Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Schoten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Schoten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Schoten:

Maken van bouwontwerp

Ontwerp maken voor het plaatsen van een dakkapel en vaste trap naar zolderverdieping. Ook helpen bij kiezen van materialen en indienen van aanvragen.

Plan opmaken voor renovatie

Ik wil een ontwerp laten maken voor de totaalrenovatie van mijn woning. Ook dient de bestaande achterbouw afgebroken te worden en wordt er binnen de bouwvoorschriften een nieuwe gebouwd (met plat dak en dakkoepels). Ik heb ook hulp nodig om hiervoor de nodige aanvraag in te dienen (een bouwvergunning is er al). De trap zou ik op een andere plaats in het huis willen, opening maken in een muur (niet volledig uitbreken), dakrenovatie. De achterbouw is ongeveer 26m² groot.

Sloopvergunning aanvragen voor gedeelte van een magazijn

Ik wil een gedeelte van een achterliggend magazijn afbreken om er een tuin van te maken en heb daar een sloopvergunning van een architect nodig

Berekening afbraak steunmuur en plaatsing poutrel

Wij willen een kleine steunmuur afbreken om een open keuken te creëren. Hiervoor willen we weten in hoever die steunmuur mag afgebroken worden en wat voor soort poutrel we nodig hebben.

Tekeningen voor verbouwing woning

We zoeken een architect voor de verbouwing van een bestaande woning van ongeveer 500 m³. Die volgens het RUP mag vergroot worden naar 1000 m³. We willen een mix van landelijk en modern.

Uittekenen plan

Ik wil een ontwerp laten maken voor een nieuwe aanbouw. Ik heb ook hulp nodig bij de aanvraag voor de nodige vergunningen.

Ontwerp maken voor verplaatsing badkamer

Verplaatsen badkamer. Verplaatsen naar een andere ruimte op benedenverdieping.

Architect voor bouwvergunning

Ik zou graag de draagmuur afbreken om mijn winkel te vergroten. Hiervoor heb ik namelijk een vergunning nodig.

Plannen voor verdieping op te bouwen

Wij willen graag een verdieping bijbouwen Op onze bestaande woning van ongeveer 50 m². Alles in nu gelijksvloer van 100 m²

Architecten voor uitbreken steunmuren

Ik wil een trap naar de zolder, maar ik weet niet of het mogelijk is, met de steunmuren. We weten niet of het steunmuren zijn anders lukt het niet.