Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Rijkevorsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Rijkevorsel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Rijkevorsel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Rijkevorsel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Rijkevorsel:

Plannen voor bijgebouw opstellen

Bijgebouw aan keuken van 5m x 7m aan de keuken uittekenen. Ook nieuwe gevel rond het volledige huis met bijgebouw uittekenen.

Bouwaanvraag uitbreiding huis

We zouden graag ons huis uitbreiden over 2 verdiepingen in houtskeletbouw. Op de benedenverdieping zou de uitbouw 9mx6m bedragen en een hall, eetkamer en woonkamer omvatten. Om de eerste verdieping zou de uitbouw 4mx6m bedragen en een slaapkamer omvatten. Een deel van het dak zou verwijderd moeten worden om de overloop in een plat dak mogelijk te maken. Alle werkzaamheden zullen door ons zelf uitgevoerd worden. We zouden graag prijsoffertes krijgen voor het uittekenen van de plannen en het indienen van de bouwaanvraag.