Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor plannen voor bijgebouw opstellen:

Plannen voor bijgebouw opstellen

Bijgebouw aan keuken van 5m x 7m aan de keuken uittekenen. Ook nieuwe gevel rond het volledige huis met bijgebouw uittekenen.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Rijkevorsel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plannen voor bijgebouw opstellen uit heel België:

Plan tekenen van bestaand bijgebouw voor regularisatieaanvraag

Plannen van bestaande achterbouw die gezet is in 1982 zijn fout. Ik heb hiervan een plan, echter hebben de bouwheren in die tijd 2x zoveel gebouwd: een uitbouw van lengte 5m op breedte 4m is eigenlijk 10m lengte en 4m breedte. Hierdoor is deze niet wettig vergund en moet ik dit in orde brengen wil ik mijn garage zetten later. Daarnaast staat er ook een veranda die zonder aanvraag is gezet.

Plannen opvolging bouwen van bijgebouw

Ik ben op zoek naar een architect die me kan bijstaan voor het bouwen van een bijbouw aan mijn recente woning (bouwjaar 2014). Het is de bedoeling om een hoek bij te bouwen aan de woning waar reeds ramen tot op grond staan. Vooral aangieten betonvloer, aanbouw al dan niet houtskelet en een dak. Eventueel voor een later verdiep op aan te bouwen.

Bijbouwen van een keuken

Het is voor het bijbouwen van een keuken in de tuin. Oppervlakte keuken is 36 m². De plannen zijn reeds al getekend. Enkel de vergunning moet nog aangevraagd worden. Bijgebouw met afwerking en schuifraam.

Bijgebouw bepleisteren

Ik ben op zoek naar een stukadoor in ons bijgebouw. Het is ongeveer 50 m² er zijn plannen architect + epb man.

Regularisatie aanvraag van bijgebouw

Bouwvergunning aangevraagd en verkregen. Voor het bijgebouw hebben we de optie gekozen om met prefab te werken. Daarom zijn er wijzigingen gebeurd in de gevelvlakken (zowel voor-, zij- als achtergevel). Hiervoor moet een regularisatie aanvraag ingediend worden. Plannen digitaal ter beschikking.

Plannen tekenen en vergunning voorzien voor verbouwing

Wij wensen een binnenmuur te verwijderen, van een venster een deurvenster te maken, en het hellend dak van een bijgebouw tot een plat dak te verbouwen. Hiervoor op zoek naar een architect voor plannen en vergunning op te maken.

Plannen voor aanbouw nodig

Enkel dient er een plan van bijgebouw worden uitgetekend ongeveer 40 m². Die we zelf zullen plaatsen in houtskelet .

Plannen bijgebouw in steigerhout

We hebben een goedkeuring van de gemeente om een feestzaal bij te bouwen op ons domein in recreatie gebied. Het is voorzien om te bouwen in steigerhout binnen- en buitenkant . De chalet is in T vorm het lange gedeelte is 10 op 6 meter het voorste gedeelte is 5 op 5 meter . We mogen 60 vierkante meter en 30 vierkante meter extra bebouwen. Het is een puntdak met shingels. Totaal van 90 m².