Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor plan voor uitbreiding aan bestaande moderne woning:

Plan voor uitbreiding aan bestaande moderne woning

Wij zouden graag de prijs geweten hebben voor uittekening van een plan door een architect. Het betreft een uitbreiding op de eerste verdieping van 50m2, bestaande uit 2 slaapkamers. Er dient geen opvolging te gebeuren.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Oostmalle (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plan voor uitbreiding aan bestaande moderne woning uit heel België:

Architect voor uittekenen en vergunning verticale uitbreiding

Wij gaan een huis uitbreiden en willen hiervoor graag een extra verdieping plaatsen van zo een 9 meter. Om deze aanpassing te doen hebben we een bouwvergunning nodig. We zoeken een architect om de vergunning te voorzien en het plan uit te tekenen.

Architect voor bouwaanvraag

Ik ben op zoek naar een architect voor uitbreiding / renovatie van mijn badkamer. Het is enkel nodig om een plan te tekenen, de bouwaanvraag etc. Wordt verder geregeld door mijn schoonbroer

Bouwaanvraag uitbreiding woongelegenheden

Aanpassen plan en aanvraag bij stedenbouw. Drindend een architect nodig.

Plan architect Houtskeletbouw gelijkvloerse aanbouw woonkamer

Gelijkvloerse aanbouw met plat dak van maximum 7,5 m bij 4 meter. Dit aan de achterzijde van het huis. Dit betreft een uitbreiding van woonkamer , baksteen of hout nog niet zeker van graag advies. Met veel glas, openklappende deuren.

Houtskeletbouw aanbouw

Voor een uitbreiding van onze woonst hebben wij een plan om ons dak eraf te halen en een nieuw verdiep erop te zetten in houtskelet. Graag hebben we dit tot de wind/waterdicht incl buitenmuurisolatie afgewerkt maar hebben we voor de ramen reeds iemand. Op aanvraag kan het plan van de architect bekomen worden.

Renovatie - uitbreiding

Wij plannen renovatie /uitbreiding van onze woning en zijn op zoek naar een architect om een plan en kostenraming hiervan te maken, mogelijkheden te bekijken enz.

Renovatie van studio's

Het betreft een totaalrenovatie van 6 studio's in het centrum van Turnhout. Dit zijn bestaande vergunde studio's die zouden worden uitgebreid van bewoonbare oppervlakte. Deze uitbreiding zou gebeuren aan de achterkant van de gesloten bebouwing. Hierdoor is uiteraard de aanvraag van een stedenbouwkundige vergunning vereist. Er zouden bepaalde werken worden uitgevoerd door de eigenaar zelf aangezien deze over de nodige bouwkennis beschikt. Graag een offerte voor, opmaken plan, aanvragen vergunning.

Woning: renoveren

De woning in etappes te renoveren. Wat het meest dringende is, is het voorzien van sanitair in de badkamer (die komt vooraan waar nu een spreekkamer is. De afvoer loopst onder de aanpalende gang en water is vooraal aanwezig. Verder is het tweede dringende het herzetten van wat nu badkamer en keuken is en daar een volledige keuken voorzien, heel licht verhoogde roofing. Geen uitbreiding naar achter. + het vergroten van het gat tusen de living en de toekomstige keuken. Elektriciteit wordt door een kennis in orde gebracht. Dit uiteraard in samenspraak met julie. Ik heb alles opgemeten, beschik over een klein plan uit het stadsarchief, epc waarde en advies van de niet-gekeurde elektriciteit. Meest dringende is de badkamer.