Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Schilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Schilde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Schilde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Schilde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Schilde:

Opstellen van plannen voor chalet

Ik zoek een architect om samen een bouwplan uit te werken voor het bouwen van een chalet (max. 80m2, max. 7,5m nokhoogte, mezzanine, open veranda (porch) overdekt,..). Liefst zo passief/ecologisch mogelijk met eventueel het gebruik van tweedehandsmaterialen en ook de mogelijkheid om zelf veel van de werken uit te voeren.

Omgevingsplan van de woning maken

Omgevingsplan maken van de woning. Het gaat om een bestaande woning dat men in kaart moet brengen.

Architect voor verbouwing

We hebben een architect nodig voor de aanvraag van vergunningen. We willen een aanbouw doen op een bestaande woning. Achteraan de woning is een aanbouw op de gelijkvloer waar we een extra kamer bovenop willen bouwen. Achteraf willen we alle buitenmuren van de woning isoleren en met crépi afwerken.

Tekeningen nodig voor renovatieproject

Volledig omdraaien van de leefruimtes (living van de straatkant naar achterkant en slaapkamers naar de voorkant) + aanpassen van badkamer, keuken , enz ... Volledige vernieuwing van de ramen , geïsoleerd, eventueel verplaatsen van de buitendeuren en kaleien van de buitengevel. Het dak is 10 jaar geleden volledig vernieuwd van schaliën naar pannen. Isolatie van de buitenmuren controleren, cv van mazout naar gas brengen. Plan beschikbaar, huis is op dit moment verhuurd

Bouwontwerp en uitvoering

Wij zijn op zoek naar een architect voor een volledige renovatie van een 4 gevelhuis. Het gaat om (1) een volledige renovatie van het gelijksvloer, (2) de afbraak van een pyramidedak en de opbouw van een nieuwe volwaardige eerste verdieping (al dan niet met dak), (3) de aanbouw van +/- 100m² (al dan niet op 2 verdiepingen). Belangrijk hierbij is de prijs, snelheid van de winddichte geissoleerde opbouw & bijbouw, en esthetiek. Hebben zelf al een paar ideeën maar staan volledig open voor suggesties.

Verbouwing aan de woning

Aanbouw villa en opbouw in moderne stijl aan oude villa.

Uitbreiding woonkamer, keuken en dakkapellen

Uitbreiden van woonkamer, keuken en nieuwe dakkapellen.

Aanbouw op bestaand plat dak van keuken

Op het plat dak boven onze keuken (+/-12m²) willen we een uitbouw realiseren. Het plat dak grenst aan onze eerder kleine badkamer. Zo kunnen we deze uitbreiden. Concreet: 2 nieuwe buitenmuren (ev. 1 groot en 1 klein raam te recupereren), sanitaire voorzieningen, binnenafwerking (m.i.v. inloopdouche). Adresgegevens bij afspraak.

Renovatie aan woning

Voor de verbouwing van onze woning zoeken wij een architect die voor ons bouwtekening kan maken met de indeling van de zolderverdieping erop en het intekenen van een vaste trap naar de zolderverdieping. Voor het plannen en uitvoeren van de werken zorgen wij zelf.

Uittekenen van plan voor nieuwbouw

Wij zouden graag offertes ontvangen voor het uittekenen van een plan voor een nieuwbouwwoning van 80m2 +20m2. Ook voor het indienen voor een bouwvergunning en een beetje opvolging.