Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Sint Katelijne Waver te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Sint Katelijne Waver.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Sint Katelijne Waver of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor gelijkaardige projecten:
plannen nieuwbouw tekenen en vergunningen voorzien, architect voor aanpassing van dakkapellen, plan en dossier voor renoveren, aanvraag voor ramen te vervangen, plannen voor nieuwbouw maken, ontwerp tekenen voor inrichten van kamers en zolderverdieping tot studio, bouwvergunning voor horecazaak, architect voor renovatieproject, bijbouwen van aanbouw met verdieping, tekeningen voor renovatie van een boerderij met schuur in landelijke stijl, plan tekenen, tekeningen voor sauna en wellness uitbreiding, architect voor regularisatie woning in bosgebied, architect voor dakterras te ontwerpen, berekening draagmuur verwijderen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Sint Katelijne Waver staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Sint Katelijne Waver:

Tekeningen nodig voor renovatiewerken

Wij zouden graag onze woning uitbreiden door hier een stuk aan te bouwen. De aanbouw zal ongeveer 6 meter lang meten en 4 meter diep en 2 verdiepingen hoog. (Nog geen afmetingen genomen). Verder dient de elektriciteit dient opnieuw gedaan te worden. Er moet een volledig nieuwe badkamer in en een nieuwe keuken in. En dus ook nieuwe vloeren moeten gedaan worden.

Architect tekening plan gedeeltelijke renovatie

Ik wil een tekening laten maken voor een gedeeltelijke renovatie. {woning: Vrijstaande woning}

Begeleiding en tekenen plan vrijstaande woning

Voor onze vrijstaande woning van 1970 zijn wij op zoek naar een architect die ons daarbij kan begeleiden. Ontwerp tekenen, vergunningen aanvragen etc, budget opstellen, werfbegeleiding etc. Betreft een landelijke woning die we in volume willen uitbreiden dmv het dak te vervangen en eventueel op te toppen.

Stabiliteitsstudie van woning te Sint-Katelijne-Waver

Voor de bouw van een woning dient er een stabiliteitsstudie te worden uitgevoerd . Plan ter beschikking

Aanbouw garage en opbouw boven bestaande keuken

1) boven de bestaande keuken ( met een betonnen dak) een extra slaapkamer en badkamer maken in houtbouw - metaalbouw of lichte constructie. Hellend of plat dak. 2) Garage aanbouwen naast de woning + opvolging 3) ontwerpen , bouwaanvraag indienen.

Renovatie met aanbouw

Woning aanpassen aan modern comfort, achterbouw vervangen en eventueel optrekken + garage aan de woning plaatsen. Foto's beschikbaar.

Nieuwbouwprojecten open bebouwing

Ontwerp van open bebouwing stijl modern

Renovatie van woning

Renovatie van een woning. Condensatie probleem oplossen, nieuwe vloeren, badkamer en keuken.

Architect voor bouwaanvraag

Voor het in orde brengen van de bouwaanvraag. Project is achterbouw slopen (<40m²). Nieuwe achterbouw plaatsen, zelfde grootte. Binnenshuis houten vloer vervangen door betonnen constructie. Voorgevel aanpassen. Graag had ik hiervoor een afspraak gemaakt of offertes ontvangen. Huis gelegen te mechelen.

Uitbreiding

Leefruimte en keuken moeten ruimer worden en tuin moet verbonden vanuit leefruimte.