Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Schoten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Schoten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Schoten:

Sloopvergunning aanvragen voor gedeelte van een magazijn

Ik wil een gedeelte van een achterliggend magazijn afbreken om er een tuin van te maken en heb daar een sloopvergunning van een architect nodig

Berekening afbraak steunmuur en plaatsing poutrel

Wij willen een kleine steunmuur afbreken om een open keuken te creëren. Hiervoor willen we weten in hoever die steunmuur mag afgebroken worden en wat voor soort poutrel we nodig hebben.

Tekeningen voor verbouwing woning

We zoeken een architect voor de verbouwing van een bestaande woning van ongeveer 500 m³. Die volgens het RUP mag vergroot worden naar 1000 m³. We willen een mix van landelijk en modern.

Uittekenen plan

Ik wil een ontwerp laten maken voor een nieuwe aanbouw. Ik heb ook hulp nodig bij de aanvraag voor de nodige vergunningen.

Ontwerp maken voor verplaatsing badkamer

Verplaatsen badkamer. Verplaatsen naar een andere ruimte op benedenverdieping.

Architect voor bouwvergunning

Ik zou graag de draagmuur afbreken om mijn winkel te vergroten. Hiervoor heb ik namelijk een vergunning nodig.

Plannen voor verdieping op te bouwen

Wij willen graag een verdieping bijbouwen Op onze bestaande woning van ongeveer 50 m². Alles in nu gelijksvloer van 100 m²

Architecten voor uitbreken steunmuren

Ik wil een trap naar de zolder, maar ik weet niet of het mogelijk is, met de steunmuren. We weten niet of het steunmuren zijn anders lukt het niet.

Regularisatie achtergevel

De achtergevel van ons huis strookt niet met de originele bouwplannen (1965). De ramen en deuren zitten op een andere plaats. Wij willen dit regulariseren omdat we ons huis gaan verkopen. Binnenin zijn ook een aantal wijzigingen doorgevoerd. Dit willen we ook regulariseren.

Plan uittekenen voor verbouwingswerken

Wij hebben een woning gekocht van 1960 met grote werken. De woning is 250m groot, er is 2x bijgebouwd waardoor er grote ruimtes zijn. Wij willen de opties bekijken om bv. De keuken anders te positioneren ed, te kijken naar verandering van badkamer etc. Het liefst zouden we een plan laten uittekenen zodat we een mooi beeld krijgen wat de mogelijkheden zijn.