguningaanvraag werken aan dragende muur

Ik heb een de achtergevel een raam van 1. 20m en een deuropening van 80cm. Dragende muur aan de kant van raam is 105cm en aan de linkerkant 125 cm. Wat ik wil gaan doen is het raam verkorten naar 60cm vaste glaswerk en van beide kanten dragende muur laten staan van 80cm. Op deze manier creëren we een grotere woonkamer. Ook een kleine raam aan de rechterzijde bevind willen we dichtmaken een in het midden een nieuwe opening maken voor een nieuwe raam. Ben zelf heel handig en al dat werken ga ik zelf ook uitvoeren. We hebben hulp nodig van een architect voor het opmaken van deze plan en voor het aanvraag van een vergunning. Mijn vraag is wie kan ons hierbij helpen en hoeveel gaat het kosten voor het aanvragen van een vergunning door een architect.

Plaatsing aanbouw

Ik wil een aanbouw plaatsen van 35m2 en zou graag bijgestaan worden door een architect om het dossier op te stellen en de werken op te volgen. Ik heb zelf geen plannen van het huis.

Heraanbouw van keuken

Graag had ik een offerte ontvangen voor de heraanbouw van de keuken op gelijkvloers. Deze zou eveneens enkele meters moeten worden verlengd. De draagmuur tussen keuken en woonruimte zou moeten worden afgebroken om een half open keuken te kunnen creëren. Bovenop de keuken zou een slaapkamer moeten worden aangebouwd. De badkamer komt op de plaats waar momenteel de slaapkamer zich bevindt. De nodige vergunningen dienen ook nog te worden aangevraagd.

Verbouwen garage

Afbreken van huidige garage, bouwen van een nieuwe garage op dezelfde plaats met goedkeuring van het Stad Mechelen om deze iets te vergroten.