Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Rijmenam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Rijmenam.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Rijmenam of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Rijmenam die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Rijmenam:

Aanvraag bouwvergunning voor een buitenverblijf

Betreft een recreatiegrond. Hier mag een buitenverblijf van 60m² gezet worden mits bouwvergunning.

Plannen voor renovatie en uitbreiden van huidige woning

Wij zouden ons huis willen uitbreiden met 2 extra slaapkamers.

Verbouwing uit te tekenen

Wij hebben een oud pachtershuisje gekocht in Rijmenam (Bonheiden). Het staat over de rooilijn maar omdat het dateert van vóór de wet op de rooilijnen van 1850 wordt het als vergund geacht. We mogen bijgevolg niets aan de perimeter veranderen (willen we ook niet). Het huisje is reeds volledig gestript en de muren zijn gestabiliseerd. Omdat het over oude muren gaat die mogelijks niet bestand zijn tegen het gewicht van een modern dak (en het ecologische aspect voor ons belangrijk is), willen we binnenin graag werken met een volledig losstaande houtskeletstructuur op betonplaten. Als bijlage zijn enkele tekeningen toegevoegd. Het uiteindelijke ontwerp van de binnenindeling willen we meer organisch (vb. Het idee m.b.t. de trappen is intussen veranderd)