Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Nijlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Nijlen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Nijlen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Nijlen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Nijlen:

Architect voor verbouwingen

Op 1 plaats wens ik een volledig houten steunconstructie (plat dak) te verwijderen en opnieuw conform op te bouwen. In deze achtergevel zit een dubbele deur en 2 ramen verwerkt, deze blijven behouden. De overspanning bedraagt hier een 3m64. Op deze overspanning dient nog ongeveer 65cm te worden opgebouwd (foto's situatie met meer info in bijlage). Verder wens ik op een 2 tal plaatsen een aantal rijen gevelstenen te verwijderen. Voorheen was hier een raam en deur geplaatst Het gaat hier enerzijds over een overspanning van 2m50 en anderzijds over een overspanning van 149,5 cm. In deze achtergevel bevindt zich 1 raam (verdiep: 104 x 67 cm) en is er ook een houten balk voorzien voor plat dak te dragen. Foto's in bijlage. Hoogte gevelsteen tot onderkant dakrand bedraagt ongeveer een 2m50 - 2m6

Verbouwing gelijkvloers en zolder

GELIJKVLOERS: Wij zouden graag de living, keuken en veranda opentrekken, maar zitten met steunmuren beneden. We mogen ook nog een stuk bijbouwen, dus eventueel beneden nog een extra badkamer (waar op de gelijkvloers een WC is, daar tot 2m mogen we extra bouwen + de koer). VERDIEP 1: De badkamer zouden we willen verplaatsen dus huidige badkamer moet naar huidige 3de slaapkamer. Er zou nog een trap moeten geplaatst worden om naar de zolder te kunnen (wat zijn de mogelijkheden in de gang?) ZOLDER: dak moet nog geïsoleerd worden. We zouden graag willen weten wat de kosten zijn per onderdeel (het openbreken van keuken ed., dan kosten om bij te bouwen, kosten voor plaatsen van trap,...). Op basis daarvan kunnen we zien wat er mogelijk is en wat uitgesteld zal worden.

Opmeten en tekenen volledige woning

Opmeten bestaande halfopen woning van 3 bouwlagen (zolder inbegrepen) + achterbouw. Deze plannen zouden moeten kunnen dienen om nadien nieuwe elektriciteit en leidingen in in te tekenen.

Berekening uitbreken muur

Wij willen graag een muur van ongeveer 3 à 4 meter tussen de living en keuken openbreken. We willen dit op een veilige manier uitvoeren en willen deze breekwerken graag laten berekenen door een architect.

Ontwerp voor een dakkappel te maken

Wij willen een ontwerp van een dakkapel om een bouwvergunning aan te vragen. Er zijn structurele aanpassingen nodig aan ons dak.

Aanbouw keuken

Ik zou graag een ontwerp laten maken voor een aanbouw van een keuken met plat dak. Voor deze aanbouw is het nodig om een deel van de buitengevel uit te breken. We zouden de aanbouw graag in hout doen. De keuken zou ongeveer 35m² groot zijn.

Vergunning voor tuinhuis

Ik moet nog een vergunning aanvragen voor een tuinhuisje in steen, omdat ik geen vergunning krijg voor een blokhut in hout. Het tuinhuisje is ongeveer 20 vierkante meter, met een dubbele deur en 2 ramen vooraan. Het moet een plat dak zijn. Er moet licht aanwezig zijn.

Renovatie van woning nakijken stabiliteit

Ik ben op zoek naar een architect die mijn pas gekochte woning kan opfrissen. Het pand is gebouwd in 1976 in de gemeente Kessel. De enige zware verbouwingen die ik wens te doen zijn het uitbreken van enkele muren, waarbij we graag zeker zouden zijn over de stabiliteit van het gebouw en het uittekenen van een veranda die zal aansluiten op de keuken en de leefruimte.

Nieuwbouwproject - halfopen - architect

Volgend jaar zouden wij graag beginnen bouwen. Hiervoor zoeken we nog een goede architect. Graag zouden we bouwen in de typische steen van de pastorijstijl maar het het mag niet zo typische pastorijwoning worden. Wie kan ons hiermee helpen? Graag ontvangen wij offertes en eventuele realisaties die ons kunnen overtuigen.

Uitbouw Staalbouw

Casco Uitbouw in Staalbouw van grondoppervlak 40m2 met 1 verdiep en plat dak. We zijn opzoek naar een architect die het plan wil tekenen met een beperkte opvolging. adresgegevens bij afspraak