Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor plan voor uitbreiding aan bestaande moderne woning:

Plan voor uitbreiding aan bestaande moderne woning

Wij zouden graag de prijs geweten hebben voor uittekening van een plan door een architect. Het betreft een uitbreiding op de eerste verdieping van 50m2, bestaande uit 2 slaapkamers. Er dient geen opvolging te gebeuren.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Oostmalle (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plan voor uitbreiding aan bestaande moderne woning uit heel België:

Plan architect Houtskeletbouw gelijkvloerse aanbouw woonkamer

Gelijkvloerse aanbouw met plat dak van maximum 7,5 m bij 4 meter. Dit aan de achterzijde van het huis. Dit betreft een uitbreiding van woonkamer , baksteen of hout nog niet zeker van graag advies. Met veel glas, openklappende deuren.

Houtskeletbouw aanbouw

Voor een uitbreiding van onze woonst hebben wij een plan om ons dak eraf te halen en een nieuw verdiep erop te zetten in houtskelet. Graag hebben we dit tot de wind/waterdicht incl buitenmuurisolatie afgewerkt maar hebben we voor de ramen reeds iemand. Op aanvraag kan het plan van de architect bekomen worden.

Renovatie - uitbreiding

Wij plannen renovatie /uitbreiding van onze woning en zijn op zoek naar een architect om een plan en kostenraming hiervan te maken, mogelijkheden te bekijken enz.

Renovatie van studio's

Het betreft een totaalrenovatie van 6 studio's in het centrum van Turnhout. Dit zijn bestaande vergunde studio's die zouden worden uitgebreid van bewoonbare oppervlakte. Deze uitbreiding zou gebeuren aan de achterkant van de gesloten bebouwing. Hierdoor is uiteraard de aanvraag van een stedenbouwkundige vergunning vereist. Er zouden bepaalde werken worden uitgevoerd door de eigenaar zelf aangezien deze over de nodige bouwkennis beschikt. Graag een offerte voor, opmaken plan, aanvragen vergunning.

Woning: renoveren

De woning in etappes te renoveren. Wat het meest dringende is, is het voorzien van sanitair in de badkamer (die komt vooraan waar nu een spreekkamer is. De afvoer loopst onder de aanpalende gang en water is vooraal aanwezig. Verder is het tweede dringende het herzetten van wat nu badkamer en keuken is en daar een volledige keuken voorzien, heel licht verhoogde roofing. Geen uitbreiding naar achter. + het vergroten van het gat tusen de living en de toekomstige keuken. Elektriciteit wordt door een kennis in orde gebracht. Dit uiteraard in samenspraak met julie. Ik heb alles opgemeten, beschik over een klein plan uit het stadsarchief, epc waarde en advies van de niet-gekeurde elektriciteit. Meest dringende is de badkamer.

Uitbreiding + gemetselde aanbouw met ramen

Aanbouw: Naast de keuken hebben wij nog een kleine berging. Hier zouden we graag een aanbouw doen, zodat we de keuken naar deze deels nieuwe ruimte kunnen verplaatsen. De huidige keuken wordt dan eetplaats maar door plaatsen steunbalk wel verbonden met nieuwe keuken. Betreft gemetselde aanbouw 12 m² met aan de zijkanten ramen. Er is ook plan aanwezig. Adres geef ik later mee aan de vakman.

Plan maken voor uitbreiding van bestaande woning

Wij willen graag een plan laten maken voor een uitbreiding van de woning achteraan 24 m² en een aanbouw van garage/leefruimte 42 m²naast de woning

Ontwerp voor een aanbouw

Betreffende een ontwerp laten uittekenen voor rijwoning gelijkvloers ( plan uittekenen ) Ik wil een ontwerp laten tekenen voor aanbouw/uitbreiding gelijkvloers van een rijwoning. Grootte van de uitbreiding 2. 60 (lengte) x 5. 78 (breedte woning). Architectenplan is nodig omdat er een steunbalk moet gestoken worden in het bestaande gedeelte alvorens verder te kunnen uitbreiden. Volgens stedenbouw is 'meldingsplicht' voldoende voor deze kleine verbouwing. * De werken zullen we grotendeels zelf uitvoeren (met uitzondering van de steunbalk). Materiaal / steen / grote raampartij met zicht op de tuin / plat dak met 1 of 2 lichtkoepels.