Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor tekeningen voor verbouwing woning:

Tekeningen voor verbouwing woning

We zoeken een architect voor de verbouwing van een bestaande woning van ongeveer 500 m³. Die volgens het RUP mag vergroot worden naar 1000 m³. We willen een mix van landelijk en modern.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Schoten (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tekeningen voor verbouwing woning uit heel België:

Plan maken en aanvragen vergunning

Wij zoeken een architect voor het uittekenen en aanvragen van een bouwaanvraag. De tekeningen zijn voor 50% reeds gemaakt door onszelf. Verbouwing.

Tekeningen voor verbouwing van woning

In de 1e fase van onze verbouwplannen willen we graag de benedenverdieping aanpakken en meerbepaald willen we vloerverwarming installeren, nieuwe vloeren leggen (parket in de living en tegels elders), een nieuwe keuken,een open haard installeren en eventueel een nieuwe trap. De muren zullen ook moeten behandeld worden om de tasso uit te vlakken

Tekeningen opmaken voor het verbouwen van een woning

Plannen opmaken voor de verbouwing van onze woning van bouwjaar 1983. Het is een bel-etage en verbouwing zou zijn om leefruimte naar beneden te brengen, nieuw aan te bouwen aan bestaande kamer door buitenmuur te doorbreken. Ook nieuwe keuken te bouwen. Hiervoor eerste verdieping herindelen naar een slaapkamer, badkamer en 1 of 2 andere kamers. Het is een rijhuis met gevelbreedte 7 meter, 10 meter diep en we mogen zowel op benedenverdieping als 1ste verdieping tot 17 meter uitbouwen.

Tekeningen maken voor verbouwing woning

Betreft een woning 150 m² bewoonbare oppervlakte benedenverdieping exclusief garage. Wij zoeken een architect die ons wil helpen het wat meer open en energiebesparend te maken. Tekening en begeleiding zijn zeker noodzakelijk.

Tekeningen maken voor verbouwing

Ik wil 3 muren afbreken waarvan 2 steunmuren zijn. De keuken uitbreiden.

Tekeningen nodig voor uitbouw

We overwegen een uitbreiding van de keuken en wensen een verbouwing van de achterbouw.

Tekeningen voor verbouwing eerste verdieping

Wij zouden graag een 2de verdiep aanbouwen op een bestaande aanbouw. Deze aanbouw heeft momenteel een schuin dak. Oppervlakte is 3. 57 op 7. 81. We zouden hier willen kiezen voor een plat dak. Het zou 2 kamers moeten bevatten.

Tekeningen verbouwing

Bestaande woning van 1850 heeft geen grondplan of bouwplan, op zoek naar architect voor regularisatie. Dit omdat we hierop een kamer willen bouwen, deze verbouwing moet men ook uittekenen.