Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Stabroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Stabroek heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Stabroek u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Stabroek of directe omgeving.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Stabroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect nodig voor plannen van HOB bebouwing, vergunning voor mantelzorgwoning te bouwen, plan voor nieuwbouw, regularisatie van kelder, regularisatie plan aanbouw, studentenhuis conform maken, architect plannen voor renovatie woning, tekenen plannen verbouwing en aanbouw, meldingsdossier opstellen voor opening in draagmuur, architect voor ontwerp voor een mogelijk dakterras te plaatsen, aanvraag regularisatie voor terras en achterzijde woning, plan tekenen voor aanpassing woning, plannen voor renoveren rijwoning, plannen aanbouw, architect voor een ontwerp voor aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Stabroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Stabroek:

Stabroek 3 huisjes samenvoegen

Wij bewonen 3 kleine huisjes met 3 aparte nummers, we overwegen om deze officieel te laten samenvoegen, wat zijn de gevolgen voor het KI en wat kan een plan en aanvraag kosten

Extra kamer op plat dak bouwen

Ik wil mijn woning verbouwen. Ik zou graag een kamer op mijn plat dak van de keuken creëren. De kamer zou ongeveer 20 m² groot zijn. Graag hadden wij hierover een offerte gehad.

Aanpassen bestaand plan

We hebben een woning gekocht,maar er is een bouwovertreding vastgesteld aan de dakkapel, aangezien het dak in slechte staat is moet het volledig vernieuwd worden. Bij navraag bij de gemeente vertelde ze ons,indien we de dakkapel weglaten en een zadeldak met veluxramen plaatsen dan vervalt de bouwovertreding. We bezitten een plan (van 1975)waarop het dak moet aangepast worden,om zo en nieuwe vergunning te verkrijgen

Bouwaanvraag voor biljarttuinhuis

In onze tuin achteraan een nieuw houten gebouw. Breedte 10m en diepte 5m. Er moet een enkele deur inkomen alsook een dubbele half glas deur. Vooraan twee opendraaiende ramen op één zijkant een vast raam. Opbouw :kepers met beplanking ,isolatie 6cm,dak bestaande uit geisoleerde staalplaten, binnen afwerking met osb platen. Daar het tuinhuis meer dan 40m² is moet het dan door een architect getekend worden voor de bouwaanvraag. Daarom graag een offerte voor de kostprijs van de architect.

Regularisatie van veranda

Ik wenste een bouwvergunning aan te vragen voor het vervangen van een bestaande veranda. Nu blijkt echter dat er geen vergunning is voor de volledige achterbouw van het huis dat we zo 20 jaar gelden gekocht hebben. Het huis is van voor 1870 en er bestaan dus geen originele plannen. Ik heb zelf wel het volledige huis op de pc ( autocad) getekend toen we het gekocht en gerenoveerd hebben. Nu zoek ik een architect die ons kan helpen om de regularisatie van de achterbouw te doen zodat we een nieuw beter geïsoleerde veranda kunnen plaatsen. Uitbouw is ongeveer 10 op 10 meter, met hierin keuken, bureau, badkamer, bergplaats en veranda.

Indienen van bouwaanvraag voor een uitbouw keuken

Offerte nodig voor het indienen van een bouwaanvraag. Plan tekenen + dossier volledig maken. Geen verdere opvolging nodig. Betreft uitbreken zijgevel en groter maken opening in achtergevel. Bijbouwen van 10m2