Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Vorst (Kempen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Vorst (Kempen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Vorst (Kempen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Vorst (Kempen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Vorst (Kempen):

Tekeningen opstellen voor paardenstal

Wij willen een ontwerp laten maken voor het bouwen van een paardenstal. Wij hebben ook hulp nodig bij het aanvragen van de nodige vergunningen. Graag hadden wij een zo groot mogelijke stalling gezet die voldoet aan de voorwaarden van de gemeente met +/- 6-8 paardenstallen, opslagplaats voor hooi en een poetsplaats. Nodige materialen nog te bekijken. Deze stalling zou moeten dienen voor een realisatie van een trainingsstal/pension beginnend in bijberoep.

Plan voor aanvraag tuinhuis

Ik heb een plan nodig van mijn tuinhuis voor een aanvraag in te dienen bij de gemeente. Wij hebben al een volledig plan zelf getekend maar om in regel te zijn bij de gemeente moet dit van een architect komen.

Ontwerpen vakantiehuis met kelder

Ik wil een vakantiehuisje met kelder bouwen in een recreatiezone. Dit mag tot 80 m² en puntdak.

Bouwontwerp maken

Wij hebben onlangs grond gekocht en zouden graag een landelijke woning bouwen. Wij gaan alles zelf doen.

Plannen opmaken

Vanaf heden zijn wij de trotse eigenaar van een bouwgrond. Wij zijn op zoek naar een architect die ons plan wil tekenen (de bouwaanvraag zou ingediend moeten zijn vóór 31/12/2016), doch de start der werken is pas voorzien binnen 2 jaar. Wij zijn vooral op zoek naar een budgetvriendelijke architect, eventuele opvolging van de werken is niet noodzakelijk. Het betreft een bouwgrond voor open bebouwing, van 10 are, 20m aan de straatzijde, 50m diep.

Veiligheidscoördinator voor halfopen nieuwbouwwoning

Veiligheidscordinator en EPB bij een halfopen nieuwbouwwoning 10 op 10m