Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor architect voor verbouwingen:

Architect voor verbouwingen

Op 1 plaats wens ik een volledig houten steunconstructie (plat dak) te verwijderen en opnieuw conform op te bouwen. In deze achtergevel zit een dubbele deur en 2 ramen verwerkt, deze blijven behouden. De overspanning bedraagt hier een 3m64. Op deze overspanning dient nog ongeveer 65cm te worden opgebouwd (foto's situatie met meer info in bijlage). Verder wens ik op een 2 tal plaatsen een aantal rijen gevelstenen te verwijderen. Voorheen was hier een raam en deur geplaatst Het gaat hier enerzijds over een overspanning van 2m50 en anderzijds over een overspanning van 149,5 cm. In deze achtergevel bevindt zich 1 raam (verdiep: 104 x 67 cm) en is er ook een houten balk voorzien voor plat dak te dragen. Foto's in bijlage. Hoogte gevelsteen tot onderkant dakrand bedraagt ongeveer een 2m50 - 2m6
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Nijlen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor architect voor verbouwingen uit heel België:

Herstellen keuken na waterschade

Door verbouwingen die wij een aantal jaar geleden hebben laten uitvoeren, zitten wij nu met vochtproblemen in onze keuken. We zouden graag verschillende opties bekijken zoals bv een volledige hernieuwing van de keuken maar ook een herstelling aan aparte delen van de keuken.

Bestemmingswijziging

Bestemmingswijziging om handelspand van 70m² opnieuw om te vormen tot appartement. Vergunningen aanvragen om verbouwingen uit te voeren. Plan opmaken om deze verbouwingen uit te voeren. Het zou een appartement moeten worden op het gelijkvloers met 1 slaapkamer.

Bodemonderzoek ivm verzakking huis en huis verstevigen

Bodemonderzoek ivm verzakking huis. Woning verstevigen. Verzakking is reeds 20j, er is al eens een bodemonderzoek gebeurd maar 2m van huis af. Momenteel staat men op het punt grote verbouwingen te doen.

Verbouwingen uitvoeren

Muur die afgebroken is opnieuw opbouwen en dak plaatsen.

Terras aanleggen, septische put herstellen en regenwaterput installeren

Terras van 5.5m x 4m renoveren. Momenteel betondals en gegoten beton die moeten uitgebroken worden. Septische put herstellen. Deksel en bovenkant put zijn beschadigd door eerdere verbouwingen. Afvoerputje op terras afwerken. Terras ong. 10-20cm ophogen. Momenteel lager dan woning en zou gelijk moeten komen. Regenwaterput installeren met handpomp.

Uittekenen ontwerp voor verbouwingen achterkant woning

We willen graag de achterkant van de woning groter maken. Het bestaande dak moet er af en vernieuwd worden aan de achterkant. We zijn op zoek naar een architect die voor ons een ontwerp kan maken en ons kan begeleiden tijdens de verbouwingen.

Verbouwingen uitvoeren

1 Muur slopen. Deur plaatsen waar raam is. Raam plaatsen waar deur is. Doorgang maken.

Verbouwingen uitvoeren

Tekeningen maken voor: Nieuwe vloer aanleggen. Steunkleuren vervangen door steunbalken. Nieuwe badkamer met leidingen en plakwerk plaatsen. Nieuwe keuken met plakwerk plaatsen. Nieuwe slaapkamer boven garage bouwen. Ook de werken moeten gebeuren, dus graag daar ook vakmannen voor.