Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Ravels te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Ravels.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Ravels of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Ravels die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Ravels:

Tekenen plan voor aanbouw garage

Wij willen dit jaar nog een garage laten zetten en zijn voor informatie langs geweest bij onze gemeente. Gezien de grootte van de te bouwen garage (10. 5m-7m-7m-3m), dienen wij de hulp en advies in te roepen van een architect. Graag hadden wij dus een een ontwerp laten maken en hulp + advies bij het aanvragen van de nodige vergunningen ed.

Aanbouwen aan woning

Wij zouden een deel bij mijn bestaande woning aan bouwen en zoeken nog een architect hiervoor. In de bij bouw moet er een keuken in komen en zouden ook graag de badkamer uitbreiden. .